۴۵ میلیون دلار برای پیشرفت شنا در استرالیا

پس از نتایج نه چندان درخشان استرالیا در المپیک 2012 لندن، کمیسیون ورزش این کشور برآن شد تا با صرف هزینه و تلاش زیاد ورزش استرالیا بار دیگر به سطح اول جهان نزدیکتر شود.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ استرالیا در المپیک ۲۰۱۲ لندن ۳۵ مدال بدست آورد که تنها هفت طلا در بین آن دیده می شد. این نتایج، ضعیف ترین در تاریخ این کشور از سال ۱۹۹۲ به بعد بود. همین موضوع سران ورزش این کشور را مجاب کرد تا منابع وسیع و تلاش بی وقفه ای برای موفقیت در سالهای آتی هزینه کنند.

این منابع با هدف ارتقا سطح سیستم ورزشی و بهبود عملکرد به ورزش استرالیا اختصاص داده شد.

نتایج آن هزینه و تلاش در قالب برنامه ای تحت عنوان “مرز پیروزی” در نوامبر سال ۲۰۱۲ (آبان ۹۱) رونمایی شد.

 

اهداف این برنامه عبارت بود از:

  • قرار گرفتن در بین پنج کشور برتر جهان در مسابقات المپیک و پاراالمپیک تابستانی
  • قرار گرفتن در بین ۱۵  کشور برتر جهان در مسابقات المپیک و پاراالمپیک زمستانی
  • تبدیل شدن به قدرت برتر در مسابقات کشورهای مشترک المنافع
  • داشتن ۲۰ قهرمان جهان به صورت سالانه

در زمینه مسابقات جهانی تا حدود  زیادی استرالیا به اهداف مورد نظر خود رسیده است. مسابقات کشورهای مشترک المنافع هم سال ۲۰۱۸ برگزار می شود که مسئولان ورزش استرالیا ادعای قهرمانی در آن مسابقات را دارند. باتوجه به موفقیت های مردان و زنان استرالیایی در رقابت های جهانی درخشش این ورزشکاران در المپیک های زمستانی و تابستانی هم دور از انتظار نیست.

اما نحوه تقسیم این بودجه به چه صورت بوده است؟

از آغاز این پروژه در سال ۲۰۱۲ چیزی حدود ۳۰۰میلیون دلار استرالیا (۷۵۰ میلیارد تومان) هزینه شده است. از این بین شنای استرالیا با ۴۵ میلیون دلار (حدود ۱۴درصد مبلغ کل و بیش از ۱۱۰ میلیار تومان) بیشترین درصد بودجه تخصیص داده شده به یک ورزش را کسب کرد.

۳۸میلیون دلار از رقم اختصاص داده شده به شنای این کشور به برنامه “عملکرد درخشان المپیک”، ۳میلیون به کمک های مالی برای ورزشکاران و ۴میلیون دیگر به بهبود عملکرد تیم ها اختصاص یافت. تنها در سال گذشته شنای استرالیا ۱۱میلیون دلار بودجه دریافت کرد.

به گفته “سیمون هولینگوورث” مدیرعامل کمیسیون ورزش استرالیا این هزینه ها به درستی خرج شده است. او اشاره میکند:”دیدن اینکه شناگران استرالیایی در مسابقات بین المللی نتایج درخشانی کسب میکنند فوق العاده است. اما این دگرگونی شنای استرالیا فراتر از شمارش صرف مجموع مدال قابل ارزش گذاری است.”

کمیسیون ورزش استرالیا  و AIS (سیستم شناسایی اتوماتیک) همکاری بسیار خوبی با شنای این کشور در راستای شناسایی و بهبود نقاط حساس نیازمند توجه داشته اند.  از جمله میتوان به تمرکز قوی بر نحوه اداره امور، توانایی های تجاری و نحوه رهبری و مدیریت اشاره کرد.

در این مدت زیرساخت های شنای استرالیا به طور چشمگیری بهبود یافته است. از طرفی این پیشرفت در استخر مسابقه هم دیده شده است. از جمله کسب مقام دوم در مجموع مدال مسابقات جهانی کازان ۲۰۱۵ که نشان دهنده روزهای خوب شنای استرالیا است.

درحال حاضر شناگران استرالیا در ۹ ماده شنای المپیک در صدر جهان قرار دارند.

نکته مهمی که باید به آن اشاره کنیم این است که این بودجه ها و هزینه های ذکر شده تنها مربوط به رشته شنا بود. شیرجه و واترپلوی استرالیا از بودجه های جداگانه بهره می برند و این روزها شاهد پیشرفت روزافزون این کشور در تمامی رشته های آبی هستیم.

115099302

 

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

تیم ملی واترپلو عازم بلگراد شد/ ارد‌و و بازی‌های تدارکاتی با تیم‌های ملی صربستان و هلند

تیم ملی واترپلوی ایران با ترکیبی از جوانان و بزرگسالان  که در مسیر آماده‌سازی برای حضور در مسابقات قهرمانیآسیا و انتخابی جهانی قرار دارد، عازم بلگراد صربستان شد. به گزارش روابط عمومی فدراسیون ورزش‌های آبی؛ تیم ملی واترپلوی ایران در اردوی ده روزه در بلگراد، با تیم‌های ملیزیر ۲۱ سال صربستان و هلند اردوی مشترک و بازیهای تدارکاتی برگزار خواهد کرد. بنا به گفته‌ی مهدی ‌‌پنام‌تاش سرمربی تیم ملی واترپلو، این تیم پس از برگزاری اردوی پنج هفته‌ای با حضور ۲۷ تیم،اکنون با ۱۸ بازیکن عزم صربستان شده است.  تیم ملی واترپلوی ایران، بهمن ماه سال جاری در چین، مسابقات قهرمانی آسیا و انتخابی جهانی را پیش رو خواهدداشت. برای مسابقات جهانی علاوه بر سنگاپور میزبان مسابقات، دو  تیم برتر جواز حضور در رقابتهای قهرمانی جهان رابدست می‌آورتذ. تیم ملی واترپلو پس از بازگشت اردوی صربستان بعد از استراحت چند روزه مجددا برای آمادگی در راستای حضور دررقابتهای قهرمانی آسیا تمرینات خود را دنبال خواهد کرد. چند بازی تدارکاتی دیگر تا قبل از شروع مسابقات قهرمانی آسیا، در برنامه‌های این تیم قرار دارد. اسامی بازیکنان و کادر فنی و سرپرستی تیم ملی واترپلو به شرح زیر است:  ۱.مهدی یزدانخواه ۲.حامدکریمی ۳.پیمان اسدی ۴.امین قویدل ۵.مهدی برزگری ۶.علیرضا مهری ۷.امیر عطا خزایی ۸.خشایار ضیاالدین ۹.امید اقایی کریم ۱۰.فربد صبوری ۱۱.امیر رضا جلیل پور ۱۲.اشکان ایرانپور ۱۳.علی شعبانیان ۱۴.مهرصاد ادهم ۱۵.آرمان شمس ۱۶.عرفان صدرنیا ۱۷.امیرحسین امیریان ۱۸.مهراب گلستانی سرمربی مهدی پنام تاش مربی امیر هوشنگ همراهی سرپرست سیروس طاهریان مدیر فنی  دیان میلاکوویچ