المپیک 2012 لندن- محمد بیداریان شنا

بیداریان: یکی از ضعف های شنا عدم بهره مندی از استخرهای استاندارد است

کارشناس شنای ایران گفت: متاسفانه یکی از بزرگترین ضعف‌های ما برای پرورش شناگران این است که ما از استخرهای استاندارد بهره نمی‌بریم .

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ محمد بیداریان در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ اظهار کرد: مسئولان فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو،کادر فنی تیم‌های ملی شنا و شناگران کشورمان همگی در تلاش هستند تا این رشته ورزشی دوباره به روزهای اوج خود که طی سال‌های ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۰ بود نزدیک شوند. توقعات از ورزش شنا بالا و امکانات کم است اما با همه کمبودها خوشبختانه جمال چاوشی‌فر موفق به کسب سهمیه حضور در مسابقات جهانی شد.
وی افزود: شناگران کشورمان با تمامی داشته‌های خود در مسابقات شنای جهانی کازان شرکت کردند و عملکرد خوب و قابل قبولی هم در این رقابتها داشتند. به اعتقاد من برخی منتقدین از شناگران توقع بی‌مورد دارند و با امکانات کم نمی‌توان انتظار زیادی از این رشته ورزشی داشت. متاسفانه یکی از بزرگترین ضعف‌های ما برای پرورش شناگران این است که ما از استخرهای استاندارد بهره نمی‌بریم و قهرمانان کشورمان مجبور هستند در استخرهایی که بلیت فروشی در آن صورت می‌گیرد تمرین کنند و این مساله جای تاسف دارد.
وی گفت: ما نباید همه تقصیرها را برگردن وزارت ورزش و جوانان بیندازیم و فقط از آنها طلب کمک کنیم زیرا ساخت استخر وظیفه وزارت ورزش نیست حتی ارگان‌های بزرگ مثل آتش نشانی، ارتش، نفت و… نیز با امکانات خوبی که در اختیار دارند و مدعی فعالیت‌های فرهنگی و ورزشی هستند،از استخرهای استاندارد استفاده نمی‌کنند.
بیداریان افزود: متاسفانه سرمایه‌گذارانی هم که استخر‌هایی را در سطح شهر احداث می‌کنند به فکر درآمدزایی خود هستند، البته اشکالی هم ندارد چون سرمایه‌گذاران هزینه می‌کنند تا به درآمدزایی برسند اما اگر آنها بتوانند در ساخت استخر از همان ابتدا رعایت استاندارهای لازم را در دستور کار قرار دهند شناگران ما هم می‌توانند با استفاده از این امکانات در عرصه‌های بین‌المللی بدرخشند.
وی گفت: استخرهای ما در حال حاضر حتی رختکن‌های مناسب هم ندارد و برخی شناگران در استخرهای سطح شهر کنار آب لباس های خود را عوض می‌کنند.  امیدوارم همه مسئولان دست به دست هم دهند و از هر طریقی که می‌توانند به رشد و توسعه ورزش کشور کمک کنند.

 

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

اولین جلسه تفسیر قوانین جدید واترپلو برای ملی‌پوشان جوان در مسیر قهرمانی آسیا

در راستای آماده‌سازی تیم ملی واترپلو جوانان برای حضور در رقابت‌های قهرمانی ورزش‌های آبی آسیا در تایلند، نخستین مرحله از دوره تفسیر و آموزش قوانین جدید واترپلو با هدف افزایش آگاهی فنی بازیکنان و کادر تیم برگزار شد.

برپایی موکب مشترک فدراسیون ورزش‌های آبی و فدراسیون نجات غریق و غواصی در آیین‌های وداع و تشییع رهبر شهید امت

فدراسیون ورزش‌های آبی جمهوری اسلامی ایران با همکاری فدراسیون نجات غریق و غواصی، همزمان با برگزاری آیین‌های وداع و تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی، موکب مشترکی را با هدف خدمت‌رسانی به شرکت‌کنندگان و عزاداران برپا خواهد کرد.

شیرجه ایران با ترکیب جوانان و بزرگسالان در مسیر رده‌های سنی آسیا در تایلند و بازی‌های آسیایی ناگویا

سرمربی تیم‌های ملی شیرجه ایران از نهایی شدن ترکیب ورزشکاران اعزامی به رقابت‌های رده‌های سنی آسیا در تایلند خبر داد. این تیم‌ها پس از دو مرحله اردو، وارد فاز آماده‌سازی برای مسابقات قهرمانی ورزش‌های آبی آسیا و همچنین بازی‌های آسیایی ناگویا می‌شوند.

منوچهر فصیحی: به جلسه تخصصی شیرجه برای تحول در این رشته خوشبین هستم

منوچهر فصیحی از اولین‌های تاریخ شیرجه ایران است؛ آنجا که پس از دو مدال نقره و برنز تقی عسگری در بازی‌های آسیایی ۱۹۵۱ دهلی نو، این شیرجه‌روی ملی‌پوش در بازی‌های آسیایی ۱۹۵۸ توکیو در تخته ۳ متر مدال برتر گرفت؛ همچنان‌که حسین اعظمی در سکوی ۱۰ متر سوم شد و به مدال برنز رسید. منوچهر فصیحی از زمره انسان‌های بااخلاق است که نام نیک او در تاریخ شیرجه ایران همچنان باقی مانده است.