اسکندریون: ثبات مدیریتی عامل پیشرفت شنای ایران است/برای کسب سهمیه المپیک تلاش میکنیم

رئیس کمیته فنی فدراسیون شنا گفت: ثبات مدیریتی باعث شده تا ورزش شنا در ایران پیشرفت کند و برای کسب سهمیه المپیک تلاش میکنیم.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ به نقل از خبرگزاری آنا، شناگران جوان ایران در رقابت‌های قهرمانی جهان شرکت کردند و اگرچه موفق به کسب مدالی نشدند اما نسبت به گذشته رتبه‌های بهتری را کسب کردند و رکوردهای قبلی را جابه‌جا کردند.

حمید اسکندریون  رئیس کمیته فنی شنا در خصوص رقابت‌های شنای قهرمانی جوانان جهان و عملکرد ملی‌پوشان ایران به گفت: در این مسابقات ۱۲ کشور موفق شدند مدال بگیرند. سه شناگر ایران در این رقابت‌ها حاضر شدند. متین سهران، مهرشاد افقری و متین بالسینی نمایندگان کشورمان بودند که در مسابقات جهانی تلاش کردند تا نتایج قابل قبولی بگیرند.

وی ادامه داد: در این رقابت‌ها سهران توانست نزدیک به دو ثانیه رکورد ۲۰۰ متر مختلط را که در اختیار خودش بود جابه‌جا کند و در رده بیست و هفتم دنیا قرار بگیرد. افقری نیز در ماده ۲۰۰ متر پروانه توانست رتبه ۲۰ دنیا را تصاحب کند که این اتفاق برای نخستین بار رخ داد. پیش از این، شناگران ما تنها در جابه‌جایی رکوردهای داخلی موفق بودند اما حالا رتبه‌هایی را کسب می‌کنند که در گذشته نظیر آن وجود نداشته است. این موضوع گویای آن است که ورزش شنا در ایران رو به پیشرفت است.

رئیس کمیته فنی فدراسیون شنا یادآور شد: در مسابقات جوانان جهان شناگران ایران توانستند از ملی‌پوشان کشورهایی رتبه بهتری را کسب کنند که از لحاظ امکانات شرایط بسیار بهتری را نسبت به ایران دارند. باید بپذیریم پس از ثبات مدیریتی که در فدراسیون شنا ایجاد شده، صحبت از جابه‌جایی رکوردها عادی است و اهداف ملی‌پوشان کشورمان کسب رتبه‌های جهانی است. بچه‌های جوان شنای ایران رکوردهایی زدند که فاصله بسیار اندکی با رکورد بزرگسالان داشت.

اسکندریون درباره این‌که به نظرش ایران چند سهمیه المپیک ۲۰۲۰ توکیو را کسب خواهد کرد، گفت: ما در دوم مهر سال جاری عازم مسابقات رده‌های سنی آسیا می‌شویم. این رقابت‌ها در بنگلور هندوستان برگزار می‌شود و قرار است مهدی انصاری، بنیامین قره‌حسنلو، علیرضا یاوری و سینا غلامپور به این مسابقات بروند، ضمن این‌که در آبان و اسفند سال جاری و خرداد سال آینده نیز سه مرحله اعزام به مسابقات المپیک داریم تا بتوانیم سهمیه المپیک را کسب کنیم. امیدوارم شناگران کشورمان بتوانند ورودی را کسب کنند و حضور درخشانی در المپیک توکیو داشته باشند.

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

اولین جلسه تفسیر قوانین جدید واترپلو برای ملی‌پوشان جوان در مسیر قهرمانی آسیا

در راستای آماده‌سازی تیم ملی واترپلو جوانان برای حضور در رقابت‌های قهرمانی ورزش‌های آبی آسیا در تایلند، نخستین مرحله از دوره تفسیر و آموزش قوانین جدید واترپلو با هدف افزایش آگاهی فنی بازیکنان و کادر تیم برگزار شد.

برپایی موکب مشترک فدراسیون ورزش‌های آبی و فدراسیون نجات غریق و غواصی در آیین‌های وداع و تشییع رهبر شهید امت

فدراسیون ورزش‌های آبی جمهوری اسلامی ایران با همکاری فدراسیون نجات غریق و غواصی، همزمان با برگزاری آیین‌های وداع و تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی، موکب مشترکی را با هدف خدمت‌رسانی به شرکت‌کنندگان و عزاداران برپا خواهد کرد.

شیرجه ایران با ترکیب جوانان و بزرگسالان در مسیر رده‌های سنی آسیا در تایلند و بازی‌های آسیایی ناگویا

سرمربی تیم‌های ملی شیرجه ایران از نهایی شدن ترکیب ورزشکاران اعزامی به رقابت‌های رده‌های سنی آسیا در تایلند خبر داد. این تیم‌ها پس از دو مرحله اردو، وارد فاز آماده‌سازی برای مسابقات قهرمانی ورزش‌های آبی آسیا و همچنین بازی‌های آسیایی ناگویا می‌شوند.

منوچهر فصیحی: به جلسه تخصصی شیرجه برای تحول در این رشته خوشبین هستم

منوچهر فصیحی از اولین‌های تاریخ شیرجه ایران است؛ آنجا که پس از دو مدال نقره و برنز تقی عسگری در بازی‌های آسیایی ۱۹۵۱ دهلی نو، این شیرجه‌روی ملی‌پوش در بازی‌های آسیایی ۱۹۵۸ توکیو در تخته ۳ متر مدال برتر گرفت؛ همچنان‌که حسین اعظمی در سکوی ۱۰ متر سوم شد و به مدال برنز رسید. منوچهر فصیحی از زمره انسان‌های بااخلاق است که نام نیک او در تاریخ شیرجه ایران همچنان باقی مانده است.