رضوانی: برای رسیدن به مدال راهی جز کار گلخانه ای نداریم

رییس فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو گفت: برای رسیدن به مدال در این ورزش راهی جز کار گلخانه ای و حمایت از تعداد محدودی از ورزشکاران نداریم.

محمد حسین آجرلو/

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ محسن رضوانی امروز (دوشنبه) در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: هدف ما کسب موفقیت در بازی های آسیایی ۲۰۱۸ جاکارتاست و در این مدت ورزشکاران خود را به مسابقات مختلف اعزام می کنیم تا به آمادگی مطلوب دست پیدا کنند.
وی افزود: برای کسب مدال در سطح آسیا راهی جز کار گلخانه ای نداریم و به این دلیل حدود ۲۰ ورزشکار در واترپلو، پنج نفر در شنا و چهار نفر در شیرجه را تحت پوشش برنامه های تیم ملی قرار داده ایم.
رضوانی در مورد شرایط تیم ملی شیرجه در آستانه رقابت های انتخابی المپیک گفت: هفته آینده از شیرجه روهای حاضر در اردو یک تست گرفته می شود و کسانی که به حد نصاب مورد نظر کمیته فنی برسند به رقابت های انتخابی المپیک نیز اعزام خواهند شد.
وی ادامه داد: در صورتی که ملی پوشان به این رکوردها دست پیدا کنند، پیش از رقابت های انتخابی المپیک، یک اعزام دیگر نیز خواهند داشت. در حال حاضر دو انتخاب در پیش داریم؛ یکی شرکت در اردوی چین و دیگری تورنمنت های بین المللی آلمان و هلند. کمیته فنی این دو گزینه را بررسی می کند تا یکی از آنها برگزیده شود.
رییس فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو گفت: اگر شیرجه روها به حد نصاب های مورد نظر فدراسیون نرسند، اعزام آنها به رقابت های انتخابی المپیک ضرورتی نخواهد داشت اما به طور حتم به مسابقات قهرمانی آسیا که سال آینده و پس از المپیک در ژاپن برگزار می شود، اعزام می شوند.
وی همچنین در مورد خراب بودن تخته شیرجه استخر آزادی که محل تمرینات تیم ملی شیرجه است، گفت: تمام دایوهای موجود در ایران ایراد دارد. دایوهای استاندارد شیرجه محصول یک شرکت آمریکایی است که ما در سال های گذشته تلاش کردیم از آنها خرید کنیم اما به دلیل تحریم های بین المللی موفق نشدیم. با توجه به لغو تحریم ها پس از حل شدن پرونده هسته ای ایران، در صورت تامین بودجه لازم چند دایو استاندارد خریداری خواهیم کرد.
رضوانی گفت: هر دایو استاندارد حدود ۱۴ هزار دلار قیمت دارد که با هزینه حمل و نقل آن، بین ۶۰ تا ۷۰ میلیون تومان برای فدراسیون هزینه خواهد داشت.
وی گفت: دورنمای ما رسیدن شناگران ایران به فینال مواد سرعت بازی های آسیایی جاکارتا است. در مواد استقامتی کار سختی برای رسیدن به موفقیت داریم اما در مواد سرعتی در صورت صعود به فینال، ورزشکاران فاصله بسیار کمی تا رسیدن به مدال خواهند داشت.
رییس فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو گفت: تیم ملی واترپلو نیز قرار است به رقابت های انتخابی المپیک اعزام شود؛ رقابت هایی که برای آخرین بار در سال ۱۹۹۵ و زمانی که من هم بازیکن تیم ملی بودم در آن شرکت کردم .
وی افزود: رسیدن به مدال آسیایی در واترپلو سریعتر از شنا و شیرجه است. شرکت در رقابت های انتخابی المپیک، حتی در صورتی که موفق به کسب ورودی نشویم هم راهی است که باید وارد آن شویم تا زمینه پیشرفت این ورزش در آینده فراهم شود.
رضوانی خاطرنشان کرد: نمی توانیم بیرون بمانیم و انتظار رسیدن به موفقیت را داشته باشیم. برنامه ما برای شرکت تیم ملی واترپلو در رقابت های انتخابی المپیک این است که ملی پوشان تجربه مصاف با تیم های قدرتمند آسیا را کسب کنند و آماده بازی های آسیایی شوند.
وی گفت: تیم ملی واترپلو سال آینده در رقابت های انتخابی لیگ جهانی و مسابقات قهرمانی آسیا نیز شرکت می کند.
رییس فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو خاطرنشان کرد: باید این مسئله در نگاه مسئولین، مردم و رسانه ها جا بیفتد که ورزش فقط منحصر به چند رشته نیست و باید به همه ورزش ها و به خصوص ورزش های پایه و پر مدال توجه بیشتری شود.

image_printپرینت مطلب