آیین نامه مالی1405

آیین نامه آموزش 1405

آیین نامه فرهنگی و مسئولیت های اجتماعی 1405

انصاری راهی فینال ماده ۱۰۰ پروانه شد

در روز نخست مسابقات شنا بین المللی مالزی مهدی انصاری باثبت زمان 55:61 در 100 متر پروانه راهی فینال شد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ روز نخست شصت و ششمین دوره مسابقات بین المللی شنا مالزی از سری رقابت‌های رسمی فدراسیون جهانی شنا (FINA) برای اولین مرحله کسب ورودی المپیک ۲۰۲۰ ژاپن و ورودی مسابقات قهرمانی جهان ۲۰۱۹ کره جنوبی صبح امروز (پنج‌شنبه) به میزبانی شهر کوالالامپور آغاز شد. در روز نخست این مسابقات مهدی انصاری، علیرضا یاوری و مهرشاد افقری سه نماینده ایران در ماده ۱۰۰ متر پروانه به آب زدند.

در روز نخست این رقابت‌ها مهدی انصاری با ثبت زمان ۵۵:۶۱ در جایگاه چهارم ایستاد و راهی فینال شد . همچنین علیرضا یاوری و مهرشاد افقری نیز به ترتیب با ثبت زمان های  ۵۶:۹۹ و ۵۶:۸۲ به کار خود پایان دادند. فینال این ماده عصر امروز(پنج‌شنبه) برگزار می‌شود.

این رقابت‌ها با حضور مهدی انصاری ، بنیامین قره حسنلو، علیرضا یاوری و مهرشاد افقری چهار شناگر اعزامی ایران به این مسابقات تا نهم اردیبهشت ۱۳۹۸ پیگیری خواهد شد.

 

نتایج روز نخست مسابقات شنا بین المللی مالزی: 

پنج‌شنبه ۹۸/۰۲/۰۵ روز نخست
ماده ۱۰۰ متر پروانه
مهدی انصاری    
علیرضا یاوری    
مهرشاد افقری      
با ثبت زمان ۵۵:۶۱ راهی فینال شد
ثبت زمان ۵۶:۹۹
ثبت زمان ۵۶:۸۲


اسامی شناگران اعزامی به مسابقات بین المللی  شنا مالزی

  • مهدی انصاری
  • بنیامین قره حسنلو
  • علیرضا یاوری 
  • مهرشاد افقری 
  • مجید مشتاق عشق (سرپرست و مربی)
  • صابر مهری (مربی روانشناس)

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

آیا نوزادان شنا یاد می گیرند؟

چند سالی است که با شروع فصل گرما به صورت مرتب این سوال را والدین می پرسند. فرزندم را برای آموزش کجا ببرم؟ به کدام یک از مراکز آموزشی؟ وقتی