آیین نامه مالی1405

آیین نامه آموزش 1405

آیین نامه فرهنگی و مسئولیت های اجتماعی 1405

نهمین وبینار آموزشی همبستگی المپیک

نهمین وبینار آموزشی کمیسیون همبستگی المپیک، کمیته ملی المپیک تحت عنوان"دوپینگ، سلب اعتماد از توانایی های خود" روز چهارشنبه دهم آذر 1400 برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو به نقل از کمیته ملی المپیک؛ کمیسیون همبستگی المپیک کمیته ملی المپیک با هدف دانش افزایی و هم ­آموزی ورزشکاران، مربیان و مدیران ورزشی فعال در ادارات کل ورزش و جوانان استان­های سراسر کشور و فدراسیون­های ورزشی اقدام به برگزاری وبینارهای آموزشی در هر ماه می­ کند. به منظور بهره­ مندی حداکثری ورزشکاران، مربیان و مدیران ورزشی، از اساتید برجسته علوم ورزشی برای تدریس و هدایت این وبینارها دعوت شده است.

مقرر است نهمین وبینار تحت عنوان”دوپینگ، سلب اعتماد از توانایی های خود” با سخنرانی دکتر عباسعلی گائینی و دکتر رامین طباطبایی، روز چهرشنبه مورخ ۱۰آذر ماه ۱۴۰۰ از ساعت ۱۵ لغایت ۱۷ برگزار شود.

از همین رو علاقه مندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر  و ثبت نام در این وبینار با واحد همبستگی المپیک به شماره های ۲۲۶۵۵۲۶۴ و ۲۲۶۵۵۱۱۹ و ۰۹۲۰۹۸۷۱۴۱۹ و آدرس ایمیل irannoc@gmail.com تماس حاصل نمایید.

 

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

آیا نوزادان شنا یاد می گیرند؟

چند سالی است که با شروع فصل گرما به صورت مرتب این سوال را والدین می پرسند. فرزندم را برای آموزش کجا ببرم؟ به کدام یک از مراکز آموزشی؟ وقتی