علیرضا یاوری: تیم ملی شنا برای کسب سهمیه المپیک آمادگی داشت

شناگر ملی پوش ایران معتقد است تعطیلی مسابقات شنا برای بهترین شناگر جهان هم می تواند خوب باشد و هم بد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ به نقل ار سایت خبری موج ورزش ، علیرضا یاوری شناگر ملی پوش اصفهانی پیرامون شرایط کنونی خود اظهار داشت: با توجه به تعطیلی استخرها به دلیل شیوع ویروس کرونا تمرینات بدنسازی را داخل خانه دنبال می کنم تا کنترل وزن داشته باشم و اگر خیابان خلوت باشد با دوچرخه سواری به نوعی آمادگی جسمانی خود را حفظ می کنم.
وی تصریح کرد: رشته شنا ورزشی است که نیاز به استخر دارد و نبود آن می تواند به ضرر شناگران باشد، به هرحال باید منتظر ماند که ستاد ملی مبارزه با کرونا در ورزش چه تصمیماتی را اتخاذ خواهد کرد.
علیرضا یاوری پیرامون مسابقات شنا مجارستان خاطر نشان کرد: مسابقات شنا کشور مجارستان حکم ورودی المپیک ۲۰۲۰ را داشت و قرار بود اواخر اسفندماه ۹۸ برگزار شود که به دلیل شیوع ویروس کرونا، بهمن ماه به ما اطلاع دادند که این رقابت ها لغو شده است، من به همراه مهدی انصاری، بنیامین قره‌حسنلو و سینا غلامپور چهار ملی پوشی بودیم که در این مسابقات هدفمان کسب سهمیه بود و تیم ملی برای کسب سهمیه المپیک آمادگی داشت.

یاوری در پاسخ به این سئوال که اگر مسابقات مجارستان برگزار می شد به المپیک صعود می کرد، بیان داشت: روی کاغذ نمی توان گفت که صعود می کردم یا نه، آمادگی لازم را برای مسابقات مجارستان داشتم، اما آن چیزی که برای یک شناگر اهمیت دارد شرایط شناگر در روز مسابقه و یک ماه قبل از آن است.

وی در خصوص به تعویق افتادن المپیک ۲۰۲۰ گفت: به نظر من به تعویق افتادن المپیک می تواند خوب باشد چراکه زمان تمرینی بسیار خواهیم داشت (اگر این ویروس نابود شود و به تمرینات آبی برگردیم)، در سال ۹۸ مسابقات بین المللی زیادی را پشت سر گذاشتیم همین امر باعث شد کمتر روی مسابقات ورودی المپیک تمرکز داشته باشیم، اما اکنون تعویق المپیک می تواند به ما کمک کند که تنها به این رقابت ها فکر کنیم، شاید تعطیلی استخرها و تعویق المپیک برای بهترین شناگر جهان هم خوب باشد و هم بد.

علیرضا یاوری در پایان افزود: از عموم مردم به ویژه جامعه ورزش و جوانان استدعا دارم که از منازل خود در این برهه زمانی خارج نشوند تا ان شاالله با تدابیر مطلوب بر این بیماری فائق و آن را از بین ببریم.

 

 

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

اولین جلسه تفسیر قوانین جدید واترپلو برای ملی‌پوشان جوان در مسیر قهرمانی آسیا

در راستای آماده‌سازی تیم ملی واترپلو جوانان برای حضور در رقابت‌های قهرمانی ورزش‌های آبی آسیا در تایلند، نخستین مرحله از دوره تفسیر و آموزش قوانین جدید واترپلو با هدف افزایش آگاهی فنی بازیکنان و کادر تیم برگزار شد.

برپایی موکب مشترک فدراسیون ورزش‌های آبی و فدراسیون نجات غریق و غواصی در آیین‌های وداع و تشییع رهبر شهید امت

فدراسیون ورزش‌های آبی جمهوری اسلامی ایران با همکاری فدراسیون نجات غریق و غواصی، همزمان با برگزاری آیین‌های وداع و تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی، موکب مشترکی را با هدف خدمت‌رسانی به شرکت‌کنندگان و عزاداران برپا خواهد کرد.

شیرجه ایران با ترکیب جوانان و بزرگسالان در مسیر رده‌های سنی آسیا در تایلند و بازی‌های آسیایی ناگویا

سرمربی تیم‌های ملی شیرجه ایران از نهایی شدن ترکیب ورزشکاران اعزامی به رقابت‌های رده‌های سنی آسیا در تایلند خبر داد. این تیم‌ها پس از دو مرحله اردو، وارد فاز آماده‌سازی برای مسابقات قهرمانی ورزش‌های آبی آسیا و همچنین بازی‌های آسیایی ناگویا می‌شوند.

منوچهر فصیحی: به جلسه تخصصی شیرجه برای تحول در این رشته خوشبین هستم

منوچهر فصیحی از اولین‌های تاریخ شیرجه ایران است؛ آنجا که پس از دو مدال نقره و برنز تقی عسگری در بازی‌های آسیایی ۱۹۵۱ دهلی نو، این شیرجه‌روی ملی‌پوش در بازی‌های آسیایی ۱۹۵۸ توکیو در تخته ۳ متر مدال برتر گرفت؛ همچنان‌که حسین اعظمی در سکوی ۱۰ متر سوم شد و به مدال برنز رسید. منوچهر فصیحی از زمره انسان‌های بااخلاق است که نام نیک او در تاریخ شیرجه ایران همچنان باقی مانده است.