آیین نامه مالی1405

آیین نامه آموزش 1405

آیین نامه فرهنگی و مسئولیت های اجتماعی 1405

دور دوم لیگ شنای بانوان قهرمانی باشگاه‌های خوزستان

دومین دوره مسابقات لیگ شنای باشگاه های استان خوزستان در بخش بانوان پنجشنبه (12 بهمن 1396) به مناسبت گرامیداشت دهه مبارک فجر به میزبانی شهرستان ماهشهر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیجه و واترپلو؛ دور دوم لیگ شنای بانوان قهرمانی باشگاههای استان خوزستان به مناسبت گرامیداشت دهه مبارک فجر به میزبانی هییت شنا شهرستان ماهشهر برگزار شد. این رقابت‌ها پنج شنبه(۱۲ بهمن ۱۳۹۶)  با حضور ۱۴۲ شناگر، ۲۰ مربی و سرپرست در قالب ۱۰ تیم به همراه ۱۵نفر کادر اجرائی و داوری در استخر المپیک ماهشهر پیگیری و با قهرمانی تیم نفت اهواز در رده سنی نوجوانان و تیم استخر ناجی ابادان  دررده سنی جوانان به پایان رسید.

 

نتایج تیمی رده سنی نوجوانان:

۱-نفت اهواز ۴۵۰ امتیار
۲-ناجی ابادان ۳۷۰
۳-بانک ملی ۲۹۶
۴-هییت ماهشهر۲۵۸
۵-استخر هلال ۱۹۷
۶-نفت ابادان ۱۶۷
۷-هیئت خرمشهر ۱۴۹
۸-هییت سربندر ۱۳۹
۹-استخر موج ۱۲۰
۱۰-شوشتر ۷۲

نتایج تیمی رده سنی جوانان:

۱-ناجی ابادان ۱۴۵امتیاز
۲-نفت اهوار ۱۳۸
۳-هییت ماهشهر ۹۰
۴-نفت ابادان ۷۰
۵-استخر هلال ۶۵
۶-بانک ملی ۶۳
۷-خرمشهر ۴۷
۸-شوشتر ۱۴
۹-موج ۱۱
۱۰-سربندر ۰

 

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

آیا نوزادان شنا یاد می گیرند؟

چند سالی است که با شروع فصل گرما به صورت مرتب این سوال را والدین می پرسند. فرزندم را برای آموزش کجا ببرم؟ به کدام یک از مراکز آموزشی؟ وقتی