آیین نامه مالی1405

آیین نامه آموزش 1405

آیین نامه فرهنگی و مسئولیت های اجتماعی 1405

غلامپور: با آمادگی کامل به جاکارتا می‌رویم

عضو تیم ملی شنای ایران گفت: خوشبختانه شرایط بدنی و فیزیکی بسیار خوبی دارم و با آمادگی کامل به جاکارتا می‌رویم.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ به نقل از  خبرگزاری میزان، سینا غلامپور در خصوص شرایط آمادگی خود پیش ار اعزام به بازی‌های آسیایی جاکارتا اظهار داشت: در حال حاضر مرحله آخر تمرینات را در تهران پشت سر می‌گذارم و از دوشنبه شب به همراه دیگر شناگران عازم جاکارتا خواهم بود.

وی در خصوص وضعیت اردوهای آماده‌سازی گفت: کمبود که حتما در ورزش شنا بوده، اما با ایجاد اردو‌های برون مرزی بسیاری از این کمبود‌ها حل می‌شود و می‌توان بسیاری از نواقص را جبران کرد.

عضو تیم ملی شنا در بازی‌های آسیایی افزود: ما ۲۰ روز در اردوی ارمنستان بودیم و یک هفته اردوی ترکیه را پشت سر گذاشتیم و در مسابقات بین‌المللی ترکیه رکورد مسابقات را شکستم. خوشبختانه شرایط بدنی و فیزیکی بسیار خوبی دارم و با آمادگی کامل به جاکارتا می‌رویم.

غلامپور در خصوص شانس کسب مدال در بازی‌های آسیایی خاطرنشان کرد: اصلا تصوری در خصوص کسب مدال در بازی‌های آسیایی ندارم، همین که به مرحله فینال بازی‌های آسیایی برسم بسیار عالی است و شرایط مسابقات با دوره گذشته بسیار متفاوت است.

 

 

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

آیا نوزادان شنا یاد می گیرند؟

چند سالی است که با شروع فصل گرما به صورت مرتب این سوال را والدین می پرسند. فرزندم را برای آموزش کجا ببرم؟ به کدام یک از مراکز آموزشی؟ وقتی