سفر رضوانی برای انتخاب بهترین‌های سال فینا به مجارستان

رییس فدراسیون شنا ایران به همراه خسرو امینی نایب ريس کمیته واترپلو فدراسیون جهانی برای شرکت در مراسم انتخاب بهترین های سال فینا عازم مجارستان شدند.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو ؛ فدراسیون جهانی شنا هر سال بهترین های ورزش های آبی را معرفی می کند. امسال مراسم رأی‌گیری انتخاب ورزشکاران شاخص فینا ۳۱ ژانویه (۱۱ بهمن ۱۳۹۴) در بوداپست مجارستان برگزار می شود. در این مراسم برترین ورزشکار در تمامی رشته های تحت پوشش فینا (شنا، شیرجه، واترپلو ، آب‌های آزاد، فراشیرجه و شنای موزون) معرفی می‌شود.
در همین راستا از محسن رضوانی ریس فدراسیون ایران و عضو کمیته مربیان فدراسیون جهانی نیز دعوت به عمل آمد تا در این مراسم شرکت کند.
همچنین خسرو امینی نایب ریس کمیته واترپلو فدراسیون جهانی نیز دیگر نماینده ایران در مراسم گزینش بهترین های سال فینا است.

از سوی دیگر محسن رضوانی پیش از این سفر دو روزه از تنظیم جلسه و دیدار با برخی از مسئولان واترپلو کشورهای اروپایی بویژه مجارستان جهت برگزاری اردوی تدارکاتی و مسابقات دوستانه خبر داد.

FINA BEST ATHLETES OF THE YEAR

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

برگزاری انتخابات کمیسیون‌های ورزشکاران، مربیان و داوران فدراسیون ورزش‌های آبی به صورت الکترونیکی

به گزارش روابط عمومی فدراسیون ورزش‌های آبی، انتخابات کمیسیون‌های ورزشکاران، مربیان و داوران این فدراسیون به‌صورت الکترونیکی، روز دوشنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۴ از ساعت ۰۸:۰۰ صبح الی ۱۶:۰۰ برگزار خواهد شد.

فدراسیون ورزش‌های آبی مسابقه عکاسی ویژه اربعین برگزار می‌کند

فدراسیون ورزش‌های آبی جمهوری اسلامی ایران (کمیته فرهنگی و مسئولیت‌های اجتماعی) برگزارکننده‌ی «مسابقه عکاسی ویژه اربعین» است. این رویداد با هدف ثبت جلوه‌های انسانی، معنوی و اجتماعی پیاده‌روی اربعین و مراسم‌های محرم برگزار می‌شود و از عکاسان حرفه‌ای و علاقه‌مندان دعوت به‌عمل می‌آورد تا آثار خود را در موضوعات «محرم – موکب زائرین – عزاداری» و همچنین عکس‌های همراه با دل‌نوشته ارسال کنند.

آغاز طرح ملی شناسایی نخبگان شنای ایران با حضور ۱۰۴ شناگر نخبه برای آمادگی بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶

در راستای آماده‌سازی هرچه بهتر یکصد و چهار شناگر نخبه شنای کشور به‌منظور آموزش و توسعه مولفه‌های تکنیکی و فیزیولوژیکی، این شناگران از سوی سازمان تیم‌های ملی شنا فراخوانده شدند.

 ۱۰۰ درصد سهمیه المپیک اولویتم است

سامیار عبدلی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری آنا، در خصوص جدیدترین رکوردشکنی خود و اینکه چگونه موفق شد سریع‌ترین شناگر ایران شود، اظهار داشت: خوشحالم که توانستم رکورد جدیدی رو شنا کنم، آن هم در مسابقات جهانی که فشار بالایی دارد. قطعاً راه سختی در مقابل دارم تا بهتر از این شوم و امیدوارم که بتوانم به رکورد‌های بهتری برسم. سعی خواهم کرد تا با تمرکز بالا در ادامه مسابقات شنا کنم.