انصاری: امیدوارم سهمیه جهانی بگیرم

ملی‌پوش شنا ایران گفت: تمام تلاشم را در جام جهانی دوحه می‌کنم تا بتوانم ورودی مسابقات جهانی ابوظبی را کسب کنم.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو و به نقل از ایسنا، ملی پوش شنا در خصوص اعزام به رقابتهای جهانی دوحه اظهار کرد: سه شنبه ۲۷ مهر به این مسابقات اعزام می‌شویم و مسابقات از ۲۹ مهر تا یک آبان در دوحه انجام می‌شود. یک ماه قبل مسابقات انتخابی تیم ملی در زنجان انجام شد و هر ورزشکاری که توانست حدنصاب تعیین شده فدراسیون برای این مسابقات را کسب کند اعزام خواهد شد.

شناگر ملی ایران گفت: البته چند شناگران جوان نیز به این مسابقات اعزام خواهند شد. آنها رکورد ملی را زدند و به همین دلیل به این مسابقات اعزام خواهند شد. البته آنها رکورد ورودی مسابقات را کسب نکردند اما رکوردهای خوبی را شنا کردند.

انصاری در مورد کسب سهمیه قهرمانی جهان ابوظبی گفت: این مسابقات برای کسب ورودی جهانی ابوظبی است. فینا رکوردها را از قبل تعیین کرده و اگر بتوانیم آن را کسب کنیم اواخر آبان به مسابقات جهانی ابوظبی اعزام خواهیم شد.

وی در خصوص سطح آمادگی‌اش برای حضور در مسابقات جام جهانی دوحه گفت: به آمادگی ۱۰۰ درصد نرسیده‌ام. فاصله این مسابقات تا ابوظبی خیلی کم است. من در دوحه می‌خواهم فقط ورودی جهانی را کسب کنم تا در ابوظبی عملکرد بهتری داشته باشم و به رکوردهای خوبی برسم. می‌خواهم برای مسابقات ابوظبی به ۱۰۰درصد آمادگی برسم.

شناگر ملی ایران افزود: حدنصاب B, پروانه (۱۰۰ متر) برای ورودی جهان ابوظبی ۵۳.۱۵ است. رکورد ملی این ماده هم ۵۲.۷۸ و در اختیار خودم هست که بهتر از ورودی جهانی است. تمام تلاش خود را می‌کنیم که در دوحه بتوانیم کسب سهمیه کنیم و در ابوظبی هم نتیجه خیلی خوبی کسب کنیم.

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

اولین جلسه تفسیر قوانین جدید واترپلو برای ملی‌پوشان جوان در مسیر قهرمانی آسیا

در راستای آماده‌سازی تیم ملی واترپلو جوانان برای حضور در رقابت‌های قهرمانی ورزش‌های آبی آسیا در تایلند، نخستین مرحله از دوره تفسیر و آموزش قوانین جدید واترپلو با هدف افزایش آگاهی فنی بازیکنان و کادر تیم برگزار شد.

برپایی موکب مشترک فدراسیون ورزش‌های آبی و فدراسیون نجات غریق و غواصی در آیین‌های وداع و تشییع رهبر شهید امت

فدراسیون ورزش‌های آبی جمهوری اسلامی ایران با همکاری فدراسیون نجات غریق و غواصی، همزمان با برگزاری آیین‌های وداع و تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی، موکب مشترکی را با هدف خدمت‌رسانی به شرکت‌کنندگان و عزاداران برپا خواهد کرد.

شیرجه ایران با ترکیب جوانان و بزرگسالان در مسیر رده‌های سنی آسیا در تایلند و بازی‌های آسیایی ناگویا

سرمربی تیم‌های ملی شیرجه ایران از نهایی شدن ترکیب ورزشکاران اعزامی به رقابت‌های رده‌های سنی آسیا در تایلند خبر داد. این تیم‌ها پس از دو مرحله اردو، وارد فاز آماده‌سازی برای مسابقات قهرمانی ورزش‌های آبی آسیا و همچنین بازی‌های آسیایی ناگویا می‌شوند.

منوچهر فصیحی: به جلسه تخصصی شیرجه برای تحول در این رشته خوشبین هستم

منوچهر فصیحی از اولین‌های تاریخ شیرجه ایران است؛ آنجا که پس از دو مدال نقره و برنز تقی عسگری در بازی‌های آسیایی ۱۹۵۱ دهلی نو، این شیرجه‌روی ملی‌پوش در بازی‌های آسیایی ۱۹۵۸ توکیو در تخته ۳ متر مدال برتر گرفت؛ همچنان‌که حسین اعظمی در سکوی ۱۰ متر سوم شد و به مدال برنز رسید. منوچهر فصیحی از زمره انسان‌های بااخلاق است که نام نیک او در تاریخ شیرجه ایران همچنان باقی مانده است.