سامیار عبدلی : برای بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی آماده می‌شوم

شناگر المپیکی ایران با اشاره به اینکه از شکستن رکورد ملی ۵۰ متر آزاد ایران در مسابقات جهانی بسیار خوشحال هستم، گفت: خود را برای حضور قدرتمند در بازی‌های کشورهای اسلامی ریاض، آماده می‌کنم.

به گزارش ایسنا، سامیار عبدلی به عنوان سریعترین شناگر ایران در مسابقات قهرمانی جهان سنگاپور در شرایطی بین ۱۱۰ شناگر در جایگاه سی‌وهشتم قرار گرفت که در ماده ۵۰ متر آزاد توانست رکورد ملی این ماده را به ۲۲ ثانیه و ۴۱ صدم ثانیه ارتقاء بخشد، ضمن اینکه رکورد قبلی ماده ۵۰ متر آزاد با ۲۲ ثانیه و ۵۶ صدم ثانیه در اختیار خودش بود. این شناگر همچنین با رکورد ثبت شده در بین شناگران قاره آسیا که در مسابقات جهانی حضور پیدا کرده‌ بودند، چهارم شد. عنوان سی‌وهشتمی عبدلی، بهترین عنوان تاریخ شنای ایران در مسابقات جهانی بود.

سامیار عبدلی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: خداراشاکر هستم که مسابقه خیلی خوبی بود و مجددا توانستم رکوردشکنی کنم. رکورد شکنی در مسابقات جهانی ارزش آن را برایم دو چندان می‌کند چرا که هم نگاه شنای دنیا به این مسابقات بود هم اینکه توانستم تحت آن فشار، ‌رکوردشکنی کنم و این مسئله ارزش رکوردم را برایم بیشتر می‌کند.

وی افزود: شرایطم در حال حاضر خیلی خوب است و در حال آماده‌سازی برای بازی‌های کشورهای اسلامی ریاض هستم و با حضور در مسابقات جهانی نیز شرایط مطلوبی را پشت سر می‌گذارم.

این شناگر المپیکی ایران با تاکید بر اینکه تیم‌ملی شنای ایران در بازی های کشورهای اسلامی ریاض صد در صد برای کسب مدال حضور خواهد یافت، بیان کرد: امیدوار هستم بتوانم با خوش‌رنگ‌ترین مدال این مسابقات را به پایان برسانم، هر چند که کارمان بسیار سخت است و کشورهایی مانند ترکیه، قزاقستان، ازبکستان و… شناگران خیلی خوبی دارند که در آسیا و اروپا جزء کشورهای مطرح هستند.

عبدلی با اشاره به اینکه قدم به قدم جلو می‌رویم و پس از آن بازی‌های آسیایی ناگویا را پیش رو داریم، عنوان کرد: در حال حاضر خیلی زود است که در مورد مدال صحبت کنم چرا که کشورهای ژاپن، کره‌جنوبی و چین هر کدام با ۲ شناگر در مسابقات حضور خواهند داشت و به هیچ وجه شرایط ما با آن‌ها قابل مقایسه نیست و همین مسئله کار را برای ما بسیار سخت می‌کند چرا که آن‌ها از نظر سخت افزار، تجهیزات و حمایت‌ها، خیلی شرایط بهتری دارند.

وی ادامه داد: من ناامید نیستم و سعی می‌کنم همواره بهترین نسخه خودم را ارائه کنم و خوشحال هستم که در این چند سال پیشرفت خیلی خوبی داشته‌ام؛ ۲ سال قبل در مسابقات قهرمانی جهان حضور یافتم ۵۰ متر آزاد را در ۲۳ ثانیه شنا کردم و الان توانستم ۲۲ ثانیه و ۴۱ صدم ثانیه شنا کنم و ۵۹ صدم رکورد دو سال قبلم را بهبود بخشم. باید بدانید که این ۵۹ صدم ثانیه در ۵۰ متر آزاد، عدد کمی نیست و خیلی خوشحالم که این اتفاق رخ داده است.

