آثار علمی پذیرفته شده در جشنواره انتخاب مقالات و تحقیقات کاربردی در حوزه رشته‌های آبی

کمیته پژوهش و تحقیقات فدراسیون شنا آثار علمی پذیرفته شده در دومین جشنواره انتخاب مقالات و تحقیقات کاربردی در حوزه رشته‌های آبی را اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ ضمن تبریک هفته پژوهش و فناوری به کلیه فعالان و علاقه‌مندان و دانش پژوهان، کمیته پژوهش و تحقیقات فدراسیون شنا در سال دوم فعالیت خود با همکاری پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی وزارت علوم اقدام به برگزاری جشنواره انتخاب مقالات و تحقیقات کاربردی در حوزه رشته‌های آبی به مناسبت گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری (۲۱ الی ۲۷ آذر ۱۴۰۰) و با هدف ترغیب پژوهشگران و دانشگاهیان برای انجام تحقیقات کاربردی در حوزه های مرتبط به فدراسیون شنا نمود.

از همین رو کمیته ارزیابی آثار ، متشکل از نمایندگان فدراسیون و اعضای هیات علمی پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی وزارت علوم مقالات دریافت شده را بر اساس شاخص های اعلام شده فراخوان مورد بررسی قرار دادند که ۱۰ اثر از نظر کمیته دواری انتخاب شد. طبق نظر کمیته داوری آثار، برای تمامی صاحبان اثر منتخب لوح تقدیر و به برخی آثار برجسته علاوه بر لوح تقدیر جوایزی نیز اهدا خواهد شد.

لازم به ذکر است با هماهنگی کمیته پژوهش و تحقیقات و مسئولان فدراسیون شنا مقرر شد مراسمی برای تجلیل و تقدیر از پژوهشگران منتخب این جشنواره در بهمن ماه سال جاری برگزار شود که در خبر های بعدی زمان آن اطلاع رسانی خواهد شد.

 

برای مشاهده آثار پذیرفته شده بر روی لینک زیر کلیک کنید. 

آثار پذیرفته شده در دومین جشنواره انتخاب مقالات و تحقیقات کاربردی در حوزه رشته‌های آبی 

 

 

 

انتهای پیام

 

 

image_printپرینت مطلب

تحلیلی از جایگاه بین المللی ورزش‌های آبی

جدیدترین کرسی بین المللی کسب شده برای ورزش ایران، مهمترین کرسی به دست آمده در دو دهه اخیر به حساب می‌آید که برای ماندگاری و حتی توسعه آن باید برنامه داشت و «حمایت» کرد تا مفت از دست نرود.

سامیار عبدلی : برای بزرگی ایران و خوشحالی مردم رقابت می‌کنم / شناگران ایران توانمندند

سامیار عبدلی پس از اینکه رقابت های شنای قهرمانی جهان در سنگاپور را با ثبت رکورد ۲۲ ثانیه و ۴۱ صدم ثانیه در ماده پنجاه متر آزاد به پایان رساند، اظهار داشت: رکورد خوبی را به ثبت رساندم و ۱۵ صدم ثانیه رکورد قبلی را ارتقا دادم و از این لحاظ برای من ارزشمند بود که این اتفاق در مسابقات جهانی رخ داد که بهترین‌های دنیا حضور دارند.