اهمیت رکوردشکنی از کسب مدال ارزشمندتر بود/ نتایج امارات ابتدای حرکت رو به جلوی تیم ملی شناست

سرپرست فدراسیون شنا گفت: نتیجه کسب شده، توسط ملی پوشان شنای ایران در امارات ابتدای حرکت رو به جلوی تیم ملی شنا محسوب می شود.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، غلامرضا جعفری با اشاره به حضور پر رنگ تیم ملی شنا در دومین دوره رقابتهای شنای رده های سنی و جایزه بزرگ دبی که همراه با جابجایی ٢رکورد وکسب ١۵مدال رنگارنگ می افزاید: اهمیت رکورد شکنی در این مسابقات از کسب مدال برای ما ارزشمندتر بود، ما در این رقابتها علاوه بر اعزام ملی پوشان بزرگسال برای کسب آمادگی بیشتر، سه ملی پوش در رده سنی جوانان را نیز به جهت کسب تجربه و پشتوانه سازی برای آینده تیم ملی بزرگسالان عازم دبی کردیم که این موضوع نشان دهنده توجه به اهداف کلی و پیشبرد برنامه های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت در همین چند ماهه بوده است.
وی در ادامه عنوان کرد: شنا جزء رشته های به شمار می آید که پروسه قهرمانی آن مستلزم سپری نمودن زمان طولانی تری نسبت به سایر رشته ها می باشد از این رو حضور شنای ایران در مسابقات جایزه بزرگ بخشی از برنامه های آماده سازی بلند مدت تیم ملی محسوب می شود و جابجایی رکورد ملی در رده سنی بزرگسالان بواسطه تلاش وکار تیمی نشان دهنده سیر صعودی ملی پوشان در چند ماهه اخیر است، به هر حال از مهر ماه تا امروز ملی پوشان تمرینات بسیار منظمی را زیر نظر خشایار حضرتی سرمربی تیم ملی دنبال کرده اند و در عین حال کمیته مشورتی شنا نیز در طول این مدت با دقت به برنامه های تیم ملی نظارت داشته و در تمامی جلسات این کمیته آقای حضرتی گزارشات دقیقی از آخرین وضعیت آمادگی ملی پوشان و میزان پیشرفت آنها ارائه کرده بود.
سرپرست فدراسیون شنا همچنین در باره حضور شناگران در المپیک لندن نیز اظهار داشت: برای حضور در المپیک لندن باید از ٢ الی ٣ سال پیش برنامه ریزی صورت می گرفت به هر حال این مهم انجام نشده است و ما محور برنامه های شنا را حضور در المپیک ٢۰١۶ و همچنین حضور موفق در بازیهای آسیایی اینچوان کره جنوبی تنظیم کرده ایم،البته در این میان مسلما از فرصتهای موجود تا آخرین مرحله گزینشی مسابقات المپیک حسن بهره برداری را خواهیم کرد ضمن اینکه در خصوص المپیک لندن نباید فراموش کنیم کسب رکوردهای ورودی این مسابقات نسبت به المپیک ٢۰۰٨ پکن مشکل تر شده و حتی فینا حضور آزاد شناگران در این مسابقات را منوط به بدست آوردن امتیازاتی با توجه به رکوردهای مشخصی عنوان کرده است که همین موضوع کار را برای حضور شناگران بسیار سخت کرده است.
ملی پوشان باید با امید،تلاش و پشتکار باز هم به سمت جابجایی رکوردهای ملی گام بردارند.هم اکنون با اطمینان می توانیم بگوییم شنا در مسیر صحیحی گام برمی دارد و با یک برنامه ریزی مدون و اصولی در کنار سیاست گذاری صحیح در جهت استعدادیابی و جذب ورزشکاران بیشتر، در بعد قهرمانی می توانیم به آینده این رشته در کشور بسیار امیدوار باشیم.
وی در خصوص بحث استعداد یابی نیز گفت:شنا استعداد بالقوه فراوانی دارد، ما قصد داریم با تعامل وهماهنگی با وزارت آموزش وپرورش و وزارت علوم ضمن حمایت وپشتیبانی از طرح صبا بسترآموزشی در شنا را به دوره های آموزشی کلاسیک وحتی بلند مدت مانند مقاطع کاردانی وکارشناسی که طی آن در یک فرایند علمی آموزشی فارغ التحصیلانی در رشته پایه ومادری مانند شنا بتوانند در جهت تحقق اهداف از پیش تعین شده شنای کشور را به سر منزل مقصود برسانند.
مسلما با محیا شدن این شرایط،بدست آوردن شخصیت قهرمانی در بازیهای آسیایی و المپیک که مستلزم تامین منابع وامکانات سخت افزاری ونرم افزاری می باشد،در عمل دست یابی وکسب آن براحتی امکان پذیر می شود.
جعفری در پایان خاطر نشان کرد: به هر حال آنچه که در حال حاضر مشکل اصلی شنا،شیرجه وواترپلو کشور به شمار می رود بحث مشکلات عدیده مالی بوی‍ژه بدهی سنگین فدراسیون گذشته است که امیدواریم با حمایت مسولان زیربط در وزارت ورزش وهمچنین نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی که می توانند در تخصیص بودجه به رشته شنا کمک شایانی به این رشته کنند، ما بتوانیم گامهای بلندی را در جهت اعتلای این رشته در کشور برداریم.
به هر حال شنا به غیر از مباحث حرفه ای و قهرمانی به لحاظ تاکیدات مکرر دین مبین اسلام برای ما مسلمانان از جایگاه بالایی برخوردار است.

