برتری کرواسی و صربستان بر امریکا و استرالیا

در پانزدهمین دوره رقابت های قهرمانی جهان در شنا، شیرجه و واترپلو قدرت های برتر دنیا به مصاف حریفان رفتند و در مهمترین بازی‌ها کرواسی و صربستان حریفان خود را شکست دادند.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ در نخستین روز رقابت های واترپلوی قهرمانی جهان که در شهر بارسلونا در حال برگزاری است، یونان موفق شد با نتیجه ۶ بر۴ تیم منتگرو را از پیش رو بردارد.
در مهم ترین بازی روز گذشته کرواسی قهرمان المپیک در یک بازی زیبا با نتیجه ٩ بر ٧ تیم امریکا را مغلوب کرد.

در آخرین دیدار روز اول رقابت ها نیز صربستان برنده مدال برنز المپیک و قهرمان لیگ جهانی توانست در مقابل استرالیا با نتیجه ١۰ بر هفت به پیروزی دست یابد.

نتایج کامل روز اول رقابت ها:
کرواسی ٩ – امریکا ٧
کانادا ١٧ – افریقا جنوبی ١١
صربستان ١۰ استرالیا ٧
مجارستان ١٣ – چین ۵
ایتالیا ١۰ – رومانی ۴
آلمان ٩ – قزاقستان ٨
اسپانیا ١٨ – نیوزلند ٣
منتنگرو ۴ – یونان ۶

image_printپرینت مطلب

فدراسیون ورزش‌های آبی مسابقه عکاسی ویژه اربعین برگزار می‌کند

فدراسیون ورزش‌های آبی جمهوری اسلامی ایران (کمیته فرهنگی و مسئولیت‌های اجتماعی) برگزارکننده‌ی «مسابقه عکاسی ویژه اربعین» است. این رویداد با هدف ثبت جلوه‌های انسانی، معنوی و اجتماعی پیاده‌روی اربعین و مراسم‌های محرم برگزار می‌شود و از عکاسان حرفه‌ای و علاقه‌مندان دعوت به‌عمل می‌آورد تا آثار خود را در موضوعات «محرم – موکب زائرین – عزاداری» و همچنین عکس‌های همراه با دل‌نوشته ارسال کنند.

آغاز طرح ملی شناسایی نخبگان شنای ایران با حضور ۱۰۴ شناگر نخبه برای آمادگی بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶

در راستای آماده‌سازی هرچه بهتر یکصد و چهار شناگر نخبه شنای کشور به‌منظور آموزش و توسعه مولفه‌های تکنیکی و فیزیولوژیکی، این شناگران از سوی سازمان تیم‌های ملی شنا فراخوانده شدند.

 ۱۰۰ درصد سهمیه المپیک اولویتم است

سامیار عبدلی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری آنا، در خصوص جدیدترین رکوردشکنی خود و اینکه چگونه موفق شد سریع‌ترین شناگر ایران شود، اظهار داشت: خوشحالم که توانستم رکورد جدیدی رو شنا کنم، آن هم در مسابقات جهانی که فشار بالایی دارد. قطعاً راه سختی در مقابل دارم تا بهتر از این شوم و امیدوارم که بتوانم به رکورد‌های بهتری برسم. سعی خواهم کرد تا با تمرکز بالا در ادامه مسابقات شنا کنم.