پیشنهاد ایران برای میزبانی مسابقات واترپلو ساحلی آسیا بررسی می شود

در نشست مسئولان ارشد و اعضای هیئت رئیسه کنفدراسیون شنای آسیا در کویت پیشنهاد ایران برای میزبانی نخستین دوره مسابقات واترپلو ساحلی آسیا(کاپ آسیا) مورد بررسی و تصمیم گیری قرار خواهد گرفت.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، در این نشست که در حاشیه مسابقات کاپ آسیا در کویت و با حضور شیخ خالد بن الصباح رئیس کویتی کنفدراسیون شنای آسیا، حسین المسلم نایب رئیس کویتی فدراسیون جهانی شنا و دبیر اجرایی کنفدراسیون آسیا، کوئیتینگ ژانگ دبیرکل چینی کنفدراسیون شنای آسیا، طاها الکشری دبیر اجرایی کنفدراسیون شنای آسیا و جمعی از مسئولان کنفدراسیون شنای آسیا برگزار خواهد شد، اعضا در خصوص برنامه ها و مسابقات سال جاری کنفدراسیون آسیا در سه رشته شنا، شیرجه و واترپلو به بحث و بررسی و تصمیم گیری خواهند پرداخت.

از جمله موضوعات مورد بررسی در این نشست، پیشنهاد میزبانی ایران برای برگزاری نخستین دوره مسابقات واترپلو ساحلی قهرمانی آسیاست که چندی پیش از سوی فدراسیون شنای کشورمان به کنفدراسیون شنای آسیا ارائه شد.

به گفته محسن رضوانی دبیر فدراسیون شنا، ایران پیشنهاد میزبانی این مسابقات را در جزیره کیش به کنفدراسیون شنای آسیا ارائه کرده و امیدواریم با موافقت هیئت رئیسه کنفدراسیون شنای آسیا بتوانیم با یک برنامه ریزی مناسب این مسابقات را به بهترین نحو در کشورمان برگزار کنیم.

وی در خصوص زمان برگزاری این مسابقات یادآور شد: با توجه به تعدد مسابقات و اینکه تقویم مسابقات کنفدراسیون شنای آسیا با حجم بالایی از مسابقات قاره ای روبروست پیشنهاد ما برای برگزاری رقابتهای واترپلو ساحلی آسیا سه ماهه سوم سال ٩١ و فصل پائیز بوده و امیدواریم بتوانیم این مسابقات را پیش از مسابقات قهرمانی آسیا (آبان ماه در کشور امارات) برگزار کنیم.

گفتنی است فدراسیون شنای کشورمان اواسط اسفند ماه گذشته در نامه ای به کنفدراسیون شنای آسیا رسما خواستار برگزاری نخستین دوره مسابقات واترپلو ساحلی (کاپ آسیا) شد.

image_printپرینت مطلب

بازدید معاونین و مدیرکل حراست وزارت ورزش و جوانان از موکب مشترک فدراسیون‌های  ورزشهای آبی و نجات‌غریق 

سید مناف هاشمی، سید محمد‌شروین اسبقیان و قاسم ایمانی نژاد از موکب مشترک فدراسیون‌های ورزشهای آبی و نجات‌غریق دیدن کردند. سید مناف هاشمی معاون توسعه مدیریت و منابع، سید شروین

محسنی: موکب فدراسیون ورزش‌های آبی با مشارکت گسترده خانواده ورزش، آماده خدمت‌رسانی به عزاداران است

مسئول کمیته فرهنگی فدراسیون ورزش‌های آبی با تشریح برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده برای برپایی موکب مشترک این فدراسیون و فدراسیون نجات غریق و غواصی، گفت: با حضور داوطلبانه مدیران، مربیان، ورزشکاران و