برگزاری جشنواره بزرگ همگانی شنا در استان گیلان

جشنواره بزرگ همگانی شنا استان گیلان روز پنج شنبه 10 شهریور ماه در ساحل امین آباد با هدف ترویج فرهنگ ورزش شنا در بین مردم و همگانی کردن این ورزش پر نشاط برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ جشنواره همگانی شنای استان گیلان در روز پنج شنبه ۱۰ شهریور ماه سال ۱۴۰۱ با حضور مسئولان استانی و کشوری ، علاقه مندان به شنا و  شناگران استان گیلان با همراهی خانوادهایشان در ساحل امین آباد با هدف همگانی کردن شنا برای عموم مردم و شناساندن این رشته ورزشی مفرح برای عموم مردم در هر سنی و جنسی با برنامه های متنوع فرهنگی ورزشی ذیل که شامل آموزش شنا در قسمت کم عمق دریا و توضیحات مربی در کنار ساحل ، شنای همگانی کودکان و بزرگسالان  بمسافت ۵۰۰ و ۱۰۰۰ متر ، نمایش تیم نونهالان و نوجوانان واترپلو ، نمایش بچه های تیم شیرجه در ساحل و دریا برگزار گردید و در پایان نیز از پیشکسوتان و قهرمانان و دست اندرکاران جشنواره تقدیر و تشکر بعمل آمد و به کلیه شناگران جشنواره جایزه اهداء شد.

در این جشنواره عمادالدین همتی رئیس هیأت شنا استان گیلان ضمن تقدیر و تشکر از برگزارکننده گان این جشنواره بزرگ به ویژه جناب آقای آرمین اکبرپور مسئول کمیته همگانی استان ، هدف از برگزاری این جشنواره را توسعه و ترویج ورزش شنا در بین عموم‌ مردم دانست.

رئیس هیأت شنا استان گیلان با اشاره به اینکه ورزش شنا ورزش مفرح و نشاط آوری است اظهار داشت : استعدادیابی و پرورش استعدادهای برتر در ورزش شنا یکی از مهمترین برنامه های هیأت استان است. همتی در ادامه از زحمات و فعالیت های آرمین اکبرپور که مسئولیت برگزاری این جشنواره را بر عهده داشتند تقدیر و تشکر کرد.

در ادامه آرمین اکبرپور مسئول شنای همگانی استان گیلان ضمن تقدیر و تشکر از آقای رضا آذرشب و خانم ها زینب زمانی و غزاله آقامحمدی و همیاران کمیته برگزار کننده ، به اهداف برگزاری این جشنواره اشاره کرد و اظهار داشت : معرفی چهره های برتر شنا ، معرفی ورزش های آبی در بین مردم ، ترویج و عمومی کردن این رشته مفرح از جمله اهداف برگزاری این جشنواره بزرگ است.

مسئول کمیته همگانی شنای استان در ادامه با اشاره اینکه ورزش شنا یکی از رشته های پایه و مادر محسوب میشود اظهار داشت بحث استعدادیابی و کشف استعدادها از مهمترین فعالیت های ما محسوب میشود.

وی در ادامه با اشاره به اهداف برگزاری این جشنواره گفت : هیأت شنا استان گیلان با برگزاری جشنواره ها و مسابقات مختلف در تمامی رده های سنی در راستای ارتقاء کیفیت ورزشکاران و شناگران استان گام های خوبی برداشته است.

نمایش و معرفی ورزش های آبی از جمله شنای آب های آزاد ، واترپلو ، شیرجه ، شنای هنری و تمرین در آب و برگزاری مسابقه ، معرفی چهره ها و شناگران برتر استان ، تجلیل از قهرمانان رشته های مختلف و اهداء جوایز و لوح تقدیر از جمله برنامه های این جشنواره بزرگ در ساحل امین آباد بندر زیبا کنار بود.

 

 

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

نظرپور: اعزام‌های تیم ملی شیرجه با رویکرد کیفی انجام می‌شود؛ امیدواریم سام به مدال جوانان جهان برسد

سرمربی تیم ملی شیرجه ایران با تشریح آخرین وضعیت اردوهای ملی‌پوشان، از آغاز مرحله جدید آماده‌سازی برای مسابقات رده‌های سنی آسیا خبر داد و تأکید کرد اعزام ورزشکاران بر اساس شانس مدال‌آوری و با رویکردی کیفی انجام خواهد شد. او همچنین نسبت به موفقیت سام در رقابت‌های جوانان جهان کرواسی ابراز امیدواری کرد و این مسابقات را فرصتی مهم برای ثبت یک دستاورد تاریخی در شیرجه ایران دانست.

چهره‌های برتر شنای جوانان در اصفهان معرفی شدند؛ پایان رقابت‌های انتخابی تیم ملی ۱۷-۱۸ سال

مسابقات انتخابی تیم ملی شنای پسران در رده سنی ۱۷ و ۱۸ سال با حضور مدعیان سراسر کشور در پایگاه ملی مسافت بلند انقلاب اصفهان به پایان رسید؛ رقابت‌هایی که طی آن شناگران برتر مواد مختلف شانس خود را برای حضور در ترکیب اعزامی ایران به مسابقات رده‌های سنی آسیا در تایلند محک زدند.

امیر همراهی: پالایش سخت‌گیرانه بازیکنان و تمرکز بر حل گره‌های تاکتیکی، کلید موفقیت ما در ناگویا است

امیر همراهی، مربی تیم ملی واترپلو، در گفتگو با سایت فدراسیون ورزش‌های آبی از روند آمادگی تیم ملی برای حضور در مسابقات ناگویا پرده برداشت. وی با اشاره به تغییر در تقویم اردوها به دلیل شرایط خاص کشور و روند سخت‌گیرانه گزینش بازیکنان، از برنامه‌های پیش‌رو در روسیه و ضرورت برگزاری بازی‌های دوستانه در ایران برای رسیدن به اوج آمادگی تاکتیکی خبر داد.

تعیین تکلیف حضور ایران در قهرمانی آسیا؛ گزینش تیم ۱۷ تا ۱۸ سال در اصفهان

در جلسه‌ای مشترک با حضور محسن رضوانی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی و جمعی از مربیان منتخب، فرآیند گزینش و اعزام تیم ملی شنا در رده سنی ۱۷ تا ۱۸ سال به مسابقات قهرمانی ورزش‌های آبی آسیا در تایلند مورد بررسی و تعیین تکلیف قرار گرفت؛ اعضای این تیم در رقابت‌های انتخابی ۹ و ۱۰ خردادماه در اصفهان مشخص خواهند شد.