عباسی: انقلاب اسلامی ایران مسیر تاریخ جهان را تغییر داد

وزیر ورزش وجوانان با تاکید بر پایبندی جامعه ورزش به ارمانهای بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران گفت: پیروزی انقلاب اسلامی ایران به عنوان تحولی بزرگ در جهان، مسیر تاریخ را تغییر داد. به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا و به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، محمد عباسی صبح امروز شنبه در مراسم تجدید بیعت با آرمانهای معمار انقلاب اسلامی در مرقد مطهر امام خمینی (ره ) اظهار داشت: انقلاب اسلامی ایران تحت رهبری حضرت امام خمینی ( ره )، تحولی بزرگ در عصر حاضر ایجاد کرد تا امروز بر مبنای آن مسیری در جهت روشنگری و بیداری مسلمانان بگشاید. وی با آرمانی خواندن این مسیر تاکید کرد: انقلاب اسلامی که با شریعت اسلامی و همیاری و همراهی مردم ستمدیده از جور و ظلم رژیم پهلوی به پیروزی رسید، چشم اندازی جدید از تاریخ جهان را پیش روی ملل ستم دیده از نظام های استبدادی گشود تا آنان نیز بنیان استکبار را به چالش بکشند. وزیر ورزش و جوانان، پیروزی انقلاب اسلامی را سرآغاز بیداری اسلامی درجهان دانست و افزود: بعد از رحلت بنیانگذار انقلاب اسلامی نیز با رهبری مقام معظم رهبری و با رهنمودهای روشنگرانه ایشان، این راه تداوم یافته و جمهوری اسلامی ایران مستحکم تر از همیشه، ضمن دفاع از آرمان های مردم آزاده و مسلمان در سراسر دنیا، با اقتدار مقابل استکبار جهانی قد علم کرده و ذره ای نیز از اصول و ارزش های انقلاب اسلامی عقب ننشسته است. عباسی تاکید کرد: در شرایطی که نظام سلطه جملگی با اشاره امریکا و رژیم صهیونیستی بسیج شده اند تا با تحریم و انواع دسیسه ها، ایران اسلامی را به عقب نشینی از آرمان های خویش وا دارند، اما دولت و مردم یکپارچه با بینش بلند و هدایت های اصولی رهبر معظم انقلاب، در مقابل دسیسه ها و مکر دشمنان انقلاب اسلامی ایستاده اند. امروز نیز جامعه ورزش با حضور در مرقد مطهر حضرت امام خمینی (ره) ضمن تجدید میثاق با آرمان های مقدس معمار کبیر انقلاب، با رهبر معظم انقلاب تجدید بیعت نموده و اعلام می دارند،با صلابت و قدرت گوش به فرمان حضرت آیت الله خامنه ای خواهند بود. وی تاکید کرد: با گذشت ٣۵ سال از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، مردم، جوانان، جامعه ورزش و تمامی اقشار جامعه به آرمانهای امام (ره ) وفادار هستند و دشمنان نظام باید بدانند که این مردم از راه خویش باز نخواهند گشت.

image_printپرینت مطلب

فدراسیون ورزش‌های آبی مسابقه عکاسی ویژه اربعین برگزار می‌کند

فدراسیون ورزش‌های آبی جمهوری اسلامی ایران (کمیته فرهنگی و مسئولیت‌های اجتماعی) برگزارکننده‌ی «مسابقه عکاسی ویژه اربعین» است. این رویداد با هدف ثبت جلوه‌های انسانی، معنوی و اجتماعی پیاده‌روی اربعین و مراسم‌های محرم برگزار می‌شود و از عکاسان حرفه‌ای و علاقه‌مندان دعوت به‌عمل می‌آورد تا آثار خود را در موضوعات «محرم – موکب زائرین – عزاداری» و همچنین عکس‌های همراه با دل‌نوشته ارسال کنند.

آغاز طرح ملی شناسایی نخبگان شنای ایران با حضور ۱۰۴ شناگر نخبه برای آمادگی بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶

در راستای آماده‌سازی هرچه بهتر یکصد و چهار شناگر نخبه شنای کشور به‌منظور آموزش و توسعه مولفه‌های تکنیکی و فیزیولوژیکی، این شناگران از سوی سازمان تیم‌های ملی شنا فراخوانده شدند.

 ۱۰۰ درصد سهمیه المپیک اولویتم است

سامیار عبدلی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری آنا، در خصوص جدیدترین رکوردشکنی خود و اینکه چگونه موفق شد سریع‌ترین شناگر ایران شود، اظهار داشت: خوشحالم که توانستم رکورد جدیدی رو شنا کنم، آن هم در مسابقات جهانی که فشار بالایی دارد. قطعاً راه سختی در مقابل دارم تا بهتر از این شوم و امیدوارم که بتوانم به رکورد‌های بهتری برسم. سعی خواهم کرد تا با تمرکز بالا در ادامه مسابقات شنا کنم.