مصاف حساس نفت و گاز امیدیه و فارس در غیاب صدرنشین لیگ

دور رفت رقابتهای لیگ برتر واترپلو باشگاههای کشور روز جمعه با انجام سه دیدار به پایان می رسد و در غیاب فولاد ماهان سپاهان (قهرمان زود هنگام نیم فصل) تیم نفت و گاز امیدیه به مصاف نماینده فارس می رود.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، بنابر اعلام سازمان لیگ برتر واترپلو هفته هفتم از دور رفت این مسابقات روز جمعه در شهرهای امیدیه، زنجان و گچساران پیگیری خواهد شد.

هفته پایانی دور رفت لیگ برتر واترپلو در حالی روز جمعه پیگیری خواهد شد که فولاد ماهان سپاهان هفته گذشته با کسب پنجمین پیروزی پیاپی خود عنوان قهرمانی نیم فصل این رقابتها را بدست آورد و این هفته با قرعه استراحت روبروست.

در غیاب فولاد ماهان صدرنشین، تیم نفت و گاز امیدیه که در رده دوم جدول قرار دارد در خانه از تیم فارس پذیرایی خواهد کرد که با ۴ امتیاز در مکان سوم جدول ایستاده است.

در زنجان، تیم شهبازی زنجان که با ٢ امتیاز درقعر جدول لیگ برتر قرار دارد به مصاف کوثر گیلان خواهد رفت که با ۴ امتیازمکان چهارم جدول را به خود اختصاص داده است.

و در سومین و آخرین دیدار هفته تیم نفت و گاز گچساران ٢ امتیازی با تیم خوزستانی مصاف خواهد کرد که هفته گذشته به نخستین پیروزی خود در فصل جدید مقابل انقلاب فارس دست یافت.

در پایان هفته ششم لیگ برتر واترپلو باشگاههای کشور تیم فولاد ماهان سپاهان با ١۰ امتیاز در صدر جدول قرار دارد. تیم نفت و گاز امیدیه با ٨ امتیاز در مکان دوم جدول ایستاده است و تیم انقلاب فارس با ۴ امتیاز در رده سوم جدول جای دارد.

برنامه مسابقات و اسامی داوران و ناظران هفته هفتم لیگ برترواترپلو به این شرح است:

جمعه ۵ آبان
* نفت و گاز امیدیه – انقلاب فارس
داوران: ریحانی، محمد رضا محمدی
ناظر: محمد هادی بیک

* شهبازی زنجان – کوثر گیلان
داوران: مسعود رضوانی – صفابخش
ناظر: مجید نقاشلو

* نفت و گاز گچساران – خوزستان
داوران: مهذب، آراسته
ناظر: مالک قاطع

تمامی این دیدارها راس ساعت ١۵ برگزار می شود.

image_printپرینت مطلب

بازدید معاونین و مدیرکل حراست وزارت ورزش و جوانان از موکب مشترک فدراسیون‌های  ورزشهای آبی و نجات‌غریق 

سید مناف هاشمی، سید محمد‌شروین اسبقیان و قاسم ایمانی نژاد از موکب مشترک فدراسیون‌های ورزشهای آبی و نجات‌غریق دیدن کردند. سید مناف هاشمی معاون توسعه مدیریت و منابع، سید شروین

محسنی: موکب فدراسیون ورزش‌های آبی با مشارکت گسترده خانواده ورزش، آماده خدمت‌رسانی به عزاداران است

مسئول کمیته فرهنگی فدراسیون ورزش‌های آبی با تشریح برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده برای برپایی موکب مشترک این فدراسیون و فدراسیون نجات غریق و غواصی، گفت: با حضور داوطلبانه مدیران، مربیان، ورزشکاران و