به گزارش روابط عمومی فدراسیون ورزشهای آبی، محمد قاسمی تنها شناگر ملیپوش ایران در رقابتهای قهرمانی ورزشهای آبی آسیا که به همراه جاناونسوی سرمربی تیمهای ملی شنا در این رویداد و در احمدآباد هندوستان حضور دارد، در فینال ماده ۲۰۰ متر آزاد با ثبت زمان ۱ دقیقه و۵۰ ثانیه و ۳۰ صدم ثانیه رکورد ملی این ماده را بهبود ببخشید در جایگاه هفتم آسیا قرار گرفت.
رکورد ملی این ماده پیش از این ۱ دقیقه و ۵۰ ثانیه و ۷۱ صدم ثانیه در اختیار علیرضا یاوری بود که این شناگر ملیپوش باعث ارتقا این رکورد ملی شد.
محمد قاسمی صبح امروز در مرحله مقدماتی با زمان ۱ دقیقه و ۵۰ ثانیه و ۷۲ صدم ثانیه در گروه خود اول شد و به مرحله فینال راه یافته بود.
شناگرانی از چین، هند و ژاپن اول تا سوم شدند.
محمد قاسمی در روزهای دوشنبه، سهشنبه و چهارشنبه به ترتیب در مادههای ۵۰ متر، ۴۰۰ متر و ۸۰۰ متر آزاد در مسابقات شنا قهرمانی ورزشهای آبی آسیا، رقابت خواهد کرد.




















