برگزاری اولین همایش ملی تمرین در آب ویژه بانوان

اولین همایش ملی تمرین در آب تحت عنوان همایش مادران و دختران در هفته دوم اسفند ماه 1401 در سراسر کشور به مناسبت ولادت باسعادت حضرت ولیعصر (عج) برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ کمیته همگانی و تمرین در آب فدراسیون در نظر دارد اولین همایش ملی تمرین در آب تحت عنوان همایش مادران و دختران (ویژه بانوان رده سنی ۸ سال به بالا) را در هفته دوم اسفند ماه ۱۴۰۱ به مناسبت ولادت باسعادت حضرت ولیعصر (عج) برگزار کند.

بر این اساس هیات های شنا استانی در یکی از تاریخ های ۱۳ الی ۱۵ اسفند ۱۴۰۱ این همایش را برای جامعه بانوان استان خود برگزار خواهند نمود.

 

پوستر همایش ملی تمرین در آب

 

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

حضور رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی در جمع فینالیست‌های لیگ واترپلوی زیر ۱۴ سال

فینال هیجان‌انگیز لیگ واترپلوی زیر ۱۴ سال با رقابت دو تیم آکادمی خوشبخت اصفهان و هیأت خوزستان به پایان رسید. پس از اتمام مسابقه، محسن رضوانی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی، در جمع بازیکنان دو تیم حاضر شد و ضمن تقدیر از عملکرد درخشان آن‌ها، بر اهمیت تلاش برای ارتقای سطح فنی واترپلو در رده‌های پایه تأکید کرد.

پایان لیگ واترپلوی زیر ۱۴ سال با رقابت مهیج دو تیم شهرستانی در فینال / آکادمی خوشبخت اصفهان، هیأت خوزستان و کاشی یاقوت یزد اول تا سوم شدند

آکادمی خوشبخت اصفهان در فینال جذاب و مهیج لیگ واترپلوی زیر ۱۴ سال، با پیروزی ۵ بر ۴ مقابل هیأت ورزش‌های آبی خوزستان، عنوان قهرمانی این دوره از رقابت‌ها را به دست آورد.

پانزدهمین دوره لیگ شیرجه ایران پایان یافت؛ نفت تهران، آکادمی آزادی و ماشین‌سازی اراک اول تا سوم شدند

رقابت ۴۳ شیرجه‌رو از ۹ باشگاه کشور در پانزدهمین دوره لیگ شیرجه، با قهرمانی نفت تهران، نایب‌قهرمانی آکادمی آزادی ۱ و مقام سومی ماشین‌سازی اراک در استخر بین‌المللی ۹ دی تهران به پایان رسید.