رضوانی:برای داشتن ورزش قوی سرمایه‌گذاری در رشته‌های پایه اهمیت ویژه‌ای دارد

رییس فدراسیون شنا: مقام معظم رهبری به جزئیات ورزش اشراف و آگاهی کامل دارند و با رهنمودهای عالمانه خود همواره راه‌گشای حل مشکلات ورزشکاران و پیشکسوتان بودند و فرمایشات ایشان با جامعه ورزش به نوعی فصل الخطاب برای مسئولان به حساب می‌آید.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، محسن رضوانی درباره دیدگاه و آگاهی رهبر انقلاب در ورزش کشور گفت: مقام معظم رهبری به جزئیات ورزش اشراف و آگاهی کامل دارند و با رهنمودهای عالمانه خود همواره راه‌گشای حل مشکلات ورزشکاران و پیشکسوتان بودند و فرمایشات ایشان با جامعه ورزش به نوعی فصل الخطاب برای مسئولان به حساب می‌آید.

رضوانی در ادامه در خصوص فرمایش مقام معظم رهبری تحت عنوان ایران قوی باید ورزش قوی داشته باشد افزود: باید تشکر ویژه‌ای از ایشان داشته باشم که با آگاهی که نسبت به ورزش دارند باعث دلگرمی ورزشکاران هستند و با تاکید رهبر انقلاب درخصوص داشتن ورزش قوی – ایران قوی بدون شک روند رو به رشد ورزش کشور ادامه خواهد داشت تا برای ایجاد ورزش قوی برای ایران قوی تمامی ارگان‌های مربوطه دست در دست هم دهند تا این رهنمود به سر انجام خود رسد.

وی ادامه داد: برای رسیدن به ورزش قوی در رشته‌های آبی به ویژه شنا که مورد تاکید دین مبین اسلام نیز است باید زیر ساخت‌های مورد نیاز ایجاد شود. یکی از ابزارهای مهم در ورزش‌های آبی وجود استخر است که با پیگیری‌های مکرر و نگاه ویژه وزیر محترم ورزش و جوانان این مهم درحال بررسی است تا تمامی هیات‌های استانی ما حداقل مسلح به یک استخر با قیمت کارشناسی برای پرورش استعدادها و آینده داران ایران در رشته‌های آبی شوند. در شرایط فعلی در کشورهایی که ورزش قوی دارند، کارشناسانی در حال تدوین برنامه جامع و مدون برای آینده هستند و با اختصاص یافتن بودجه مورد نظر این برنامه با نگاه ده و بیست ساله به اجرا خواهد رسید.

رئیس فدراسیون شنا در ادامه با اشاره به جلسه مشترک روسای فدراسیون‌ها با حضور رییس مجلس شورای اسلامی افزود: در جلسه‌ای که با حضور دکتر قالیباف داشتیم در خصوص مشکلات ورزش مباحث خوبی مطرح شد که با قول مساعد ایشان جهت بررسی این مشکلات انگیزه مضاعفی به مسئولان ورزش داده شد. یکی از مشکلات و مواردی که برای داشتن ورزشی قوی اهمیت ویژه‌ای دارد تزریق سرمایه گذاری ویژه در رشته‌های ورزشی به ویژه رشته های پایه است. اگر باشگاه‌های بزرگ ملزم به تحت پوشش قرار دادن دو یا سه رشته ورزشی شوند مطمئن هستم مشکلات مالی ورزش، بسیار کم‌رنگ خواهد شد و راه برای ساختن ورزشی قوی برای ایرانی قوی هموار تر خواهد شد.

محسن رضوانی در پایان گفت: در پایان اگر بخواهم به طور کلی و اجمالی برای داشتن ورزش قوی در رشته‌های آبی راهکاری را بیان کنم ابتدا باید به طرحی که فدراسیون مدتی است آن را آغاز کرده اشاره کنم که با حضور آقای حسین المسلم رئیس فدراسیون جهانی ورزش‌های آبی در ایران و جلسه‌ای که با معاون اول محترم رئیس جمهور داشتند قول مساعدی از سوی ایشان برای پیشبرد این برنامه داده شد که هنوز فرایند آموزش طرح هفت سطح شنا در کشور به شرایط ایده آل نرسیده است. بدون شک با اجرا شدن این طرح علاوه بر ایجاد بستری برای آموزش شنا در سنین پایه، فرایند کشف و پرورش استعدادهای این رشته برای ورزش قهرمانی فراهم خواهد شد و امیدوارم با رهنمودهای مقام معظم رهبری و پشتیبانی تمامی دستگاه های اجرایی کشور این طرح به سرانجام رسد و راه برای داشتن ورزشی قوی برای ایرانی قوی هموارتر شود.

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

شیرجه ایران با ترکیب جوانان و بزرگسالان در مسیر رده‌های سنی آسیا در تایلند و بازی‌های آسیایی ناگویا

سرمربی تیم‌های ملی شیرجه ایران از نهایی شدن ترکیب ورزشکاران اعزامی به رقابت‌های رده‌های سنی آسیا در تایلند خبر داد. این تیم‌ها پس از دو مرحله اردو، وارد فاز آماده‌سازی برای مسابقات قهرمانی ورزش‌های آبی آسیا و همچنین بازی‌های آسیایی ناگویا می‌شوند.

منوچهر فصیحی: به جلسه تخصصی شیرجه برای تحول در این رشته خوشبین هستم

منوچهر فصیحی از اولین‌های تاریخ شیرجه ایران است؛ آنجا که پس از دو مدال نقره و برنز تقی عسگری در بازی‌های آسیایی ۱۹۵۱ دهلی نو، این شیرجه‌روی ملی‌پوش در بازی‌های آسیایی ۱۹۵۸ توکیو در تخته ۳ متر مدال برتر گرفت؛ همچنان‌که حسین اعظمی در سکوی ۱۰ متر سوم شد و به مدال برنز رسید. منوچهر فصیحی از زمره انسان‌های بااخلاق است که نام نیک او در تاریخ شیرجه ایران همچنان باقی مانده است.

تاسوعا، روز قامت استوار وفاداری است

در آستانه عاشورا، نام حضرت ابوالفضل العباس(ع)، ماهِ منیر بنی‌هاشم، یادآور شکوه انسانی است که قدرت را در خدمت وفا، شجاعت را در مسیر حقیقت و ایثار را در اوج

فراخوان فدراسیون ورزش‌های آبی و فدراسیون نجات‌غریق برای برپایی موکب در آیین تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب اسلامی ایران

بر اساس این اطلاعیه، موکب‌های فدراسیون با همکاری هیأت‌های ورزش‌های آبی و نجات غریق استان‌های تهران، قم و خراسان رضوی در مسیر برگزاری مراسم تشییع در شهرهای تهران، قم و

خاطره دهلی نو، تجربه فرش قرمز ۲۰۱۰، بازخورد جهانی از شیرجه در یکصدسالگی و نگاه به آینده توسعه‌ای این رشته در گفت‌وگو با چهره ماندگار شیرجه ایران

تقی عسگری، از نخستین مدال‌آوران تاریخ ورزش ایران در بازی‌های آسیایی، در گفت‌وگو با سایت فدراسیون ورزش‌های آبی، برگزاری نخستین نشست تخصصی توسعه شیرجه ایران با حضور مربیان و پیشکسوتان