دکتر دنیامالی : ایران جزو چهار قدرت برتر واترپلوی آسیاست/ خبرهای خوبی از واترپلو و شنا خواهید شنید/ برای حل مشکلات استخر آزادی دستور پیگیری دادم

وزیر ورزش و جوانان گفت: واترپلو در ایران ظرفیت خوبی دارد و در قاره آسیا جزو چهار کشور برتر و قدرتمند این رشته ورزشی هستیم و به طور حتم در آینده اخبار خوبی از واترپلو و شنا خواهید شنید.

دکتر احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان در حاشیه فینال لیگ برتر واترپلو در جمع خبرنگاران اظهار کرد: من متولد شهر ساحلی هستم و در شهرهای ساحلی بدون شنا نمی‌توان زندگی کرد. از دوران کودکی به شنا و واترپلو علاقه ویژه‌ای داشتم و دارم.
وی افزود: واترپلو در ایران ظرفیت خوبی دارد و در قاره آسیا جزو چهار کشور برتر و قدرتمند این رشته ورزشی هستیم و به طور حتم در آینده اخبار خوبی از واترپلو و شنا خواهید شنید.

وزیر ورزش و جوانان اضافه کرد: در مباحث زیر بنایی با ضعف روبه‌رو هستیم. استخر آزادی قدیمی است و دستور دادم این مجموعه از سوی مشاور مورد مطالعه قرار و اقداماتی برای بازسازی آن صورت بگیرد. استخر آزادی برای ما از اهمیت زیادی برخوردار است و خاطرات خوبی از آن داریم برای همین تلاش خواهیم کرد تا آن را درست کنیم.
دنیامالی خاطر افزود: من نهایت تلاش خود را به کار خواهم بست تا زیر بناهای شنا را درست کنم و تلاش خود را می‌کنیم تا شرایط مناسبی را برای رشته‌های شنا و شیرجه و واترپلو فراهم بیاوریم.

دکتر دنیامالی درباره اقدامات در دستور کار جهت بهبود شرایط استخر ورزشگاه آزادی، عدم وجود استخر در برخی شهرستان‌ها یا فعالیت بخش خصوصی به عنوان مالک در برخی از آن‌ها، تاکید کرد: در شهرستان‌ها ۶۰۰۰ استخر داریم و اگر در بحث استعدادیابی قهرمانی بتوانیم کار برنامه‌ریزی شده انجام دهیم، با همین امکانات قادر به انجام کارهای بزرگ هستیم. تخته‌های شیرجه ورزشگاه آزادی استانداردهای خاص خودش را دارد و از مارک‌های برتر دنیا است.
وزیر ورزش و جوانان اضافه کرد: باید به زیربناهای شنا، شیرجه و واترپلو بپردازیم و شرایط بهتری را برای ورزشکاران فراهم کنیم. ورزشگاه آزادی مشکلاتی دارد و همانطور که گفتم مشاور برای بازسازی آن در حال پیگیری است و کار بزرگی برای آن انجام خواهیم داد.

image_printپرینت مطلب

شیرجه ایران با ترکیب جوانان و بزرگسالان در مسیر رده‌های سنی آسیا در تایلند و بازی‌های آسیایی ناگویا

سرمربی تیم‌های ملی شیرجه ایران از نهایی شدن ترکیب ورزشکاران اعزامی به رقابت‌های رده‌های سنی آسیا در تایلند خبر داد. این تیم‌ها پس از دو مرحله اردو، وارد فاز آماده‌سازی برای مسابقات قهرمانی ورزش‌های آبی آسیا و همچنین بازی‌های آسیایی ناگویا می‌شوند.

منوچهر فصیحی: به جلسه تخصصی شیرجه برای تحول در این رشته خوشبین هستم

منوچهر فصیحی از اولین‌های تاریخ شیرجه ایران است؛ آنجا که پس از دو مدال نقره و برنز تقی عسگری در بازی‌های آسیایی ۱۹۵۱ دهلی نو، این شیرجه‌روی ملی‌پوش در بازی‌های آسیایی ۱۹۵۸ توکیو در تخته ۳ متر مدال برتر گرفت؛ همچنان‌که حسین اعظمی در سکوی ۱۰ متر سوم شد و به مدال برنز رسید. منوچهر فصیحی از زمره انسان‌های بااخلاق است که نام نیک او در تاریخ شیرجه ایران همچنان باقی مانده است.

تاسوعا، روز قامت استوار وفاداری است

در آستانه عاشورا، نام حضرت ابوالفضل العباس(ع)، ماهِ منیر بنی‌هاشم، یادآور شکوه انسانی است که قدرت را در خدمت وفا، شجاعت را در مسیر حقیقت و ایثار را در اوج

فراخوان فدراسیون ورزش‌های آبی و فدراسیون نجات‌غریق برای برپایی موکب در آیین تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب اسلامی ایران

بر اساس این اطلاعیه، موکب‌های فدراسیون با همکاری هیأت‌های ورزش‌های آبی و نجات غریق استان‌های تهران، قم و خراسان رضوی در مسیر برگزاری مراسم تشییع در شهرهای تهران، قم و

خاطره دهلی نو، تجربه فرش قرمز ۲۰۱۰، بازخورد جهانی از شیرجه در یکصدسالگی و نگاه به آینده توسعه‌ای این رشته در گفت‌وگو با چهره ماندگار شیرجه ایران

تقی عسگری، از نخستین مدال‌آوران تاریخ ورزش ایران در بازی‌های آسیایی، در گفت‌وگو با سایت فدراسیون ورزش‌های آبی، برگزاری نخستین نشست تخصصی توسعه شیرجه ایران با حضور مربیان و پیشکسوتان