این شناگر المپیکی ایران با اشاره به اینکه در حال حاضر در آلمان زندگی می‌کنم و ماهانه در حداقل یک یا ۲ مسابقه تدارکاتی حضور دارم، گفت: این مسابقات در شهرهایی است که حداقل ۳ تا ۴ ساعت فاصله دارند و نیازمند به اقامت ۲ تا ۳ روزه هستند و برای شرکت در این رقابت‌ها باید هزینه ورودی پرداخت و علاوه بر این با هزینه فیزیوتراپی، دکتر تغذیه و … روبرو هستم که همه این موارد نیازمند حمایت مالی است.

عبدلی افزود: از آنجا که رشته شنا ورزش آماتوری است و در تیم‌هایی حضور داریم که حمایت خاصی مانند پرداخت حقوق از ما نمی‌شود و قراردادی وجود ندارد، بنابراین تنها منبع درآمدی ما همان حمایت صورت گرفته از سوی فدراسیون، کمیته ملی المپیک یا وزارت ورزش است هر چند که خودم به عنوان نجات غریق در آلمان کار می‌کنم و از شنا درآمدی ندارم.

image_printپرینت مطلب

نظرپور: اعزام‌های تیم ملی شیرجه با رویکرد کیفی انجام می‌شود؛ امیدواریم سام به مدال جوانان جهان برسد

سرمربی تیم ملی شیرجه ایران با تشریح آخرین وضعیت اردوهای ملی‌پوشان، از آغاز مرحله جدید آماده‌سازی برای مسابقات رده‌های سنی آسیا خبر داد و تأکید کرد اعزام ورزشکاران بر اساس شانس مدال‌آوری و با رویکردی کیفی انجام خواهد شد. او همچنین نسبت به موفقیت سام در رقابت‌های جوانان جهان کرواسی ابراز امیدواری کرد و این مسابقات را فرصتی مهم برای ثبت یک دستاورد تاریخی در شیرجه ایران دانست.

چهره‌های برتر شنای جوانان در اصفهان معرفی شدند؛ پایان رقابت‌های انتخابی تیم ملی ۱۷-۱۸ سال

مسابقات انتخابی تیم ملی شنای پسران در رده سنی ۱۷ و ۱۸ سال با حضور مدعیان سراسر کشور در پایگاه ملی مسافت بلند انقلاب اصفهان به پایان رسید؛ رقابت‌هایی که طی آن شناگران برتر مواد مختلف شانس خود را برای حضور در ترکیب اعزامی ایران به مسابقات رده‌های سنی آسیا در تایلند محک زدند.

امیر همراهی: پالایش سخت‌گیرانه بازیکنان و تمرکز بر حل گره‌های تاکتیکی، کلید موفقیت ما در ناگویا است

امیر همراهی، مربی تیم ملی واترپلو، در گفتگو با سایت فدراسیون ورزش‌های آبی از روند آمادگی تیم ملی برای حضور در مسابقات ناگویا پرده برداشت. وی با اشاره به تغییر در تقویم اردوها به دلیل شرایط خاص کشور و روند سخت‌گیرانه گزینش بازیکنان، از برنامه‌های پیش‌رو در روسیه و ضرورت برگزاری بازی‌های دوستانه در ایران برای رسیدن به اوج آمادگی تاکتیکی خبر داد.

تعیین تکلیف حضور ایران در قهرمانی آسیا؛ گزینش تیم ۱۷ تا ۱۸ سال در اصفهان

در جلسه‌ای مشترک با حضور محسن رضوانی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی و جمعی از مربیان منتخب، فرآیند گزینش و اعزام تیم ملی شنا در رده سنی ۱۷ تا ۱۸ سال به مسابقات قهرمانی ورزش‌های آبی آسیا در تایلند مورد بررسی و تعیین تکلیف قرار گرفت؛ اعضای این تیم در رقابت‌های انتخابی ۹ و ۱۰ خردادماه در اصفهان مشخص خواهند شد.