کشتکار: نوجوانان مهم ترین سرمایه های شنای ایران هستند

سرمربی تیم ملی شنا با اشاره به مهم ترین برنامه های زیر ساختی یادآور شد: آینده نسل ورزش کشور در هر رشته ای نوجوانان هستند که برنامه ها و زیر ساخت ها از حمایت و توجه به آنها آغاز می شود.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ عباسعلی کشتکار سرمربی تیم ملی شنا با توجه به اعزام شناگران نوجوان به رقابت های ترکیه گفت: هشت شناگر که از ماه ها پیش تحت نظر بودند به رقابت های ترکیه اعزام شدند. البته ما از دی ماه تقاضای حضور در این رقابت ها را داشتیم که بهترین ها را انتخاب کردیم و به غیر از دو نفر که مشکل پاسپورت داشتند باقی شناگران اعزام شدند.
وی در مورد نحوه انتخاب این شناگران ادامه داد: همانطور که اشاره کردم زیر ساخت های فدراسیون گروه های سنی نوجوانان هستند که زحمت آنها بر دوش هیات های استان ها است. دو دوره اردوی خوب برای شناگران نوجوان برگزار کردیم که اولین اردو با حضور ۷۰ شناگر در استان کردستان به نحو مطلوبی انجام شد. در دومین دوره ۳۰ نفر از بهترین های اردوی اول در استان قزوین حضور یافتند که این اردو نیز از کیفیت خوبی برخوردار بود. در نهایت این اردوها به مسابقات قهرمانی کشور رسید و ۱۷ شناگر برتر این رقابت ها در شرایطی خاص و با برنامه زیر نظر قرار گرفتند.
کشتکار در ادامه افزود: در نهایت از ۱۷ شناگر برتر مسابقات قهرمانی کشور شناگران اعزامی به رقابت های ترکیه انتخاب شدند که به منظور بالا بردن انگیزه و روحیه شناگران نوجوان و همچنین برای کسب تجربه حضور در رقابت های بین المللی که کشورهای خوبی نیز در آن شرکت می کنند در این مسابقات حضور پیدا کردند. البته بعد از پایان این رقابت ها و اتمام امتحانات شناگران تمرینات و اردوهای مترکز و نیمه متمرکز برای آنها ادامه خواهد داشت.
سرمربی تیم ملی شنا با اشاره به دو شناگری که نتوانستند در مسابقات ترکیه شرکت کنند اظهار داشت: متاسفانه دو شناگر بسیار خوب کشور از حضور در این رقابت ها باز مانند که برای آن ها نیز برنامه هایی را ترتیب دادیم که آنها می توانند ۲۸ خرداد ماه در یک اردوی تمرینی که در کشور قطر و زیر نظر IOC برگزار می شود شرکت کنند.
وی حضور نوجوانان در رقابت های برون مرزی را بسیار مثبت و موثر دانست و تصریح کرد: حضور در رقابت های این چنینی فوق العاده ایجاد انگیزه می کند. این شناگران همیشه در حال تمرین کردن هستند و در نهایت فقط با خودشان مسابقه می دهند رقیبانشان را می شناسند به طوری که پیش از مسابقه می دانند که چه کسی چه مقامی می آورد. شرکت در همچین مسابقاتی می تواند به کسب تجربه حضور در رقابت های بزرگ تر کمک کند همانطور که قبلاً هم گفتم این نوجوانان آینده شنای ایران هستند و باید بیش از همه به آنها توجه شود.

انتهای پیام/

image_printپرینت مطلب

تیم شنا جوانان ایران برای حضور در مسابقات قهرمانی رده‌های سنی آسیا معرفی شد/ اعزام به تایلند در انتظار فراهم شدن شرایط

کمیته فنی و مربیان منتخب شنا، اسامی شناگران و مربیان تیم جوانان ایران برای حضور در مسابقات قهرمانی رده‌های سنی آسیا را اعلام کردند؛ تیمی که در صورت فراهم شدن شرایط اعزام، اواخر تیرماه راهی تایلند خواهد شد.

پیام فدراسیون ورزش‌های آبی به مناسبت سالگرد ارتحال امام خمینی (ره)، قیام ۱۵ خرداد و عید سعید غدیر خم

فدراسیون ورزش‌های آبی جمهوری اسلامی ایران با گرامیداشت سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره) و قیام ۱۵ خرداد و تبریک عید سعید غدیر خم، این مناسبت‌ها را فرصتی برای تأمل در اهمیت مسئولیت‌پذیری، عدالت، مشارکت اجتماعی و نقش نسل جوان در ساخت آینده کشور دانست.

نظرپور: اعزام‌های تیم ملی شیرجه با رویکرد کیفی انجام می‌شود؛ امیدواریم سام به مدال جوانان جهان برسد

سرمربی تیم ملی شیرجه ایران با تشریح آخرین وضعیت اردوهای ملی‌پوشان، از آغاز مرحله جدید آماده‌سازی برای مسابقات رده‌های سنی آسیا خبر داد و تأکید کرد اعزام ورزشکاران بر اساس شانس مدال‌آوری و با رویکردی کیفی انجام خواهد شد. او همچنین نسبت به موفقیت سام در رقابت‌های جوانان جهان کرواسی ابراز امیدواری کرد و این مسابقات را فرصتی مهم برای ثبت یک دستاورد تاریخی در شیرجه ایران دانست.

چهره‌های برتر شنای جوانان در اصفهان معرفی شدند؛ پایان رقابت‌های انتخابی تیم ملی ۱۷-۱۸ سال

مسابقات انتخابی تیم ملی شنای پسران در رده سنی ۱۷ و ۱۸ سال با حضور مدعیان سراسر کشور در پایگاه ملی مسافت بلند انقلاب اصفهان به پایان رسید؛ رقابت‌هایی که طی آن شناگران برتر مواد مختلف شانس خود را برای حضور در ترکیب اعزامی ایران به مسابقات رده‌های سنی آسیا در تایلند محک زدند.

امیر همراهی: پالایش سخت‌گیرانه بازیکنان و تمرکز بر حل گره‌های تاکتیکی، کلید موفقیت ما در ناگویا است

امیر همراهی، مربی تیم ملی واترپلو، در گفتگو با سایت فدراسیون ورزش‌های آبی از روند آمادگی تیم ملی برای حضور در مسابقات ناگویا پرده برداشت. وی با اشاره به تغییر در تقویم اردوها به دلیل شرایط خاص کشور و روند سخت‌گیرانه گزینش بازیکنان، از برنامه‌های پیش‌رو در روسیه و ضرورت برگزاری بازی‌های دوستانه در ایران برای رسیدن به اوج آمادگی تاکتیکی خبر داد.