مجتبی ولی‌پور: پتانسیل بالای شیرجه را به همه نشان دادیم

مجتبی ولی‌پور شیرجه روی طلایی ایران در بازی‌های کشورهای اسلامی گفت: شیرجه ایران با وجود محدودیت‌هایی که دارد اما سهم بالایی را در افزایش مدال‌های ایران در بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی داشت .

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ شیرجه ایران با وجود اینکه سال‌هاست با مشکلات سخت افزاری روبه رو است و از حداقل‌ها برخوردار است اما در بازی‌های کشورهای اسلامی کاری کرد کارستان. تیم دو نفره شیرجه ایران با ترکیب مجتبی ولی‌پور و شهنام نظرپور با سه مدال طلا و یک برنز به کار خود در رقابت‌های کشور‌های اسلامی پایان داد. همچنین مجتبی ولی‌پور در این مسابقات با سه مدال طلا (سه متر انفرادی و دوبل و ۱۰ متر‌دوبل) کار ارزشمندی برای شیرجه ایران انجام داد.

ولی‌پور در گفت و گو با خبرنگار آنا درباره حضور در بازی‌های کشورهای اسلامی و کسب سه طلا گفت: «مسابقات در سطح بسیار خوبی برگزار شد. خوشبختانه من در رشته سه متر انفرادی در همان دوره مقدماتی رکوردهای خوبی ثبت کردم و همین باعث شد که در ادامه رقابت‌ها داوران کمی روی حرکات من حساس شوند اما به عنوان نفر اول به فینال راه پیدا کردم و با ثبت رکورد قابل قبول به مدال طلا رسیدم.»

وی در مورد کسب مدال طلای تیمی در ده متر دوبل هم عنوان کرد:«‌من و شهنام نظرپور در تیمی دو نفره در بازی‌های کشورهای اسلامی حضور داشتیم که در ماده ده متر دوبل با کسب مجموع ۳۲۶ و چهار صدم امتیاز به مدال طلای این رشته رسیدیم. ما همچنین در سه متر دوبل هم با کسب مجموع ۳۳۴ و هشت صدم امتیاز، مدال طلای این رقابت ها را کسب کردیم. خوشبختانه تیم شیرجه ایران با ترکیب دو نفره در این رقابت‌ها بیشترین مدال را به دست آورد و سهم بالایی در افزایش مدال کاروان ایران داشت. خوشبختانه این عملکرد به همه نشان داد که پتانسیل شیرجه در ایران بالاست اما بی توجهی‌ها در این چندسال اخیر باعث شده است که ما دیده نشویم.»

شیرجه روی تیم ملی به محدویت‌های تیم ملی شیرجه اشاره کرد و گفت: «متاسفانه رشته ما با فقر سخت افزاری روبه رو است. در برخی رقابت‌ها شیرجه‌روهایی از کشورهای مختلف روی تخته می‌روند که همگی در آستانه ۴۰ سالگی هستند اما به دلیل امکانات خوب سخت افزاری محدودیت سنی برای آنها وجود نداشته است. در شیرجه محدودیت سنی نداریم و تنها به توانایی جسمانی و همچنین امکانات سخت افزاری نیاز داریم بنابراین اگر در ایران هم شرایط برای این رشته فراهم باشد تیم ما با این پتانسیل می تواند سال‌ها در مسابقات مختلف موفقیت کسب کند. اما زمانی که امکانات سخت افزاری نداریم نباید انتظار بالا هم داشته باشیم با این حال تیم شیرجه ایران با وجود همه این کمبودها و محدودیت‌ها بهترین نتیجه را در بازی‌های کشور‌های اسلامی کسب کرد.»

ولی پور در مورد وضعیت تمرینی‌اش در تبریز نیز اظهار کرد: «بخش اعظم تمرینات من در تبریز و زیر نظر مربی خودم شکول انجام می‌شود اما در تبریز شرایط خوبی برای این رشته فراهم نیست چرا که دایوهایی که در استخر تبریز وجود دارد برای ۵۰ سال پیش است و به قدری سفت شده‌اند که شیرجه روهایی که از نظر سنی کوچکتر از ما هستند نمی توانند بر روی آنها بروند و شیرجه بزنند .علاوه بر این مشکل اصلی شیرجه تخته فنری است که به دلیل نبود آنها کار برای ما سخت است. خوشبختانه گویا مسئولان وزارت ورزش و فدراسیون قول‌هایی داده‌اند و قرار است به زودی تخته‌های نو تهیه کنند. امیدوارم این اتفاق هر چه زودتر برای شیرجه ایران بیافتد و از نظر سخت افزاری شرایط بهتری برای ما فراهم شود.»

