فدراسیون شنا درگذشت اسطوره ورزش کشور را تسلیت گفت

فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو در گذشت ابوالحسن اشتری بازیکن سابق تیم های ملی والیبال، بسکتبال، دو ومیدانی و از شناگران اسبق کشورمان را تسلیت گفت.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، این فداسیون در اطلاعیه خود ضایعه درگذشت یکی از بزرگان و اسطوره های ورزش کشور را به خانواده اشتری و جامعه ورزش کشور تسلیت گفته و از درگاه ایزد منان برای آن مرحوم غفران الهی مسئلت کرد.
مرحوم ابوالحسن اشتری از ورزشکاران دهه ۴۰ کشور بود که بطور همزمان در عرصه ملی در رشته های والیبال و بسکتبال فعالیت داشت. وی به عنوان یکی از نام آوران ورزش کشور در رشته های شنا و دو میدانی نیز فعالیت میث کرد و در دروه ای رئیس فدراسیون نجات غریق ایران بود.

image_printپرینت مطلب

روز اول مسابقات شنای باشگاه‌های کشور جام خلیج فارس در استخر آزادی پایان یافت / جذابیت در رقابت بین برترین شناگران ایران

روز اول از مرحله نخست بیست‌ودومین دوره رقابت‌های شنای قهرمانی باشگاه‌های کشور (جام خلیج فارس) عصر پنج‌شنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۴ با رقابت برترین شناگران ایران در استخر قهرمانی مجموعه ورزشی آزادی تهران به پایان رسید.

آغاز مرحله نخست مسابقات شنای باشگاه‌های کشور (جام خلیج فارس) / رقابت مهیج برترین شناگران ایران در استخر آزادی

مرحله اول بیست‌ودومین دوره مسابقات شنای قهرمانی باشگاه‌های کشور جام خلیج فارس، صبح روز پنج‌شنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۴ با حضور برترین شناگران ایران در استخر قهرمانی مجموعه ورزشی آزادی تهران آغاز شد.

مرحله اول بیست و دومین دوره رقابت‌های شنای قهرمانی باشگاه‌های کشور – جام خلیج فارس برگزار می‌شود

مرحله اول بیست و دومین دوره رقابت‌های شنا باشگاه‌های کشور جام خلیج فارس با حضور برترین شناگران ایران در قالب ۷ تیم روزهای پنج‌شنبه و جمعه هفته جاری در استخر قهرمانی مجموعه ورزشی آزادی تهران برگزار می‌شود.