شفائیان‌فرد: هدفم حضور در المپیک ۲۰۲۰ است/ به رتبه نهمی جام جهانی اکتفا نمی کنم

احسان شفائیان‌فرد شناگر جوان کشورمان که به تازگی توانست رتبه نهمی را در ماده 200 متر آزاد در مسابقات جهانی دبی کسب کند گفت از رکوردهای خودش در این مسابقات راضی است و در تلاش است تا رکوردهای خودش را ارتقاء دهد و در المپیک 2020 حضور پیدا کند.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ احسان شفائیان‌فرد شناگر نوجوان و با آتیه ایران که در مسابقات جهانی دبی با کسب مقام نهم در ماده ۲۰۰ متر آزاد مسافت کوتاه توانست نگاه‌های بسیاری را به خود جلب کند، خواستار حمایت بیشتر مسئولان از خانواده شنا شد.

وی گفت: سطح این مسابقات از لحاظ فنی بسیار بالا بود و شناگران خوبی از سراسر دنیا برای شرکت در این رقابت ها حضور پیدا کرده بودند، رقبای اصلی ما فعلا از شناگران مطرح و به نام دنیا نخواهند بود اما شناگران کشورهای حاشیه خلیج فارس رقیبان خوبی برای ما به حساب می‌آیند. به طور کلی از رکوردهای خودم راضی هستم ولی تلاش می‌کنم تا این رکوردها را ارتقاء دهم و به همین رتبه نهمی اکتفا نخواهم کرد.

وی افزود: چون برای مسابقات داخلی تمرینات فشرده و هدفمندی داشتم از آمادگی کامل برخوردار بودم که باعث شد به این مسابقات اعزام شوم.

ملی پوش شنای ایران در ادامه در مورد شنای تخصصی خودش گفت: در دوران ابتدایی شنای خودم در ماده‌های مختلفی شرکت می‌کردم اما در حال حاضر در مسافت کوتاه در ۱۰۰ متر مختلط و مسافت بلند در ۲۰۰ متر آزاد به صورت تخصصی تمرین و شرکت می‌کنم.

احسان شفائیان فرد در مورد اهدافش افزود که حتما قصد ادامه حضور در مسابقات بین المللی شنا را خواهم داشت و فقط انتظار حمایت بیشتر از مسئولان را دارم. باید بتوانیم نفرات بیشتری را به مسابقات اعزام کنیم تا بین خودمان ایجاد رقابت کنیم. اهداف من بلند مدت است و طی صحبت‌ها و مشورت‌هایی که با مربیان و مسئولان داشتم تصمیم بر حضور در المپیک ۲۰۲۰ را دارم. البته قبل از آن باید مشکلات و موانعی مانند دانشگاه و شغل را از سر راهم بردارم تا باز هم مثل گذشته نتوانند مرا از شنا زده و سرد کنند.

وی در پایان گفت: مسابقات کشوری را در آبان ماه سال جاری پیش روی داریم و تمام تلاشم این است تا بتوانم نتیجه بسیار خوبی را کسب کنم.
در پایان از همه کسانی که برایم زحمت می‌کشند کمال تشکر را دارم.

 

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

اولین جلسه تفسیر قوانین جدید واترپلو برای ملی‌پوشان جوان در مسیر قهرمانی آسیا

در راستای آماده‌سازی تیم ملی واترپلو جوانان برای حضور در رقابت‌های قهرمانی ورزش‌های آبی آسیا در تایلند، نخستین مرحله از دوره تفسیر و آموزش قوانین جدید واترپلو با هدف افزایش آگاهی فنی بازیکنان و کادر تیم برگزار شد.

برپایی موکب مشترک فدراسیون ورزش‌های آبی و فدراسیون نجات غریق و غواصی در آیین‌های وداع و تشییع رهبر شهید امت

فدراسیون ورزش‌های آبی جمهوری اسلامی ایران با همکاری فدراسیون نجات غریق و غواصی، همزمان با برگزاری آیین‌های وداع و تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی، موکب مشترکی را با هدف خدمت‌رسانی به شرکت‌کنندگان و عزاداران برپا خواهد کرد.

شیرجه ایران با ترکیب جوانان و بزرگسالان در مسیر رده‌های سنی آسیا در تایلند و بازی‌های آسیایی ناگویا

سرمربی تیم‌های ملی شیرجه ایران از نهایی شدن ترکیب ورزشکاران اعزامی به رقابت‌های رده‌های سنی آسیا در تایلند خبر داد. این تیم‌ها پس از دو مرحله اردو، وارد فاز آماده‌سازی برای مسابقات قهرمانی ورزش‌های آبی آسیا و همچنین بازی‌های آسیایی ناگویا می‌شوند.

منوچهر فصیحی: به جلسه تخصصی شیرجه برای تحول در این رشته خوشبین هستم

منوچهر فصیحی از اولین‌های تاریخ شیرجه ایران است؛ آنجا که پس از دو مدال نقره و برنز تقی عسگری در بازی‌های آسیایی ۱۹۵۱ دهلی نو، این شیرجه‌روی ملی‌پوش در بازی‌های آسیایی ۱۹۵۸ توکیو در تخته ۳ متر مدال برتر گرفت؛ همچنان‌که حسین اعظمی در سکوی ۱۰ متر سوم شد و به مدال برنز رسید. منوچهر فصیحی از زمره انسان‌های بااخلاق است که نام نیک او در تاریخ شیرجه ایران همچنان باقی مانده است.