حامد بزمی: اردوهای بلند مدت موفقیت شیرجه را تضمین می کند

شیرجه روی جوان ایران اردوهای بلند مدت شیرجه را بسیار مهم دانست و گفت: اردوهای بلند مدت با برنامه ریزی دقیق، موفقیت شیرجه را تضمین می کند.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ حامد بزمی شیرجه روی جوان و آینده دار ایران در مورد برنامه های تمرینی اش گفت: با تمام علاقه ای که به شیرجه دارم تمام روزهای هفته تمریناتم را زیر نظر قائم میرابیان دنبال می کنم. در حال حاضر ۱۶ سال دارم و هشت سال است که شیرجه کار می کنم و البته تنها هدفم موفقیت و کسب مدال های آسیا است.

وی ادامه داد: شیرجه ایران بیشتر از تمام رشته های دیگر پتانسیل توسعه و پیشرفت در بعد قهرمانی دارد. اما متاسفانه در چند سال گذشته شیرجه با افت بسیاری روبرو شده است.اعزام به مسابقات و حتی اردوهای شیرجه تا حدودی متوقف شده اند. مشکلات نداشتن ثبات مدیریت در سال های اخیر تاثیر منفی خود را کاملاً بر روی شیرجه گذاشته است. امیدوارم با حضور محسن رضوانی در راس فدراسیون شیرجه به روز های خوبش بازگردد.
حامد بزمی در مورد توسعه شیرجه در ایران یادآور شد: مسئولان باید بدانند اگر بر روی شیرجه سرمایه گذاری کنند نتیجه اش را خواهند دید. شیرجه ایران به اردو های بلند مدت نیاز دارد.خوشبختانه ما مربیان بسیار خوبی در سطح کشور داریم. اگر تنها بتوانیم در اردوی بلند مدت حضور پیدا کنیم و زیر نظر مربیان خوب ایرانی تمرین کنیم پیشرفت شیرجه را به زودی خواهیم دید. در ایران شیرجه رو های با استعداد بسیار است که با وجود امکانات کم باز هم تلاش خود را انجام میدهند. نباید با بی توجهی انگیزه ورزشکاران از بین برد.

شیرجه رو آینده دار ایران در مورد مشکلات سخت افزاری این رشته افزود: در سراسر ایرن تنها دو استخر استاندارد شیرجه ۱۰ متر وجود دارد که یکی، استخر مجموعه ورزشی آزادی و دیگری استخر سه گانه ۹دی است. هر دوی این استخر ها در تهران هستند.البته از نظر امکانات دایو و سکو نیز ضعیف هستیم اما با همین امکانات کم هم می توانیم موفق شویم. تلاش، همت و برنامه ریزی دقیق می تواند راه گشای این رشته باشد. واقعا تلاش و همت ورزشکاران ایرانی قابل ستایش است و مسئولان باید برای انجام برنامه ریزی دقیق ما ورزشکاران را یاری دهند.

وی در مورد اردو های بلند مدت شیرجه گفت: در حال حاضر امکانات در تهران تا حدودی مهیا است و خوشبختانه مربیان خوبی هم در اختیار داریم. فکر نمی کنم که گرفتن یک معلم در خوابگاه کار دشواری باشد. اگر شیرجه روهای برتر در یک اردوی بلند مدت حضور پیدا کنند و مشکل ادامه تحصیل و خوابگاه حل شود با وجود مربیان خوبی که داریم می توانیم به موفقیت شیرجه در آسیا امیدوار باشیم.

انتهای پبام/

image_printپرینت مطلب

دیدار تدارکاتی تیم‌های ملی واترپلوی بزرگسالان و جوانان در حضور پیشکسوتان برگزار شد

تیم‌های ملی واترپلوی بزرگسالان و جوانان ایران در ادامه روند آماده‌سازی برای حضور در رویدادهای مهم آسیایی، امروز در استخر بین‌المللی ۹ دی تهران در حضور رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی و جمعی از پیشکسوتان و چهره‌های ماندگار واترپلوی کشور به مصاف یکدیگر رفتند؛ دیداری که با برتری تیم ملی بزرگسالان به پایان رسید.

برگزاری دوره تخصصی مدیریت اماکن آبی و استخرهای شنا در مشهد مقدس

به گزارش روابط‌ عمومی هیات ورزش های آبی خراسان رضوی، دوره تخصصی مدیریت اماکن آبی و استخرهای شنا و بازآموزی این دوره با حضور بیش از ۱۲۰ نفر شرکت‌کننده خانم و آقا از مشهد و سایر شهرستانهای استان طی دو روز در مجموعه تختی مشهد مقدس برگزار شد.

رضوانی: ورزش‌های آبی ایران در مسیر تثبیت دستاوردها و فتح افق‌های تازه قرار دارد/ طرح ملی نظام آموزش شنا می‌تواند یکی از بزرگ‌ترین اقدامات ورزش کشور باشد

رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی با قدردانی از اعتماد مجدد اعضای مجمع، موفقیت‌های اخیر شنا، شیرجه و واترپلو را حاصل هم‌افزایی خانواده ورزش‌های آبی کشور دانست و با تشریح برنامه‌های پیش‌رو،

دیدار مسئولان هیأت ورزش‌های آبی استان تهران با رئیس فدراسیون؛تأکید بر توسعه ورزش‌های آبی و تقویت همکاری‌های فدراسیون و هیأت‌های استانی

در نشستی با حضور محسن رضوانی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی، پیام نظر رئیس هیأت ورزش‌های آبی استان تهران و محمد میرسلیمی عضو هیأت‌رئیسه این هیأت، آخرین وضعیت فعالیت‌ها و برنامه‌های ورزش‌های آبی استان تهران مورد بررسی قرار گرفت.