برتری شناگران تیمهای نفت امیدیه و گیلان در ۵ ماده نخست

در آغاز مرحله سوم مسابقات قهرمانی شنای باشگاههای کشور- جام خلیج فارس شناگران تیمهای نفت امیدیه و هیات شنای گیلان به بیشترین برتری دست یافتند. به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا؛ مرحله سوم مسابقات قهرمانی باشگاههای شنا – جام خلیج فارس – از صبح امروز پنجشنبه ٢٧بهمن ماه با شرکت ٧ تیم ؛ هیات شنای گیلان،نفت امیدیه، مقاومت بسیج، هیات شنای فارس، فولاد مبارکه سپاهان، هیات شنای فارس و هیات شنای زنجان با برگزاری ۵ ماده نخست در استخر آزادی تهران آغاز شد که نتایج نفرات برتر در این مواد به شرح ذیل است: * ٢۰۰متر کرال پشت: ١- بهزاد صیاد از نفت امیدیه با زمان ٩١/١٩/٢دقیقه ٢- رهام پیروانی از هیات شنای گیلان با زمان ٣٨/٢١/٢دقیقه ٣-عارف چگینی از نفت امیدیه با زمان٧۰/٢٧/٢ دقیقه * ۵۰متر آزاد: ١- پاشا وحدتی از هیات شنای گیلان با زمان۵٨/٢۴ ثانیه ٢- محمد بیداریان از مقاومت بسیج با زمان ۶۴/٢۴ثانیه ٣-افشین عسگری از نفت امیدیه با زمان ٧۴/٢۴ثانیه * ٢۰۰متر قورباغه: ١-امیر محمد شجاعی فر از نفت امیدیه با زمان ۶٨/٣۴/٢دقیقه ٢-سینا رجبی مقدم از هیات شنای گیلان با زمان ٨٨/٣٩/٢دقیقه ٣-آرشام رفاهی از هیات شنای فارس با زمان۰٧/۴۶/٢دقیقه *۴۰۰متر آزاد: ١-آرین علیایی از تیم نفت امیدیه با زمان٢٧/٢١/۴دقیقه ٢- فرزاد دادفر با زمان مقاومت بسیج٢۵/٢٧/۴دقیقه ٣- سامان سالاری از تیم نفت امیدیه با زمان١۴/٢٩/۴دقیقه * ۴در١۰۰متر مختلط تیمی: ١-نفت امیدیه با زمان ۰٣/۰٧/۴دقیقه ٢- هیات شنای گیلان با زمان٧١/١٣/۴ دقیقه ٣- مقاومت بسیج با زمان ٨٣/١٨/۴ دقیقه شایان ذکر است این مسابقات عصر امروز پنجشنبه با برگزاری ۵ ماده دوم پیگیری می شود و شناگران در مواد ؛ ۴ در١۰۰متر مختلط انفرادی، ١۰۰متر آزاد،۵۰ متر کرال پشت، ٨۰۰ متر آزاد و٢۰۰متر پروانه با یکدیگر به رقابت خواهند پرداخت.

image_printپرینت مطلب

دیدار تدارکاتی تیم‌های ملی واترپلوی بزرگسالان و جوانان در حضور پیشکسوتان برگزار شد

تیم‌های ملی واترپلوی بزرگسالان و جوانان ایران در ادامه روند آماده‌سازی برای حضور در رویدادهای مهم آسیایی، امروز در استخر بین‌المللی ۹ دی تهران در حضور رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی و جمعی از پیشکسوتان و چهره‌های ماندگار واترپلوی کشور به مصاف یکدیگر رفتند؛ دیداری که با برتری تیم ملی بزرگسالان به پایان رسید.

برگزاری دوره تخصصی مدیریت اماکن آبی و استخرهای شنا در مشهد مقدس

به گزارش روابط‌ عمومی هیات ورزش های آبی خراسان رضوی، دوره تخصصی مدیریت اماکن آبی و استخرهای شنا و بازآموزی این دوره با حضور بیش از ۱۲۰ نفر شرکت‌کننده خانم و آقا از مشهد و سایر شهرستانهای استان طی دو روز در مجموعه تختی مشهد مقدس برگزار شد.

رضوانی: ورزش‌های آبی ایران در مسیر تثبیت دستاوردها و فتح افق‌های تازه قرار دارد/ طرح ملی نظام آموزش شنا می‌تواند یکی از بزرگ‌ترین اقدامات ورزش کشور باشد

رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی با قدردانی از اعتماد مجدد اعضای مجمع، موفقیت‌های اخیر شنا، شیرجه و واترپلو را حاصل هم‌افزایی خانواده ورزش‌های آبی کشور دانست و با تشریح برنامه‌های پیش‌رو،

دیدار مسئولان هیأت ورزش‌های آبی استان تهران با رئیس فدراسیون؛تأکید بر توسعه ورزش‌های آبی و تقویت همکاری‌های فدراسیون و هیأت‌های استانی

در نشستی با حضور محسن رضوانی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی، پیام نظر رئیس هیأت ورزش‌های آبی استان تهران و محمد میرسلیمی عضو هیأت‌رئیسه این هیأت، آخرین وضعیت فعالیت‌ها و برنامه‌های ورزش‌های آبی استان تهران مورد بررسی قرار گرفت.