مجتبی‌ ولی‌پور: شانس کسب سهمیه المپیک در رشته ما بالا است

عضو تیم ملی شیرجه گفت: برای کسب سهمیه المپیک توکیو تلاش می‌کنم و شانس کسب سهمیه در شیرجه بسیار بالا است.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجع و واترپلو؛ مجتبی ولی‌پور، عضو تیم ملی شیرجه در گفت‌وگو با ایسنا در مورد شرایط خود اظهار کرد: برای کسب سهمیه المپیک توکیو تلاش می‌کنم. قبل شیوع کرونا روزی ۴ تا ۵ ساعت تمرین داشتم و در اردوها و مسابقات شرکت می‌کردم. از وقتی کرونا شیوع یافت تمرینات را در خانه انجام می‌دهم.

او افزود: در شیرجه بیش‌تر تمرینات‌مان را می‌توانیم در خشکی و سالن انجام دهیم.  در نتیجه تمام تلاش خود را می‌کنیم که آمادگی خود را در خانه حفظ کنیم. باید صبر کنیم تا هر موقع شرایط فراهم شد بتوانیم تمرینات‌مان را در استخر ادامه دهیم. با توجه به سخنان رییس جمهور تا آخر فرورین اماکن ورزشی تعطیل است بعد از آن هم معلوم نیست چه خواهد شد.

ولی‌پور در مورد مسابقات کسب سهمیه المپیک گفت: قرار بود مسابقات کسب سهمیه اوایل اردیبهشت باشد اما به تعویق افتاد. حال اگر قرار باشد مسابقات برگزار شود آخر خرداد به بعد خواهد بود. البته فکر نکنم در آن زمان هم مسابقه انجام شود و با توجه به تعویق المپیک چند ماهی عقب خواهد افتاد.

شیرجه‌رو تیم ملی ایران در مورد تعویق المپیک گفت: برنامه همه ورزشکاران به هم ریخت. ورزشکار نمی‌داند چه زمانی به اوج برسد و چه زمانی بدنسازی و ریکاوری داشته باشد. البته برای من زیاد فرقی نکرده، من و مربی‌ام چون تربیت بدنی خواندیم و سررشته داریم دو نفری برنامه ریزی می‌کنیم و تاثیر زیادی برایم ندارد. من در اوج بودم که بعد کرونا بدنم افت کرد اما اکنون بدنم با بدنسازی دوباره به حالت عادی برگشته است. این تعویق المپیک برای من سبب خیر هم شد چون کمی ایرادات جزئی داشتم که در این مدت با بدنسازی حل کردم.

این عضو تیم ملی شیرجه در مورد شانس کسب سهمیه المپیک گفت: در رشته ما شانس بسیار بالا است. ممکن است یک ورزشکار خوب حین اجرا خراب کند و شانس نفر بعدی بیش‌تر شود. من هم تمام توان را گذاشته بودم تا در این دوره این اتفاق بیفتد. شیرجه بعد از ۵۶ سال در قهرمانی آسیا توانسته به یک مدال برسد و اکنون نیز به کسب سهمیه المپیک نیاز دارد. من در بخش انفرادی تمرین می‌کنم. باید با کسب سهمیه المپیک شیرجه ایران تکانی بخورد. امیدوارم بتوانم به این مهم برسم.

وی در پایان گفت: از همه هم وطنان می‌خواهم که با خانه ماندن به کاهش شیوع کرونا کمک کنند. هر چقدر این ویروس گسترش پیدا کند و تعداد نفرات بیش‌تری مبتلا شوند کنترل آن سخت‌تر می‌شود.

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

یزدانخواه: پرداخت پاداش نایب قهرمانی آسیا انگیزه تیم ملی را دوچندان کرده است/ برای کسب موفقیت به بازی‌های آسیایی ناگویا می‌رویم

کاپیتان تیم ملی واترپلو ایران با قدردانی از عملی شدن وعده پرداخت پاداش قهرمانی آسیا از سوی رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی، ابراز امیدواری کرد ملی‌پوشان با کسب نتیجه‌ای شایسته در بازی‌های آسیایی ناگویا، پاسخ اعتماد و حمایت‌های صورت گرفته را در میدان مسابقه بدهند.

اصلاح نتایج دو رویداد شنای دختران پس از اعلام نتایج آزمایش دوپینگ

در پی دریافت نتایج آزمایش دوپینگ از آزمایشگاه کلن آلمان و مثبت اعلام شدن نمونه یکی از شناگران حاضر در رقابت‌های انتخابی تیم ملی، نتایج دو مسابقه شنای دختران مطابق مقررات ملی و بین‌المللی مبارزه با دوپینگ بازنگری و اصلاح شد.

دیدار تدارکاتی تیم‌های ملی واترپلوی بزرگسالان و جوانان در حضور پیشکسوتان برگزار شد

تیم‌های ملی واترپلوی بزرگسالان و جوانان ایران در ادامه روند آماده‌سازی برای حضور در رویدادهای مهم آسیایی، امروز در استخر بین‌المللی ۹ دی تهران در حضور رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی و جمعی از پیشکسوتان و چهره‌های ماندگار واترپلوی کشور به مصاف یکدیگر رفتند؛ دیداری که با برتری تیم ملی بزرگسالان به پایان رسید.

برگزاری دوره تخصصی مدیریت اماکن آبی و استخرهای شنا در مشهد مقدس

به گزارش روابط‌ عمومی هیات ورزش های آبی خراسان رضوی، دوره تخصصی مدیریت اماکن آبی و استخرهای شنا و بازآموزی این دوره با حضور بیش از ۱۲۰ نفر شرکت‌کننده خانم و آقا از مشهد و سایر شهرستانهای استان طی دو روز در مجموعه تختی مشهد مقدس برگزار شد.

رضوانی: ورزش‌های آبی ایران در مسیر تثبیت دستاوردها و فتح افق‌های تازه قرار دارد/ طرح ملی نظام آموزش شنا می‌تواند یکی از بزرگ‌ترین اقدامات ورزش کشور باشد

رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی با قدردانی از اعتماد مجدد اعضای مجمع، موفقیت‌های اخیر شنا، شیرجه و واترپلو را حاصل هم‌افزایی خانواده ورزش‌های آبی کشور دانست و با تشریح برنامه‌های پیش‌رو،