image_printپرینت مطلب

برگزاری انتخابات کمیسیون‌های ورزشکاران، مربیان و داوران فدراسیون ورزش‌های آبی به صورت الکترونیکی

به گزارش روابط عمومی فدراسیون ورزش‌های آبی، انتخابات کمیسیون‌های ورزشکاران، مربیان و داوران این فدراسیون به‌صورت الکترونیکی، روز دوشنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۴ از ساعت ۰۸:۰۰ صبح الی ۱۶:۰۰ برگزار خواهد شد.

فدراسیون ورزش‌های آبی مسابقه عکاسی ویژه اربعین برگزار می‌کند

فدراسیون ورزش‌های آبی جمهوری اسلامی ایران (کمیته فرهنگی و مسئولیت‌های اجتماعی) برگزارکننده‌ی «مسابقه عکاسی ویژه اربعین» است. این رویداد با هدف ثبت جلوه‌های انسانی، معنوی و اجتماعی پیاده‌روی اربعین و مراسم‌های محرم برگزار می‌شود و از عکاسان حرفه‌ای و علاقه‌مندان دعوت به‌عمل می‌آورد تا آثار خود را در موضوعات «محرم – موکب زائرین – عزاداری» و همچنین عکس‌های همراه با دل‌نوشته ارسال کنند.

آغاز طرح ملی شناسایی نخبگان شنای ایران با حضور ۱۰۴ شناگر نخبه برای آمادگی بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶

در راستای آماده‌سازی هرچه بهتر یکصد و چهار شناگر نخبه شنای کشور به‌منظور آموزش و توسعه مولفه‌های تکنیکی و فیزیولوژیکی، این شناگران از سوی سازمان تیم‌های ملی شنا فراخوانده شدند.

 ۱۰۰ درصد سهمیه المپیک اولویتم است

سامیار عبدلی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری آنا، در خصوص جدیدترین رکوردشکنی خود و اینکه چگونه موفق شد سریع‌ترین شناگر ایران شود، اظهار داشت: خوشحالم که توانستم رکورد جدیدی رو شنا کنم، آن هم در مسابقات جهانی که فشار بالایی دارد. قطعاً راه سختی در مقابل دارم تا بهتر از این شوم و امیدوارم که بتوانم به رکورد‌های بهتری برسم. سعی خواهم کرد تا با تمرکز بالا در ادامه مسابقات شنا کنم.