سکه طلا پاداش رکوردشکنی افشین عسگری در مسابقات جهانی ترکیه

مدیر اجرایی فدراسیون شنا از پاداش سکه طلا به افشین عسگری بابت رکورد شکنی در مسابقات شنای مسافت کوتاه قهرمانی جهان ترکیه خبر داد.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، محسن سمیع زاده ضمن اعلام این خبر افزود: همانطور که فدراسیون شنا پیش از این اعلام کرده بود به منظور افزایش انگیزه شناگران و بهبود رکوردهای ملی، شناگرانی که در مسابقات ملی و بین المللی موفق به کاهش رکوردهای کشور شوند، سکه بهار آزادی پاداش می گیرند.
سمیع زاده اضافه کرد: افشین عسگری در مسابقات مسافت کوتاه قهرمانی جهان ترکیه موفق شد به میزان ١۶ صدم ثانیه رکورد ملی این ماده را پس از ۶ سال جابجا کند و به همین جهت پس از بازگشت تیم اعزامی کشورمان به ترکیه از سوی فدراسیون شنا به وی یک عدد سکه طلا اهداء خواهد شد.
وی ابراز امیدواری کرد اینگونه اقدامات انگیزشی در آستانه فصل جدید مسابقات شنای باشگاههای کشور (٣۰ آذر و ١ دی) بتواند باعث بالا رفتن انگیزه شناگران و حضور آماده آنها در مسابقات کشوری شود.

image_printپرینت مطلب

بازدید معاونین و مدیرکل حراست وزارت ورزش و جوانان از موکب مشترک فدراسیون‌های  ورزشهای آبی و نجات‌غریق 

سید مناف هاشمی، سید محمد‌شروین اسبقیان و قاسم ایمانی نژاد از موکب مشترک فدراسیون‌های ورزشهای آبی و نجات‌غریق دیدن کردند. سید مناف هاشمی معاون توسعه مدیریت و منابع، سید شروین

محسنی: موکب فدراسیون ورزش‌های آبی با مشارکت گسترده خانواده ورزش، آماده خدمت‌رسانی به عزاداران است

مسئول کمیته فرهنگی فدراسیون ورزش‌های آبی با تشریح برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده برای برپایی موکب مشترک این فدراسیون و فدراسیون نجات غریق و غواصی، گفت: با حضور داوطلبانه مدیران، مربیان، ورزشکاران و