آیین نامه مالی1405

آیین نامه آموزش 1405

آیین نامه فرهنگی و مسئولیت های اجتماعی 1405

تنها نماینده شنای ایران در المپیک بامداد فردا به ریو می‌رود

آریا نسیمی‌شاد تنها نماینده شنای ایران و جوانترین عضو کاروان المپیک، بامداد فردا (چهارشنبه) برای حضور در المپیک ریو 2016 تهران را به مقصد ریودوژانیرو ترک می‌کند.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ سی‌ویکمین دوره المپیک تابستانی از روز جمعه (۱۵ مرداد ۱۳۹۵) با برگزاری مراسم افتتاحیه به طور رسمی آغاز می‌شود. شنای ایران در این دوره از مسابقات یک نماینده دارد. آریا نسیمی شاد که عنوان جوانترین عضو کاروان ورزش ایران در المپیک ریو ۲۰۱۶ را هم به دوش می‌کشد.

شناگر جوان مشهدی، رأس ساعت ۵:۰۰ صبح فردا (چهارشنبه) از طریق فرودگاه بین‌المللی امام خمینی سفر خود را برای حضور در معتبرترین تورنومنت ورزشی جهان آغاز می‌کند.

آریا در این دوره از مسابقات با رکورد ۲ دقیقه و ۲۰ ثانیه و ۲۲ صدم ثانیه نماینده شنای ایران در ۲۰۰ متر قورباغه المپیک خواهد بود. او پیش از این رکورد ملی این ماده را با زمان ۲ دقیقه و ۱۸ ثانیه و ۸۸ صدم ثانیه به نام خود ثبت کرده است.

مسابقه مرحله مقدماتی ۲۰۰متر قورباغه مردان المپیک از ساعت ۲۱:۳۰ روز سه‌شنبه (۱۹ مرداد ۱۳۹۵) آغاز خواهد شد.

انتهای پیام

 

image_printپرینت مطلب

آیا نوزادان شنا یاد می گیرند؟

چند سالی است که با شروع فصل گرما به صورت مرتب این سوال را والدین می پرسند. فرزندم را برای آموزش کجا ببرم؟ به کدام یک از مراکز آموزشی؟ وقتی