وی در پایان گفت: «‌بازی‌های آسیایی آرزوی ما است و شیرجه هم اولین تیم ملی بوده که توانسته است در اولین دوره این بازی‌ها به مدال برسد. همه تلاش ما این است بتوانیم این موفقیت را تکرار کنیم و این بار رنگ مدال برنز را به مدال خوشرنگتری تبدیل کنیم. من و شهنام نظرپور سال‌هاست در تیم ملی شیرجه حضور داریم و تمرین می‌کنیم و نسبت به بقیه شیرجه رو‌ها تجربه بیشتری داریم اما تیم ملی فقط محدود به ما دو نفر نیست و نفراتی که پشت سر ما قرار دارد استعدادهای خوبی دارند و مطمئنا اگر شرایط سخت افزاری، اردوهای برون مرزی برای آنها فراهم شود در آینده نسل قدرتمندی در این رشته خواهیم داشت. به نظرم روزهای طلایی شیرجه ایران در راه است ما با این نتایجی که در این چندسال اخیر به دست آوردیم همه نگاه ها را به سمت این رشته جلب کردیم و حالا نوبت به مسئولان است که نیاز جامعه شیرجه را درک کنند. ما برای رسیدن به مدال به شرایط و امکانات حرفه ای نیاز داریم البته فدراسیون هم در این مدت تمام تلاشش را کرده است. امیدواریم توجه وزارت ورزش و جوانان به رشته های آبی بیشتر شود و استعداد ورزشکاران به دلیل نبود امکانات از بین نرود.»

 

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

تعیین تکلیف حضور ایران در قهرمانی آسیا؛ گزینش تیم ۱۷ تا ۱۸ سال در اصفهان

در جلسه‌ای مشترک با حضور محسن رضوانی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی و جمعی از مربیان منتخب، فرآیند گزینش و اعزام تیم ملی شنا در رده سنی ۱۷ تا ۱۸ سال به مسابقات قهرمانی ورزش‌های آبی آسیا در تایلند مورد بررسی و تعیین تکلیف قرار گرفت؛ اعضای این تیم در رقابت‌های انتخابی ۹ و ۱۰ خردادماه در اصفهان مشخص خواهند شد.

رضوانی: ۴ شناگر و ۲ شیرجه‌رو در لیست اعزام هستند؛ امید مدال در واترپلو داریم

رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی با اشاره به دستاوردهای اخیر در رده‌های پایه و مسابقات کشورهای اسلامی، از برنامه‌ریزی برای اعزام کاروانی کیفی به بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ خبر داد و بر شانس بالای واترپلو برای ایستادن روی سکو تأکید کرد.

آزادسازی خرمشهر؛ حماسه‌ای ماندگار در تاریخ ایران

سوم خرداد ۱۳۶۱، یکی از ماندگارترین روزهای تاریخ معاصر ایران محسوب می‌شود، در این روز خرمشهر پس از حدود ۵۷۸ روز اشغال، در میان تکبیر رزمندگان و اشک شوق مردم، آزاد شد، شهری که ماه‌ها زیر آتش و ویرانی ایستادگی کرده بود، سرانجام در عملیات غرورآفرین بیت‌المقدس دوباره به خاک ایران بازگشت.

فراخوان فدراسیون ورزش‌های آبی برای حمایت از محمدمهدی غلامی در نظرسنجی «قهرمان ایران»

در پی قرارگیری نام محمدمهدی غلامی، ملی‌پوش مستعد شنای ایران در فهرست کاندیداهای برترین‌های ورزش سال، فدراسیون ورزش‌های آبی از جامعه شنا، شیرجه و واترپلو دعوت کرد تا با مشارکت در طرح انتخاب «قهرمان ایران»، از نماینده این خانواده ورزشی حمایت کنند.

درخشش پدیده جوان ایرانی در «کاپ جهانی جوانان آمریکا»/ ایلیا احترامی در تخته سه متر ششم شد

رقابت‌های بین‌المللی شیرجه «کاپ جوانان آمریکا» با حضور نمایندگانی از ۱۰ کشور آغاز شده است و ایلیا احترامی، پدیده ایرانی‌الاصل مقیم آمریکا، در نخستین تجربه بین‌المللی خود با پرچم ایران موفق به کسب جایگاه ششم در ماده تخته فنر سه متر شد.

معارفه رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی برگزار شد/ سلطانی: وزارت ورزش برای درخشش در ناگویا کنار فدراسیون است

مراسم معارفه محسن رضوانی به عنوان رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی با حضور مدیرکل امور مشترک فدراسیون‌های وزارت ورزش برگزار و حکم ریاست وی ابلاغ شد. در این نشست، بر اهمیت ثبات مدیریتی برای موفقیت در بازی‌های آسیایی ناگویا و تداوم مسیر مدال‌آوری در رشته‌های شنا، شیرجه و واترپلو تأکید شد.