نسیمی‌شاد: بازی‌های عشق‌آباد تجربه خوبی بود

ملی پوش مشهدی تیم ملی شنا کشورمان گفت : تجربه خوبی با حضور در مسابقات بازی های داخل سالن ترکمنستان برای مسابقات آسیایی ۲۰۱۸ کسب کردم.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ آریا نسیمی شاد ملی پوش تیم ملی شنا در گفتگو با خبرنگار اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوی در خصوص سطح مسابقات آسیایی ترکمنستان گفت: سطح مسابقات آسیایی با حضور تیم های قدرتمندی چون چین و کره که با تمام توان شرکت کرده بودند بسیار بالا بود و ما نیز با توجه به بضاعت خود نتیجه خوبی گرفتیم.
وی افزود: این مسابقات تجربه بسیار خوبی برای ما بود و امیدوارم این روند ادامه پیدا کند.
نسیمی شاد در خصوص کسب مقام فردی و تیم گفت: من در ماده های انفرادی مقام نهم و در تیمی یک مقام چهارم و یک مقام پنجم را کسب کردم. دیگر ورزشکاران ما نیز همچون غلام پور و انصاری نتایج خوبی را کسب کردند، انصاری ۱۳ بار رکورد ملی را زد و دوبار مقام چهارم را کسب کرد که یکبار از آنها با شش صدم ثانیه اختلاف بدست آمد، این نوید خیلی خوبی برای آینده تیم ملی شنا ما است.
ملی پوش مشهدی تیم ملی شنا خاطرنشان کرد: با حضور در ابن مسابقات تجربه خوبی برای حضور در بازی های آسیایی ۲۰۱۸ اندونزی کسب کرده ام و امیدوارم بتوانم عملکرد خوبی داشته باشم.

 

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

اولین جلسه تفسیر قوانین جدید واترپلو برای ملی‌پوشان جوان در مسیر قهرمانی آسیا

در راستای آماده‌سازی تیم ملی واترپلو جوانان برای حضور در رقابت‌های قهرمانی ورزش‌های آبی آسیا در تایلند، نخستین مرحله از دوره تفسیر و آموزش قوانین جدید واترپلو با هدف افزایش آگاهی فنی بازیکنان و کادر تیم برگزار شد.

برپایی موکب مشترک فدراسیون ورزش‌های آبی و فدراسیون نجات غریق و غواصی در آیین‌های وداع و تشییع رهبر شهید امت

فدراسیون ورزش‌های آبی جمهوری اسلامی ایران با همکاری فدراسیون نجات غریق و غواصی، همزمان با برگزاری آیین‌های وداع و تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی، موکب مشترکی را با هدف خدمت‌رسانی به شرکت‌کنندگان و عزاداران برپا خواهد کرد.

شیرجه ایران با ترکیب جوانان و بزرگسالان در مسیر رده‌های سنی آسیا در تایلند و بازی‌های آسیایی ناگویا

سرمربی تیم‌های ملی شیرجه ایران از نهایی شدن ترکیب ورزشکاران اعزامی به رقابت‌های رده‌های سنی آسیا در تایلند خبر داد. این تیم‌ها پس از دو مرحله اردو، وارد فاز آماده‌سازی برای مسابقات قهرمانی ورزش‌های آبی آسیا و همچنین بازی‌های آسیایی ناگویا می‌شوند.

منوچهر فصیحی: به جلسه تخصصی شیرجه برای تحول در این رشته خوشبین هستم

منوچهر فصیحی از اولین‌های تاریخ شیرجه ایران است؛ آنجا که پس از دو مدال نقره و برنز تقی عسگری در بازی‌های آسیایی ۱۹۵۱ دهلی نو، این شیرجه‌روی ملی‌پوش در بازی‌های آسیایی ۱۹۵۸ توکیو در تخته ۳ متر مدال برتر گرفت؛ همچنان‌که حسین اعظمی در سکوی ۱۰ متر سوم شد و به مدال برنز رسید. منوچهر فصیحی از زمره انسان‌های بااخلاق است که نام نیک او در تاریخ شیرجه ایران همچنان باقی مانده است.