تقدیر از واترپلوئیست‌های تهرانی حاضر در بازی‌های آسیایی جاکارتا

روز گذشته(سه‌شنبه) از ملی پوشان تهرانی واترپلو ایران که موفق به کسب مدال برنز بازی های آسایی جاکارتا شده بودند و دبیر کل هیات شنا استان تهران در دانشگاه شهید بهشتی تجلیل شد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ مراسم تجلیل از هیات های ورزشی و مدال‌آوران تهرانی بازی‌های آسیایی و پارآسیایی ۲۰۱۸، روز گذشته(سه‌شنبه) در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد. در این مراسم که محسنی بندپی استاندار تهران، عبدالحمید احمدی معاون وزارت ورزش و جوانان، زهرا موسوی سرپرست معاونت بانوان وزارت ورزش و جوانان، گل‌محمدی مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران، موسوی و ذوالقدر نمایندگان تهران در مجلس شورای اسلامی، سردار قاسمی مشاور وزیر ورزش و جوانان در امور ایثارگران، مازیار ناظمی رئیس روابط عمومی و مرکزاطلاع رسانی وزارت ورزش و رباطی سرپرست سازمان ورزش شهرداری تهران حضور داشتند، از ملی پوشان تهرانی واترپلو ایران که موفق به کسب مدال برنز بازی های آسایی جاکارتا شده بودند و محمد بیداریان دبیر هیات شنا استان تهران به همراه دیگر ورزشکاران تجلیل به عمل آمد. همچنین در ادامه این مراسم از ۲۵ خانواده‌ شهید همکار در اداره کل ورزش و جوانان استان تهران، به مناسبت روز ۲۲ اسفند که مصادف با روز تکریم شهداست، با اهدای لوح هایی، تجلیل شد.

همچنین اداره کل ورزش و جوانان استان تهران از سید عبدالحمید احمدی معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی، مازیار ناظمی مدیرکل روابط عمومی و اطلاع رسانی و موسوی سرپرست معاونت ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان قدردانی کرد.
در جریان این مراسم از حامد ملک خانبان، سهیل رستمیان، علی پیروزخواه، امید لطف پور، شایان قاسمی، امیر حسین کیهانی، مهدی یزدان خواه و امیر حسین رهبر تجلیل شد.
انتهای پیام
image_printپرینت مطلب

بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی؛سامیار عبدلی در ماده ۵۰ متر آزاد طلایی شد/ شنا اولین طلای ایران را در ریاض ضرب کرد

سامیار عبدلی، شناگر ملی‌پوش ایران، به‌عنوان نفر اول به ماده ۵۰ متر آزاد در ششمین دوره بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی دست پیدا کرد تا اولین مدال طلای شنای ایران در تاریخ این بازی‌ها به ثبت برسد.

بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی / هومر عباسی و محمدمهدی غلامی به نیمه‌نهایی ماده ۱۰۰ متر کرال پشت رسیدند

محمدمهدی غلامی و هومر عباسی، دو شناگر ملی‌پوش کشورمان، در ماده ۱۰۰ متر کرال پشت در دومین روز از ششمین دوره بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی رقابت کردند و به مرحله نیمه‌نهایی رسیدند.

عبدلی: رقابت خوبی بود و تمام تلاشم را برای مدال طلا خواهم کرد

سامیار عبدلی، شناگر ملی‌پوش کشورمان، پس از صعود به فینال ماده ۵۰ متر آزاد در ششمین دوره بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی، از عملکرد خود در مرحله نیمه‌نهایی ابراز رضایت کرد و گفت در فینال برای بهترین نتیجه تلاش می‌کند.

افقری: بی‌نظمی در برگزاری مسابقات تأثیرگذار بود / امیدوارم در فینال نتیجه بهتری بگیرم

مهرشاد افقری، شناگر ملی‌پوش کشورمان، پس از صعود به فینال ماده ۵۰ متر پروانه در ششمین دوره بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی، از نحوه برگزاری رقابت‌ها ابراز نارضایتی کرد اما تأکید داشت با وجود شرایط پیش‌آمده، از آمادگی بدنی خود رضایت دارد و با هدف کسب سکو در فینال شرکت خواهد کرد.