آیین نامه مالی1405

آیین نامه آموزش 1405

آیین نامه فرهنگی و مسئولیت های اجتماعی 1405

برگزاری کلینیک مربیان شنای موزون بانوان

کلینیک یک روزه مربیان شنای موزون ویژه بانوان پنجشنبه25 مرداد 1397 در محل کلاس آکادمی استخر بین المللی 9 دی برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ کلینیک یک روزه مربیان شنای موزون ویژه بانوان پنجشنبه این هفته ۱۳۹۷/۵/۲۵ در محل کلاس آکادمی استخر بین المللی ۹ دی برگزار خواهد شد. بر این اساس متقاضیان می توانند با مراجعه به سایت فدراسیون شنا به نشانی IRSF.IR  قسمت ثبت نام دوره های آموزشی نسبت به ثبت نام خود اقدام کنند.

از کلیه متقاضیان خواهشمندیم قبل از ثبت نام، راهنما ثبت نام الکترونیکی نوآموز و متقاضیان دوره مربی گری، داوری، ورزشکاران و پیشکسوتان واقع در صفحه ثبت نام در دوره های آموزشی را به دقت مطالعه کنند.

تاریخ شروع دوره: پنجشنبه ۲۵ مرداد ماه ۱۳۹۷ ساعت ۹ صبح

مکان برگزاری دوره : کلاس واقع در خوابگاه استخر بین المللی ۹ دی مجموعه ورزشی شهید شیرودی

 

 

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

آیا نوزادان شنا یاد می گیرند؟

چند سالی است که با شروع فصل گرما به صورت مرتب این سوال را والدین می پرسند. فرزندم را برای آموزش کجا ببرم؟ به کدام یک از مراکز آموزشی؟ وقتی