صعود چهار نماینده ایران به فینال روز سوم

4 شناگر ایران در مرحله مقدماتی آخرین روز مسابقات جام جهانی مسافت کوتاه قطر فینالیست شدند.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ صبح امروز(شنبه) در سومین و آخرین روز رقابت‌های جام جهانی شنا مسافت کوتاه قطر ملی پوشان شنا ایران شناگران تیم ملی ایران با حریفان خود به رقابت پرداختند. این مسابقات از پنجشنبه ۲۹مهر به میزبانی دوحه قطر آغاز شد و عصر امروز(شنبه) با پیگیری مرحله فینال ماده های باقی مانده به پایان می‌رسد.

سومین روز این مسابقات با رقابت پنج شناگر ایران در ماده ۵۰ متر پروانه آغاز شد. در پایان مرحله مقدماتی ماده ۵۰ متر پروانه مهرشاد افقری با زمان ۲۴.۱۲ و بازماندن یکی از شناگران راه یافته به فینال، با قرار گرفتن در میان ۱۰ شناگران برتر این ماده راهی فینال شد. همچنین مهدی انصاری با ثبت زمان  ۲۴.۵۵ ، متین سهران ۲۴.۸۴، علی جبلی ۲۵.۱۱ و ابوالفضل سام ۲۶.۲۱ به کار خود پایان دادند.

در ادامه مهدی انصاری و علی سراوند دو نماینده ایران در ماده ۲۰۰ متر قورباغه به آب زدند. علی سراوند با ثبت زمان ۰۲:۱۹.۹۴ هشتم و مهدی انصاری با زمان ۰۲:۲۱.۰۶ نهم شدند و هر دو جواز حضور در فینال این ماده را کسب کردند.

سینا غلامپور، متین بالسینی و هومر عباسی در مرحله مقدماتی ۲۰۰ متر آزاد به آب زدند که در پایان غلامپور با زمان ۰۱:۵۱.۰۲ در بین ۱۰ شناگر برتر دور فینال جای گرفت اما به صلاح دید کادر فنی از حضور در فینال این ماده انصراف داد. هومر عباسی با زمان ۰۱:۵۵.۴۶ و متین بالسینی ۰۲:۰۱.۷۴ نیز به کار خود پایان دادند.

متین بالسینی عصر امروز (شنبه) مستقیم در فینال ماده ۴۰۰ متر مختلط به آب خواهد زد.

رقابت های فینال روز سوم مسابقات جام جهانی شنا مسافت کوتاه قطر عصر امروز(شنبه) برگزار می‌شود

 

نتایج ملی پوشان شنا ایران در روز سوم مسابقات مسافت کوتاه جام جهانی شنا قطر
۲۳ اکتبر – شنبه ۱ آبان ۱۴۰۰

  • مرحله مقدماتی ماده ۵۰ متر پروانه
    – مهرشاد افقری با ثبت زمان ۲۴.۱۲ در جایگاه دهم ایستاد و راهی فینال شد.

    – مهدی انصاری با ثبت زمان ۲۴.۵۵ به کار خود پایان داد.
    – متین سهران با ثبت زمان ۲۴.۸۴ به کار خود پایان داد.
    – علی جبلی با ثبت زمان ۲۵.۱۱ به کار خود پایان داد.
    – ابوالفضل سام با ثبت زمان ۲۶.۲۱ به کار خود پایان داد. 

 

  • مرحله مقدماتی ماده ۲۰۰ متر قورباغه
    – علی سراوند با ثبت زمان ۰۲:۱۹.۹۴ در جایگاه هشتم ایستاد و راهی فینال شد.

    – مهدی انصاری با ثبت زمان ۰۲:۲۱.۰۶ در جایگاه نهم ایستاد و راهی فینال شد.

 

  • مرحله مقدماتی ماده ۲۰۰ متر آزاد
    – سینا غلامپور با ثبت زمان ۰۱:۵۱.۰۲ به کار خود پایان داد.
    – هومر عباسی با ثبت زمان ۰۱:۵۵.۴۶ به کار خود پایان داد.
    – متین بالسینی  با ثبت زمان ۰۲:۰۱.۷۴ به کار خود پایان داد. 

 

  • فینال ماده ۴۰۰ متر مختلط
    – متین بالسینی 

 

نفرات اعزامی به مسابقات جام جهانی مسافت کوتاه قطر:
۱-متین بالسینی
۲-مهرشاد افقری
۳-مهدی انصاری
۴-سینا غلامپور
۵-علی سراوند
۶-متین سهران
۷-هومر عباسی
۸-علی جبلی
۹-ابوالفضل سام

سرپرست: مجید مشتاق
مربی: محمد رضا کیانی پور

 

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

اولین جلسه تفسیر قوانین جدید واترپلو برای ملی‌پوشان جوان در مسیر قهرمانی آسیا

در راستای آماده‌سازی تیم ملی واترپلو جوانان برای حضور در رقابت‌های قهرمانی ورزش‌های آبی آسیا در تایلند، نخستین مرحله از دوره تفسیر و آموزش قوانین جدید واترپلو با هدف افزایش آگاهی فنی بازیکنان و کادر تیم برگزار شد.

برپایی موکب مشترک فدراسیون ورزش‌های آبی و فدراسیون نجات غریق و غواصی در آیین‌های وداع و تشییع رهبر شهید امت

فدراسیون ورزش‌های آبی جمهوری اسلامی ایران با همکاری فدراسیون نجات غریق و غواصی، همزمان با برگزاری آیین‌های وداع و تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی، موکب مشترکی را با هدف خدمت‌رسانی به شرکت‌کنندگان و عزاداران برپا خواهد کرد.

شیرجه ایران با ترکیب جوانان و بزرگسالان در مسیر رده‌های سنی آسیا در تایلند و بازی‌های آسیایی ناگویا

سرمربی تیم‌های ملی شیرجه ایران از نهایی شدن ترکیب ورزشکاران اعزامی به رقابت‌های رده‌های سنی آسیا در تایلند خبر داد. این تیم‌ها پس از دو مرحله اردو، وارد فاز آماده‌سازی برای مسابقات قهرمانی ورزش‌های آبی آسیا و همچنین بازی‌های آسیایی ناگویا می‌شوند.

منوچهر فصیحی: به جلسه تخصصی شیرجه برای تحول در این رشته خوشبین هستم

منوچهر فصیحی از اولین‌های تاریخ شیرجه ایران است؛ آنجا که پس از دو مدال نقره و برنز تقی عسگری در بازی‌های آسیایی ۱۹۵۱ دهلی نو، این شیرجه‌روی ملی‌پوش در بازی‌های آسیایی ۱۹۵۸ توکیو در تخته ۳ متر مدال برتر گرفت؛ همچنان‌که حسین اعظمی در سکوی ۱۰ متر سوم شد و به مدال برنز رسید. منوچهر فصیحی از زمره انسان‌های بااخلاق است که نام نیک او در تاریخ شیرجه ایران همچنان باقی مانده است.