آیین نامه مالی1405

آیین نامه آموزش 1405

آیین نامه فرهنگی و مسئولیت های اجتماعی 1405

روحیه بالای ملی پوشان در نبرد با برترین های جهان

شیرجه رو های ایران با روحیه بالا و پیگیری تمرینات برای رقابت با حریفان خود و کسب ورودی المپیک آماده می‌شوند.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ مسابقات جام جهانی شیرجه و انتخابی المپیک به میزبانی توکیو ژاپن از امروز(شنبه) بطور رسمی آغاز شد. در این مسابقات ۶۱ شیرجه رو در تخته سه متر و ۵۳ شیرجه رو در سکو باهم به رقابت خواهند پرداخت.

حمید کریمی و مجتبی ولی‌پور زیر نظر محمدرضا شکول و شهنام نظر‌پور حرکات تمرینی خود را به خوبی دنبال می‌کنند و با روحیه بالا آماده می‌شوند تا علاوه بر رقابت با رقبای سر سخت خود برای کسب ورودی المپیک تمام توان خود را به کار گیرند.

مجتبی ولی‌پور نخستین نماینده ایران در این مسابقات روز سوم (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰) در دور مقدماتی سکوی ۱۰ متر به جدال با رقبای خود خواهد پرداخت.

با سخت گیری های مسئولان مسابقه و رعایت کامل پروتکل های بهداشتی تا امروز تمامی ورزشکاران و مربیان حاضر در این رقابت ها بدور از هر گونه مشکلی به کار خود ادامه داده‌اند.

انتهای پیام

 

 

 

image_printپرینت مطلب

آیا نوزادان شنا یاد می گیرند؟

چند سالی است که با شروع فصل گرما به صورت مرتب این سوال را والدین می پرسند. فرزندم را برای آموزش کجا ببرم؟ به کدام یک از مراکز آموزشی؟ وقتی