وجود کلر در آب استخر کرونا را از بین می‌برد!

مطالعه اخیر محققان کالج سلطنتی لندن نشان داده است کلری که در آب استخرها وجود دارد، می‌تواند ویروس کووید-۱۹ را در عرض ۳۰ ثانیه از بین ببرد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ دیلی میل نوشت، کلر موجود در آب استخر شنا می‌تواند ویروس عامل کووید-۱۹ را تنها در ۳۰ ثانیه غیرفعال کند.

ویروس شناسان امپریال کالج لندن طی این مطالعه تأثیر غلظت‌های مختلف کلر در آب را بر کروناویروس سندرم حاد تنفسی ۲ بررسی کردند سپس محققان گفتند یافته‌های آنها نشان می‌دهد که خطر انتقال کووید-۱۹ از طریق آب استخر بسیار کم است.

“وندی بارکلی”(Wendy Barclay) نویسنده مطالعه گفت: ما این آزمایشات را در آزمایشگاه‌های پیشرفته خود در لندن انجام دادیم. در این شرایط ایمن ما قادر به اندازه گیری توانایی ویروس در آلوده کردن سلول‌ها هستیم که اولین مرحله در انتقال آن است. ما با مخلوط کردن ویروس با آب استخر شنا دریافتیم که ویروس در آب استخر زنده نمی‌ماند.

در این مطالعه پروفسور بارکلی و همکارانش دریافتند که غلظت کلر آزاد ۱.۵ میلی گرم در لیتر و PH بین ۷ تا ۷.۲ باعث کاهش بیش از ۱۰۰۰ برابری آلودگی کروناویروس سندرم حاد تنفسی ۲ در عرض ۳۰ ثانیه می‌شود.

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

اولین جلسه تفسیر قوانین جدید واترپلو برای ملی‌پوشان جوان در مسیر قهرمانی آسیا

در راستای آماده‌سازی تیم ملی واترپلو جوانان برای حضور در رقابت‌های قهرمانی ورزش‌های آبی آسیا در تایلند، نخستین مرحله از دوره تفسیر و آموزش قوانین جدید واترپلو با هدف افزایش آگاهی فنی بازیکنان و کادر تیم برگزار شد.

برپایی موکب مشترک فدراسیون ورزش‌های آبی و فدراسیون نجات غریق و غواصی در آیین‌های وداع و تشییع رهبر شهید امت

فدراسیون ورزش‌های آبی جمهوری اسلامی ایران با همکاری فدراسیون نجات غریق و غواصی، همزمان با برگزاری آیین‌های وداع و تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی، موکب مشترکی را با هدف خدمت‌رسانی به شرکت‌کنندگان و عزاداران برپا خواهد کرد.

شیرجه ایران با ترکیب جوانان و بزرگسالان در مسیر رده‌های سنی آسیا در تایلند و بازی‌های آسیایی ناگویا

سرمربی تیم‌های ملی شیرجه ایران از نهایی شدن ترکیب ورزشکاران اعزامی به رقابت‌های رده‌های سنی آسیا در تایلند خبر داد. این تیم‌ها پس از دو مرحله اردو، وارد فاز آماده‌سازی برای مسابقات قهرمانی ورزش‌های آبی آسیا و همچنین بازی‌های آسیایی ناگویا می‌شوند.

منوچهر فصیحی: به جلسه تخصصی شیرجه برای تحول در این رشته خوشبین هستم

منوچهر فصیحی از اولین‌های تاریخ شیرجه ایران است؛ آنجا که پس از دو مدال نقره و برنز تقی عسگری در بازی‌های آسیایی ۱۹۵۱ دهلی نو، این شیرجه‌روی ملی‌پوش در بازی‌های آسیایی ۱۹۵۸ توکیو در تخته ۳ متر مدال برتر گرفت؛ همچنان‌که حسین اعظمی در سکوی ۱۰ متر سوم شد و به مدال برنز رسید. منوچهر فصیحی از زمره انسان‌های بااخلاق است که نام نیک او در تاریخ شیرجه ایران همچنان باقی مانده است.