دیلانچیان: برای کسب بیشترین تعداد سهمیه قهرمانی جهان در تلاشیم

مربی تیم ملی شنا بیان داشت: سهمیه ۵۰ متر پروانه قهرمانی جهان را داریم و تلاش‌مان را می‌کنیم تا با رسیدن به رکورد‌های مدنظر، تعداد سهمیه‌های‌مان در مسابقات جهانی را افزایش دهیم.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا ،شیرجه و واترپلو؛ گامر دیلانچیان مربی تیم ملی شنا در گفت‌وگو با خبرگزاری میزان، درباره ترکیب اعزامی تیم ملی شنا برای حضور در مسابقات ترکیه، اظهار داشت: با رایزنی‌های صورت گرفته مجوز حضور ۶ شناگر کشورمان در رقابت‌های انتخابی تیم ملی ترکیه گرفته شد. باتوجه به اهمیت حضور تیم ملی شنا در بازی‌های آسیایی این ۶ نفر پس از ارزیابی‌های دقیق انتخاب شدند و زمان‌های ثبت شده آنها کمتر از ۲ درصد بالای رکورد‌های ورودی B قهرمانی جهان ۲۰۲۳ است. هرکدام از این شناگران هم در ۲، ۳ ماده به آب خواهند زد.

مربی تیم ملی شنا درخصوص وضعیت شناگران برای حضور در بازی‌های آسیایی، تصریح کرد: نه تنها تعداد سهمیه شنا برای حضور در بازی‌های آسیایی به فدراسیون اعلام نشده، بلکه متاسفانه باتوجه به اعزام کیفی کاروان ایران به هانگژو هنوز نمی‌دانیم به این بازی‌ها اعزام می‌شویم یا خیر. همین عدم اطلاع از برنامه‌ها و مسابقات پیش‌رو به روند تمرینات‌مان لطمه می‌زند.

وی افزود: البته خبر‌هایی هم می‌شنویم که نگاه کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش با توجه به رشته مادر و پایه بودن شنا به این رشته مثبت است و امیدواریم تعداد نفرات اعزامی شنا به هانگژو در حدی باشد که بتوانیم در مواد تیمی هم شرکت کنیم.

دیلانچیان در پایان در مورد سهمیه حضور در مسابقات شنای قهرمانی جهان در ژاپن، خاطرنشان کرد: مهرشاد افقری در حال حاضر سهمیه ۵۰ متر پروانه مسابقات قهرمانی جهان در ژاپن را دارد و تلاش‌مان را می‌کنیم تا با رسیدن به رکورد‌های مدنظر، تعداد سهمیه‌های‌مان در مسابقات جهانی را افزایش دهیم. پس از بازی‌های آسیایی باید  آذر ماه در مسابقات رده‌های سنی آسیا شرکت کنیم و پس از این‌ دو رویداد قهرمانی جهان را پیش‌رو داریم.

 

انتهای پیام

 

image_printپرینت مطلب

نظرپور: اعزام‌های تیم ملی شیرجه با رویکرد کیفی انجام می‌شود؛ امیدواریم سام به مدال جوانان جهان برسد

سرمربی تیم ملی شیرجه ایران با تشریح آخرین وضعیت اردوهای ملی‌پوشان، از آغاز مرحله جدید آماده‌سازی برای مسابقات رده‌های سنی آسیا خبر داد و تأکید کرد اعزام ورزشکاران بر اساس شانس مدال‌آوری و با رویکردی کیفی انجام خواهد شد. او همچنین نسبت به موفقیت سام در رقابت‌های جوانان جهان کرواسی ابراز امیدواری کرد و این مسابقات را فرصتی مهم برای ثبت یک دستاورد تاریخی در شیرجه ایران دانست.

چهره‌های برتر شنای جوانان در اصفهان معرفی شدند؛ پایان رقابت‌های انتخابی تیم ملی ۱۷-۱۸ سال

مسابقات انتخابی تیم ملی شنای پسران در رده سنی ۱۷ و ۱۸ سال با حضور مدعیان سراسر کشور در پایگاه ملی مسافت بلند انقلاب اصفهان به پایان رسید؛ رقابت‌هایی که طی آن شناگران برتر مواد مختلف شانس خود را برای حضور در ترکیب اعزامی ایران به مسابقات رده‌های سنی آسیا در تایلند محک زدند.

امیر همراهی: پالایش سخت‌گیرانه بازیکنان و تمرکز بر حل گره‌های تاکتیکی، کلید موفقیت ما در ناگویا است

امیر همراهی، مربی تیم ملی واترپلو، در گفتگو با سایت فدراسیون ورزش‌های آبی از روند آمادگی تیم ملی برای حضور در مسابقات ناگویا پرده برداشت. وی با اشاره به تغییر در تقویم اردوها به دلیل شرایط خاص کشور و روند سخت‌گیرانه گزینش بازیکنان، از برنامه‌های پیش‌رو در روسیه و ضرورت برگزاری بازی‌های دوستانه در ایران برای رسیدن به اوج آمادگی تاکتیکی خبر داد.

تعیین تکلیف حضور ایران در قهرمانی آسیا؛ گزینش تیم ۱۷ تا ۱۸ سال در اصفهان

در جلسه‌ای مشترک با حضور محسن رضوانی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی و جمعی از مربیان منتخب، فرآیند گزینش و اعزام تیم ملی شنا در رده سنی ۱۷ تا ۱۸ سال به مسابقات قهرمانی ورزش‌های آبی آسیا در تایلند مورد بررسی و تعیین تکلیف قرار گرفت؛ اعضای این تیم در رقابت‌های انتخابی ۹ و ۱۰ خردادماه در اصفهان مشخص خواهند شد.