آیین نامه مالی1405

آیین نامه آموزش 1405

آیین نامه فرهنگی و مسئولیت های اجتماعی 1405

خانواده شنا برای زلزله زدگان کرمانشاه گلریزان می‌کند

خانواده بزرگ شنا، شیرجه و واترپلو کشور همپا با سایر ورزشکاران ضمن ابراز همدردی با مصیبت زدگان زلزله غرب کشور، طی مراسمی برای جمع آوری کمک‌های نقدی و اقلام مورد نیاز گلریزان می‌کنند.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ به دعوت دفتر فرهنگی وزارت ورزش و جوانان خانواده بزرگ شنا، شیرجه و واترپلو کشور برای جمع آوری کمک های نقدی و اقلام مورد نیاز هموطنان مصیبت دیده در حادثه زلزله کرمانشاه، گلریزان می‌کند.

این مراسم از ساعت ۹ صبح فردا(چهارشنبه) در مجموعه ورزشی شیرودی تهران برگزار می‌شود.

کمیته فرهنگی فدراسیون از همه ورزشکاران، مربیان و خانواده شنا، شیرجه و واترپلو برای شرکت در این مراسم دعوت به حضور دارد.

همچنین امروز به پیشنهاد مسئولان برگزاری کلینیک طلایی و موافقت رئیس فدراسیون شهریه پرداختی برای این دوره برای کمک به زلزله زدگان اختصاص یافت.

 

 

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

آیا نوزادان شنا یاد می گیرند؟

چند سالی است که با شروع فصل گرما به صورت مرتب این سوال را والدین می پرسند. فرزندم را برای آموزش کجا ببرم؟ به کدام یک از مراکز آموزشی؟ وقتی