انصاری: برای کسب سهمیه به مجارستان می‌رویم

شناگر تیم ملی شنا ایران با اشاره به اهمیت بالای مسابقات بین المللی مجارستان تاکید کرد شناگران ایران تنها برای کسب سهمیه مسابقات جهانی تلاش می‌کنند.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا،شیرجه و واترپلو؛ رقابت های بین المللی مجارستان اواخر هفته جاری با حضور تیم های مختلف از سراسر جهان برگزار می شود تا در نهایت چهره راه یافتگان به مسابقات جهانی کازان در ماه های مختلف مشخص شود.

تیم ملی شنا ایران یکی از رشته های آبی است که شانس خود را برای به دست آوردن بلیت کازان در مجارستان می آزماید و شناگران این تیم اکنون آماده اعزام به این کشور اروپایی هستند.

مهدی انصاری با ابراز خرسندی از برگزاری اردوهای آماده سازی این تیم قبل اعزام به مسابقات مجارستان گفت: خوشبختانه تمرینات بسیار خوبی را در طول این مدت زیر نظر کادر فنی تیم ملی انجام دادیم و علاوه بر من سایر ملی‌پوشان نیز از آمادگی بسیار بالایی برخوردار هستند.

وی ادامه داد: بازیکنان تیم ملی در حال حاضر از آمادگی ۹۰ درصدی برخوردار هستند و اکنون تمام تمرکز خود را به مسابقات پیش رو که در مجارستان برای کسب سهمیه جهانی برگزار می شود معطوف کردند.

وی افزود: مسابقات مجارستان با توجه به نحوه برگزاری رقابت ها که پیش از این مسئولان اجرایی مسابقات آن را اعلام کردند در سطح بسیار بالایی از نظر فنی برگزار می شود و ما کار بسیار سختی را برای کسب سهمیه جهانی در پیش داریم.

انصاری درباره پیش بینی خود از کسب سهمیه جهانی توسط ملی پوشان ایران عنوان کرد: هدف ما همین است که بتوانیم سهمیه جهانی را در مسابقات مجارستان به دست آوریم و برای این موضوع به مجارستان خواهیم رفت اما اینکه تا چه حد بتوانیم انتظارات را برآورده سازیم به شرایط مسابقه بستگی دارد و در حال حاضر نمی توان اظهار نظر کرد.

شناگر تیم ملی اظهار کرد: شخصاً از کشور مجارستان خاطره بسیار خوبی دارم زیرا در مسابقات سال گذشته توانستم رکورد بسیار خوبی را در ۱۰۰ متر پروانه از خود به جای گذارم و رکورد ملی قبلی را شکستم، اکنون نیز امیدوارم دوباره این اتفاق خوشایند با کسب سهمیه جهانی تکرار شود.

وی اضافه کرد: در بین شناگران جمال چاوشی‌فر شانس اول کسب سهمیه جهانی برای ایران به شمار می رود، هرچند که آرمان جلالی و آریا نسیمی شاد نیز در بهترین شرایط بدنی خود قرار دارند.

 

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

اولین جلسه تفسیر قوانین جدید واترپلو برای ملی‌پوشان جوان در مسیر قهرمانی آسیا

در راستای آماده‌سازی تیم ملی واترپلو جوانان برای حضور در رقابت‌های قهرمانی ورزش‌های آبی آسیا در تایلند، نخستین مرحله از دوره تفسیر و آموزش قوانین جدید واترپلو با هدف افزایش آگاهی فنی بازیکنان و کادر تیم برگزار شد.

برپایی موکب مشترک فدراسیون ورزش‌های آبی و فدراسیون نجات غریق و غواصی در آیین‌های وداع و تشییع رهبر شهید امت

فدراسیون ورزش‌های آبی جمهوری اسلامی ایران با همکاری فدراسیون نجات غریق و غواصی، همزمان با برگزاری آیین‌های وداع و تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی، موکب مشترکی را با هدف خدمت‌رسانی به شرکت‌کنندگان و عزاداران برپا خواهد کرد.

شیرجه ایران با ترکیب جوانان و بزرگسالان در مسیر رده‌های سنی آسیا در تایلند و بازی‌های آسیایی ناگویا

سرمربی تیم‌های ملی شیرجه ایران از نهایی شدن ترکیب ورزشکاران اعزامی به رقابت‌های رده‌های سنی آسیا در تایلند خبر داد. این تیم‌ها پس از دو مرحله اردو، وارد فاز آماده‌سازی برای مسابقات قهرمانی ورزش‌های آبی آسیا و همچنین بازی‌های آسیایی ناگویا می‌شوند.

منوچهر فصیحی: به جلسه تخصصی شیرجه برای تحول در این رشته خوشبین هستم

منوچهر فصیحی از اولین‌های تاریخ شیرجه ایران است؛ آنجا که پس از دو مدال نقره و برنز تقی عسگری در بازی‌های آسیایی ۱۹۵۱ دهلی نو، این شیرجه‌روی ملی‌پوش در بازی‌های آسیایی ۱۹۵۸ توکیو در تخته ۳ متر مدال برتر گرفت؛ همچنان‌که حسین اعظمی در سکوی ۱۰ متر سوم شد و به مدال برنز رسید. منوچهر فصیحی از زمره انسان‌های بااخلاق است که نام نیک او در تاریخ شیرجه ایران همچنان باقی مانده است.