زهرا حسین زاده بهترین شناگر مسابقات بانوان قهرمانی کشور شد

زهرا حسین زاده نمینی از تیم فارس با جابجایی ۴ رکورد ملی عنوان بهترین شناگر مسابقات بانوان قهرمانی کشور را به خود اختصاص داد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، در پایان مسابقات شنای بانوان قهرمانی کشور زهرا حسین زاده با جابجایی ۴ رکورد ملی در مواد ١۵۰۰ متر آزاد، ۵۰ متر پروانه، ١۰۰ متر پروانه و ٢۰۰ متر پروانه عنوان بهترین و پرامتیازترین شناگر این مسابقات را بدست آورد.

سارینا اشتیاقی از تیم تهران نیز با جابجایی ١ رکورد ملی در ماده ١۰۰ متر کرال پشت دومین شناگر برتر این دوره از مسابقات شنای قهرمانی کشور معرفی شد.

در مراسم اختتامیه مسابقات شنای بانوان قهرمانی کشور از سوی فدراسیون شنا به دو شناگر برتر این مسابقات جوایز نقدی اهداء شد.

گفتنی است تیم فارس مقام قهرمانی مسابقات شنای بانوان قهرمانی کشور یادواره شهیده زهرا باقری را کسب کرد و تیم های تهران و البرز در رده های دوم و سوم قرار گرفتند.

image_printپرینت مطلب

پلیمر یاس قهرمان شانزدهمین دوره جام باشگاه‌های شیرجه کشور شد/ درخشش نونهالان آذربایجان شرقی در جشنواره ملی

شانزدهمین دوره مسابقات شیرجه جام باشگاه‌های کشور با قهرمانی تیم پلیمر یاس به پایان رسید. همزمان با این رقابت‌ها، جشنواره شیرجه نونهالان کشور نیز با برتری تیم آذربایجان شرقی در استخر بین‌المللی سه گانه در مجموعه ورزشی شهید شیرودی تهران خاتمه یافت.