آیین نامه مالی1405

آیین نامه آموزش 1405

آیین نامه فرهنگی و مسئولیت های اجتماعی 1405

عید سعید مبعث مبارک باد

عید سعید مبعث آغاز راه رستگارى و طلوع تابنده مهر هدایت و عدالت بر تمامی مسلمین جهان مبارک باد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ حضرت محمد مصطفی(ص) در روز ۲۷ رجب سال ۴۰ عام الفیل، همزمان با سال ۱۳ پیش از هجرت، در غار حرا، توسط (جبرئیل) و از سوی خدا به پیامبری نایل آمد و مأمور شد که بت‌پرستی را از زمین بردارد و خداپرستی را رواج دهد و پیام وحی را به مردم برساند.

عید مبعث سالروز برگزیده شدن خوب‌ترین خلقت خدا، تبسم سبز ایمان، رسول گل و نور و عشق، حضرت محمد مصطفی (ص) است که برای نجات و سعادت ابناء بشر به مقام نبوت رسید. او آمد تا برای همه آدمیان الگویی باشد نمونه تا رسم چگونه زیستن را به آنان بیاموزد و راه هدایت را به انسانها نشان دهد.

بعثت پیامبر اکرم(ص)، عید بزرگ نجات از حیرت و سرگردانی و  ختم ناامیدی بر عموم مسلمانان جهان مبارک باد.

 

انتهای پیام

 

image_printپرینت مطلب

آیا نوزادان شنا یاد می گیرند؟

چند سالی است که با شروع فصل گرما به صورت مرتب این سوال را والدین می پرسند. فرزندم را برای آموزش کجا ببرم؟ به کدام یک از مراکز آموزشی؟ وقتی