غلامپور: حضور در مسابقات مسافت کوتاه چین اولین تجربه جهانی من است

ملی پوش شنا گفت: اولین بار است که در مسابقات جهانی حضور پیدا می کنم، پیش از این تنها در مسابقات آسیایی شرکت کرده ام.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ سینا غلامپور ملی‌پوش شنا در گفت و گو با خبرگزاری باشگاه خبرنگاران جوان درباره مسابقات جهانی مسافت کوتاه چین گفت: ۱۵ آذرماه برای حضور در مسابقات جهانی مسافت کوتاه چین همراه با امیر عباس امراللهی راهی این کشور خواهیم شد. ۲۰ و ۲۱ آذر ماه در ماده های ۵۰ متر و ۱۰۰ متر کرال سینه سرعتی شرکت می کنم. امراللهی نیز در بخش استقامت حضور خواهد داشت. در ماده هایی که من به آب می زنم شرکت کنندگان زیادی حضور دارند به همین دلیل  رقابت و حساسیت در این ماده ها بیشتر است.

او درباره این که مجوز حضور در این رقابت ها را چگونه کسب کرده است اظهار کرد: ما مجوز ورود به این مسابقات را در مسابقات داخل سالن ترکمنستان به دست آوردیم. ابتدا گفته شد رکوردهایی که در ترکمنستان ثبت می شود مجوزی برای حضور در مسابقات چین نیست به همین دلیل قرار شد برای کسب این مجوز در مسابقاتی در کشور روسیه شرکت کنیم که این اتفاق رخ نداد و قرار بر این شد من و مهدی انصاری که در ترکمنستان به مدال رسیده بودیم به چین برویم اما به دلیل وجود مشکلاتی در پاسپورت انصاری، امراللهی جایگزین او شد.

او درباره وضعیت تمرینی خود افزود: با تصمیم کمیته فنی شنا و خشایار حضرتی مربی تیم ملی شنا، من در شهر خودم نیشابور و  زیر نظر مربی ام میثم سعادتی با برنامه ای که در اختیارم گذاشته شده است، تمرین می کنم.

غلامپور درباره این که چرا در تهران تمرینات خود را پیگیری نمی کند بیان کرد: ما قرار است در مسابقات مسافت کوتاه شرکت کنیم که خوش بختانه استخر ۲۵ متر در نیشابور وجود دارد اما استخرهای  آزادی و شیرودی هر دو ۵۰ متر هستند.

ملی پوش شنا ادامه داد: من تاکنون در ۳ مسابقه آسیایی شرکت کرده‌ام و این برای اولین بار است که در مسابقات جهانی حضور پیدا می کنم. مسابقات جهانی برای شناگران در سراسر دنیا از اهمیت خاصی برخوردار است. همه شناگران خود را آماده می کنند تا بهترین عملکرد شان را در این رقابت ها به نمایش بگذارند. به جرات می گویم بعد از المپیک مسابقات جهانی از بالاترین سطح برخوردار است.حتی بسیاری از قهرمانانی که موفق به حضور در المپیک نشده اند شانس خود را در مسابقات جهانی امتحان می‌کنند. من سعی خواهم کرد به رکورد ملی ام که ۴۹ ثانیه و چهار صدم ثانیه است برسم تا بتوانم به مرحله سمی فینال صعود کنم. در مسابقات آسیایی جاکارتا استرس زیادی داشتم اما با این وجود توانستم رکورد نه ساله کرال را بشکنم. با روانشناس تیم ملی شنا صابر مهری در ارتباطم اما فکر می‌کنم تا زمانی که در مسابقات متعدد جهانی شرکت نکنیم نمی‌توانیم بر استرس خود غلبه کنیم.

غلامپور  درباره وضعیت تحصیلی خود تصریح کرد: اکنون در دانشگاه نیشابور در رشته کامپیوتر تحصیل می کنم. به گونه‌ای برنامه‌ریزی کرده‌ام که سه روز در هفته به دانشگاه میروم و روزهای دیگر را به تمرین اختصاص می دهم. خوشبختانه دانشگاه همکاری لازم را دارد و قرار است به دلیل سفرم به چین امتحانات میان ترم را از من زودتر بگیرند.

 

 

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

تیم شنا جوانان ایران برای حضور در مسابقات قهرمانی رده‌های سنی آسیا معرفی شد/ اعزام به تایلند در انتظار فراهم شدن شرایط

کمیته فنی و مربیان منتخب شنا، اسامی شناگران و مربیان تیم جوانان ایران برای حضور در مسابقات قهرمانی رده‌های سنی آسیا را اعلام کردند؛ تیمی که در صورت فراهم شدن شرایط اعزام، اواخر تیرماه راهی تایلند خواهد شد.

پیام فدراسیون ورزش‌های آبی به مناسبت سالگرد ارتحال امام خمینی (ره)، قیام ۱۵ خرداد و عید سعید غدیر خم

فدراسیون ورزش‌های آبی جمهوری اسلامی ایران با گرامیداشت سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره) و قیام ۱۵ خرداد و تبریک عید سعید غدیر خم، این مناسبت‌ها را فرصتی برای تأمل در اهمیت مسئولیت‌پذیری، عدالت، مشارکت اجتماعی و نقش نسل جوان در ساخت آینده کشور دانست.

نظرپور: اعزام‌های تیم ملی شیرجه با رویکرد کیفی انجام می‌شود؛ امیدواریم سام به مدال جوانان جهان برسد

سرمربی تیم ملی شیرجه ایران با تشریح آخرین وضعیت اردوهای ملی‌پوشان، از آغاز مرحله جدید آماده‌سازی برای مسابقات رده‌های سنی آسیا خبر داد و تأکید کرد اعزام ورزشکاران بر اساس شانس مدال‌آوری و با رویکردی کیفی انجام خواهد شد. او همچنین نسبت به موفقیت سام در رقابت‌های جوانان جهان کرواسی ابراز امیدواری کرد و این مسابقات را فرصتی مهم برای ثبت یک دستاورد تاریخی در شیرجه ایران دانست.

چهره‌های برتر شنای جوانان در اصفهان معرفی شدند؛ پایان رقابت‌های انتخابی تیم ملی ۱۷-۱۸ سال

مسابقات انتخابی تیم ملی شنای پسران در رده سنی ۱۷ و ۱۸ سال با حضور مدعیان سراسر کشور در پایگاه ملی مسافت بلند انقلاب اصفهان به پایان رسید؛ رقابت‌هایی که طی آن شناگران برتر مواد مختلف شانس خود را برای حضور در ترکیب اعزامی ایران به مسابقات رده‌های سنی آسیا در تایلند محک زدند.

امیر همراهی: پالایش سخت‌گیرانه بازیکنان و تمرکز بر حل گره‌های تاکتیکی، کلید موفقیت ما در ناگویا است

امیر همراهی، مربی تیم ملی واترپلو، در گفتگو با سایت فدراسیون ورزش‌های آبی از روند آمادگی تیم ملی برای حضور در مسابقات ناگویا پرده برداشت. وی با اشاره به تغییر در تقویم اردوها به دلیل شرایط خاص کشور و روند سخت‌گیرانه گزینش بازیکنان، از برنامه‌های پیش‌رو در روسیه و ضرورت برگزاری بازی‌های دوستانه در ایران برای رسیدن به اوج آمادگی تاکتیکی خبر داد.