آغاز مسابقات شیرجه روهای از امروز

ملی پوشان شیرجه ایران پس از برگزاری چند جلسه تمرینی عصر امروز (جمعه)مسابقات خود را در تورنومنت بین المللی اتریش آغاز می کنند.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ تیم سه نفره شیرجه همااکسپرس و برای کسب آمادگس هرچه بیشتر پیش از رقابت های کسب سهمیه المپیک، در تورنمنت بین المللی اتریش به سر می برد. مسابقات اتریش با حضور ۱۳۵ شیرجه رو و استقبال کم نظیر هفت کشور اروپایی انگلستان، سوییس، هلند، سوئد، اتریش، دانمارک و نروژ از دیروز (پنج شنبه) آغاز شده است.

رقابت های ملی پوشان شیرجه ایران از امروز آغاز می شود. محمد دوام در بخش سکو رقابت می کند و حمید کریمی و شهنام نظرپور هم عصر امروز در تخته یک متر با حریفان اروپایی خود به رقابت می پردازند.

تورنومنت بین المللی شیرجه اتریش از پنجشنبه (۱۱تیر ۱۳۹۴) تا یکشنبه (۱۴ تیر ۱۳۹۴) به میزبانی شهر گراتس برگزار می شود. شهنام نظر پور، حمید کریمی و محمد دوام ۳ شیرجه رو ایران در اتریش هستند که هدایت آنها به عهده رضا خیبری نژاد است. علاوه بر آن محمود آرامی رییس کمیته فنی شیرجه نیز تیم ملی را در این دوره از بازی ها همراهی می کند تا کار ملی پوشان را از نزدیک زیر ذره بین قرار دهد.

برنامه کامل تورنومنت بین‌لمللی شیرجه اتریش
برنامه کامل تورنومنت بین‌لمللی شیرجه اتریش

 

 

انتهای پیام

 

image_printپرینت مطلب

‎گودرزی: واگذاری استخر اختصاصی به هیأت ورزش‌های آبی البرز، نتیجه نگاه توسعه‌محور فدراسیون و حمایت وزارت ورزش است

‎رئیس هیأت ورزش‌های آبی استان البرز با اشاره به واگذاری استخر شهدای خدمت به این هیأت، این اتفاق را حاصل رویکرد توسعه‌محور فدراسیون ورزش‌های آبی و حمایت وزارت ورزش و

بازدید معاونین و مدیرکل حراست وزارت ورزش و جوانان از موکب مشترک فدراسیون‌های  ورزشهای آبی و نجات‌غریق 

سید مناف هاشمی، سید محمد‌شروین اسبقیان و قاسم ایمانی نژاد از موکب مشترک فدراسیون‌های ورزشهای آبی و نجات‌غریق دیدن کردند. سید مناف هاشمی معاون توسعه مدیریت و منابع، سید شروین