قره‌حسنلو فینالیست ماده ۵۰ آزاد شد

در روز چهارم مسابقات شنا بین المللی مالزی بنیامین قره‌حسنلو باثبت زمان 23.47 در 50 متر آزاد راهی فینال شد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ روز چهارم مسابقات بین المللی شنا مالزی از سری رقابت‌های رسمی فدراسیون جهانی شنا (FINA) برای اولین مرحله کسب ورودی المپیک ۲۰۲۰ ژاپن و ورودی مسابقات قهرمانی جهان ۲۰۱۹ کره جنوبی صبح امروز (یکشنبه) به میزبانی شهر کوالالامپور پیگیری شد. در روز چهارم این مسابقات بنیامین قره حسنلو و علیرضا یاوری در ماده ۵۰ متر آزاد به آب زدند. همچنین مهدی انصاری بدلیل درد از ناحیه کمر از حضور در ماده ۵۰ قورباغه انصراف داد. در مرحله مقدماتی ۵۰ متر آزاد قره حسنلو با ثبت زمان ۲۳.۴۷ جواز حضور در فینال این ماده را کسب کرد. یاوری نیز در این ماده ۵۰ متر را در مدت زمان ۲۴.۴۸ شنا کرد و به کار خود پایان داد. فینال این ماده عصر امروز (یکشنبه برگزار می‌شود.

این رقابت‌ها با حضور مهدی انصاری ، بنیامین قره حسنلو، علیرضا یاوری و مهرشاد افقری چهار شناگر اعزامی ایران به این مسابقات تا نهم اردیبهشت ۱۳۹۸ پیگیری خواهد شد.

نتایج روز چهارم مسابقات شنا بین المللی مالزی: 

یکشنبه ۹۸/۰۲/۰۸ روز چهارم 
ماده ۵۰ متر آزاد
بنیامین قره‌حسنلو   با ثبت زمان ۲۳.۴۷ راهی فینال شد
علیرضا یاوری           ثبت زمان ۲۴.۴۸

 

 

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

اولین جلسه تفسیر قوانین جدید واترپلو برای ملی‌پوشان جوان در مسیر قهرمانی آسیا

در راستای آماده‌سازی تیم ملی واترپلو جوانان برای حضور در رقابت‌های قهرمانی ورزش‌های آبی آسیا در تایلند، نخستین مرحله از دوره تفسیر و آموزش قوانین جدید واترپلو با هدف افزایش آگاهی فنی بازیکنان و کادر تیم برگزار شد.

برپایی موکب مشترک فدراسیون ورزش‌های آبی و فدراسیون نجات غریق و غواصی در آیین‌های وداع و تشییع رهبر شهید امت

فدراسیون ورزش‌های آبی جمهوری اسلامی ایران با همکاری فدراسیون نجات غریق و غواصی، همزمان با برگزاری آیین‌های وداع و تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی، موکب مشترکی را با هدف خدمت‌رسانی به شرکت‌کنندگان و عزاداران برپا خواهد کرد.

شیرجه ایران با ترکیب جوانان و بزرگسالان در مسیر رده‌های سنی آسیا در تایلند و بازی‌های آسیایی ناگویا

سرمربی تیم‌های ملی شیرجه ایران از نهایی شدن ترکیب ورزشکاران اعزامی به رقابت‌های رده‌های سنی آسیا در تایلند خبر داد. این تیم‌ها پس از دو مرحله اردو، وارد فاز آماده‌سازی برای مسابقات قهرمانی ورزش‌های آبی آسیا و همچنین بازی‌های آسیایی ناگویا می‌شوند.

منوچهر فصیحی: به جلسه تخصصی شیرجه برای تحول در این رشته خوشبین هستم

منوچهر فصیحی از اولین‌های تاریخ شیرجه ایران است؛ آنجا که پس از دو مدال نقره و برنز تقی عسگری در بازی‌های آسیایی ۱۹۵۱ دهلی نو، این شیرجه‌روی ملی‌پوش در بازی‌های آسیایی ۱۹۵۸ توکیو در تخته ۳ متر مدال برتر گرفت؛ همچنان‌که حسین اعظمی در سکوی ۱۰ متر سوم شد و به مدال برنز رسید. منوچهر فصیحی از زمره انسان‌های بااخلاق است که نام نیک او در تاریخ شیرجه ایران همچنان باقی مانده است.