آشنایی با سریعترین شناگران جهان

با نگاهی به لیست رکورد داران کرال سینه “سزار” بزیلی سریعترین شناگر دنیا لقب گرفت.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ طبق آمار ارائه شده توسط سایت فدراسیون جهانی شنا پس از نگاهی به زمان های کسب شده، سزار برزیلی در رقابت های جهانی سال ٢۰۰٩ ایتالیا ١۰۰متر را در ۴۶ثانیه و ٩١صدم ثانیه شنا کرد و عنوان سریعترین شناگر دنیا را بدست آورد.

عنوان سریعترین شناگر در استخرهای مسافت کوتاه نیز به “آمائوری لویکس” ورزشکار فرانسوی رسید. وی توانست در سال ٢۰۰٨ در مسابقاتی که در کشور کرواسی برگزار می شد با زمان ۴۴ثانیه و ٩۴صدم ثانیه رکوردی درخور توجه را به نام خود ثبت کند.

سزار برزیلی در سال ٢۰۰٩ که دست نیافتنی به نظر می رسید در کشور خود ۵۰متر را نیز در ٢۰ثانیه و ٩١صدم ثانیه طی کرد تا رکورد دار ۵۰متر و ١۰۰متر آزاد لقب بگیرد.

رکورد سریعترین شناگر ۵۰متر در استخرهای مسافت کوتاه نیز به “رونالد شویمن” ورزشکار اهل افریقای جنوبی رسید. وی توانست در سال ٢۰۰٩ در مسابقاتی که در کشور خودش برگزار می شد با زمان ٢۰ثانیه و ٣۰صدم ثانیه رکورددار ۵۰متر استخر مسافت کوتاه لقب بگیرد.

رکورد دار شنای ٢۰۰متر آزاد در استخرهای استاندارد و مسافت کوتاه نیز “پائول بیدرمن” ورزشکار اهل کشور آلمان است.

**سریعترین شناگران در استخرهای ۵۰متر استاندارد:
۵۰متر آزاد: “سزار سیلو” از برزیل. با زمان ٢۰.٩١ در تاریخ ١٨ دسامبر ٢۰۰٩- برزیل
١۰۰متر آژاد: “سزار سیلو” از برزیل. با زمان ۴۶.٩١ در تاریخ ٣۰ جولای ٢۰۰٩- ایتالیا
٢۰۰متر آزاد: “پائول بیرمن” از آلمان. با زمان ١.۴٢.۰۰ در تاریخ ٢٨ جولای ٢۰۰٩- ایتالیا

**سریعترین شناگران در استخرهای ٢۵متر مسافت کوتاه:
۵۰متر آزاد: “رونالد شویمن” از افریقای جنوبی. با زمان ٢۰.٣۰ در تاریخ ٨ آگوست ٢۰۰٩- افریقای جنوبی
١۰۰متر آزاد: “آمائوری لویکس” از فرانسه. با زمان ۴۴.٩۴ در تاریخ ١٣ دسامبر ٢۰۰٨- کرواسی
٢۰۰متر آزاد: “پائول بیرمن” از آلمان. با زمان ١.٣٩.٣٧ در تاریخ ١۵ نوامبر ٢۰۰٩- آلمان

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

یزدانخواه: پرداخت پاداش نایب قهرمانی آسیا انگیزه تیم ملی را دوچندان کرده است/ برای کسب موفقیت به بازی‌های آسیایی ناگویا می‌رویم

کاپیتان تیم ملی واترپلو ایران با قدردانی از عملی شدن وعده پرداخت پاداش قهرمانی آسیا از سوی رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی، ابراز امیدواری کرد ملی‌پوشان با کسب نتیجه‌ای شایسته در بازی‌های آسیایی ناگویا، پاسخ اعتماد و حمایت‌های صورت گرفته را در میدان مسابقه بدهند.

اصلاح نتایج دو رویداد شنای دختران پس از اعلام نتایج آزمایش دوپینگ

در پی دریافت نتایج آزمایش دوپینگ از آزمایشگاه کلن آلمان و مثبت اعلام شدن نمونه یکی از شناگران حاضر در رقابت‌های انتخابی تیم ملی، نتایج دو مسابقه شنای دختران مطابق مقررات ملی و بین‌المللی مبارزه با دوپینگ بازنگری و اصلاح شد.

دیدار تدارکاتی تیم‌های ملی واترپلوی بزرگسالان و جوانان در حضور پیشکسوتان برگزار شد

تیم‌های ملی واترپلوی بزرگسالان و جوانان ایران در ادامه روند آماده‌سازی برای حضور در رویدادهای مهم آسیایی، امروز در استخر بین‌المللی ۹ دی تهران در حضور رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی و جمعی از پیشکسوتان و چهره‌های ماندگار واترپلوی کشور به مصاف یکدیگر رفتند؛ دیداری که با برتری تیم ملی بزرگسالان به پایان رسید.

برگزاری دوره تخصصی مدیریت اماکن آبی و استخرهای شنا در مشهد مقدس

به گزارش روابط‌ عمومی هیات ورزش های آبی خراسان رضوی، دوره تخصصی مدیریت اماکن آبی و استخرهای شنا و بازآموزی این دوره با حضور بیش از ۱۲۰ نفر شرکت‌کننده خانم و آقا از مشهد و سایر شهرستانهای استان طی دو روز در مجموعه تختی مشهد مقدس برگزار شد.

رضوانی: ورزش‌های آبی ایران در مسیر تثبیت دستاوردها و فتح افق‌های تازه قرار دارد/ طرح ملی نظام آموزش شنا می‌تواند یکی از بزرگ‌ترین اقدامات ورزش کشور باشد

رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی با قدردانی از اعتماد مجدد اعضای مجمع، موفقیت‌های اخیر شنا، شیرجه و واترپلو را حاصل هم‌افزایی خانواده ورزش‌های آبی کشور دانست و با تشریح برنامه‌های پیش‌رو،