بازدید معاون توسعه منابع و پشتیبانی وزارت ورزش و جوانان از اردوی تیم‌های ملی شنا و شیرجه

عصر یکشنبه (13 دی 1394) دکتر سیدمناف هاشمی معاون توسعه منابع و پشتیبانی وزارت ورزش و جوانان در جریان بازدید از اردوی تیم های ملی شنا و شیرجه اظهار امیدواری کرد ملی پوشان کشورمان با پتانسیل بالایی که دارند بتوانند برای المپیک ریو کسب سهمیه کنند.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو و به نقل از  پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان ، دکترسیدمناف هاشمی ضمن بازدید از اردوی تیم ملی شنا و شیرجه  با ملی پوشان و  کادر فنی گفت وگو کرد.

جمال چاووشی فر کاپیتان تیم شنا به نبود اردوهای خارج از کشور و اعزام نشدن به مسابقات بین‌المللی اشاره کرد و از معاون توسعه منابع و پشتیبانی وزارت ورزش خواست که به این مشکلات رسیدگی کنند و شرایط مطلوب برای حضورملی پوشان شنا در مسابقات و اردوهای برون مرزی فراهم شود.
درادامه  آرشام میرزایی شناگر ماده ۱۰۰ متر آزاد تیم ملی، به  مشکلات گمرکی برای واردات  تجهیزات مربوط به رشته شنا و شیرجه  اشاره کرد و از معاون وزیر خواست که این مشکل با نگاه ویژه وزارت ورزش مرتفع شود.
معاون توسعه منابع و پشتیبانی وزارت ورزش در گفتگو با اعضای تیم شیرجه از وضعیت کلی ملی پوشان و شرایط تمرینی آنها سوالاتی را مطرح کرد که اعضای تیم ضمن اعلام رضایت خود  از شرایط موجود از وی درخواست کردند که نگاه ویژه تری  به این رشته ی پایه داشته باشند مناف هاشمی پس از گفتگو با اعضای تیم شیرجه، بخشی از تمرینات این تیم را مشاهده کرد.
در پایان این بازدید معاون توسعه منابع و پشتیبانی وزارت ورزش به سوالات خبرنگاران پاسخ داد و اظهار امیدواری کرد که در دو رشته شنا و شیرجه، ملی پوشان بتوانند کسب سهمیه کنند.
وی در بخش پایانی صحبت های خود از حمایت ویژه وزارت ورزش از رشته های ورزشی  المپیکی خبر داد و گفت: به توانایی ملی پوشان مان اعتقاد داریم و من امیدوارم بچه های ما بتوانند در هر دورشته موفیتهای بیشتری بدست بیاورند .
در این بازدید محسن رضوانی رییس فدراسیون شنا شیرجه و واترپلو و مهندس نیکو خصال مدیر مجموعه ورزشی آزادی، مناف هاشمی را همراهی کردند.
انتهای پیام
image_printپرینت مطلب

یزدانخواه: پرداخت پاداش نایب قهرمانی آسیا انگیزه تیم ملی را دوچندان کرده است/ برای کسب موفقیت به بازی‌های آسیایی ناگویا می‌رویم

کاپیتان تیم ملی واترپلو ایران با قدردانی از عملی شدن وعده پرداخت پاداش قهرمانی آسیا از سوی رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی، ابراز امیدواری کرد ملی‌پوشان با کسب نتیجه‌ای شایسته در بازی‌های آسیایی ناگویا، پاسخ اعتماد و حمایت‌های صورت گرفته را در میدان مسابقه بدهند.

اصلاح نتایج دو رویداد شنای دختران پس از اعلام نتایج آزمایش دوپینگ

در پی دریافت نتایج آزمایش دوپینگ از آزمایشگاه کلن آلمان و مثبت اعلام شدن نمونه یکی از شناگران حاضر در رقابت‌های انتخابی تیم ملی، نتایج دو مسابقه شنای دختران مطابق مقررات ملی و بین‌المللی مبارزه با دوپینگ بازنگری و اصلاح شد.

دیدار تدارکاتی تیم‌های ملی واترپلوی بزرگسالان و جوانان در حضور پیشکسوتان برگزار شد

تیم‌های ملی واترپلوی بزرگسالان و جوانان ایران در ادامه روند آماده‌سازی برای حضور در رویدادهای مهم آسیایی، امروز در استخر بین‌المللی ۹ دی تهران در حضور رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی و جمعی از پیشکسوتان و چهره‌های ماندگار واترپلوی کشور به مصاف یکدیگر رفتند؛ دیداری که با برتری تیم ملی بزرگسالان به پایان رسید.

برگزاری دوره تخصصی مدیریت اماکن آبی و استخرهای شنا در مشهد مقدس

به گزارش روابط‌ عمومی هیات ورزش های آبی خراسان رضوی، دوره تخصصی مدیریت اماکن آبی و استخرهای شنا و بازآموزی این دوره با حضور بیش از ۱۲۰ نفر شرکت‌کننده خانم و آقا از مشهد و سایر شهرستانهای استان طی دو روز در مجموعه تختی مشهد مقدس برگزار شد.

رضوانی: ورزش‌های آبی ایران در مسیر تثبیت دستاوردها و فتح افق‌های تازه قرار دارد/ طرح ملی نظام آموزش شنا می‌تواند یکی از بزرگ‌ترین اقدامات ورزش کشور باشد

رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی با قدردانی از اعتماد مجدد اعضای مجمع، موفقیت‌های اخیر شنا، شیرجه و واترپلو را حاصل هم‌افزایی خانواده ورزش‌های آبی کشور دانست و با تشریح برنامه‌های پیش‌رو،