دانشگاه پیروز نبرد با نیروی زمینی شد

در نخستین دیدار هفته دوم دور برگشت لیگ برتر واترپلو دانشگاه از سد حریف خود گذشت.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ هفته دوم دور برگشت بیست و هفتمین دوره لیگ برتر واترپلو امروز (سه‌شنبه) با تقابل دانشگاه آزاد اسلامی و نیروی زمینی ارتش آغاز شد. تیم دانشگاه آزاد در یک دیدار حساب شده موفق شد حریف تهرانی خود را از پیش رو برداد. این دیدار با نتیجه ۱۴ بر ۳ به سود دانشگاه به پایان رسید. شاگردان شهیدی پور با این پیروزی ۱۴ امتیازی شدند و جای خود را در صدر جدول تثبیت کردند.

در ادامه هفته دوم دور برگشت  پنج‌شنبه و جمعه(۱۶ و ۱۷ آذر ۱۳۹۶) با برگزاری دو دیدار پیگیری خواهد شد.

 

نتایج هفته نهم بیست و هفتمین دوره لیگ برتر واترپلو : 

هفته تیم تیم روز و تاریخ ساعت شهر
دوم دانشگاه آزاد اسلامی ۱۴    ۳  نیروی زمینی ارتش سه شنبه۹۶/۹/۱۴ ۱۹/۰۰ تهران
دوم اصفهان نوفلاح پنج شنبه۹۶/۹/۱۶ ۱۶/۰۰ اصفهان
دوم نفت امیدیه سایپا جمعه  ۹۶/۹/۱۷ ۱۵/۰۰ امیدیه

 

 

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

پایان نهمین دوره مسابقات شنای جام ولایت با قهرمانی تیم استخر شهید حججی مشهد

نهمین دوره مسابقات شنای جام ولایت با حضور بیش از ۲۳۰ شناگر از سراسر کشور و رقابت ۳۵ تیم در مشهد مقدس به پایان رسید و تیم استخر شهید حججی مشهد موفق شد عنوان قهرمانی هر دو رده سنی این دوره از مسابقات را از آن خود کند.

برگزاری هفته پنجم لیگ‌های واترپلو جوانان و برتر کشور در امیدیه و گچساران/ صدرنشینی نفت و گاز امیدیه و دانشگاه آزاد اسلامی در لیگ برتر بزرگسالان و لیگ جوانان

هفته پنجم سومین دوره لیگ واترپلو جوانان و هفته پنجم سی‌وپنجمین دوره لیگ برتر واترپلو کشور با برگزاری چهار دیدار در شهرهای امیدیه و گچساران پیگیری شد.

برگزاری هفته چهارم لیگ برتر واترپلو / برتری رعد پدافند زنجان مقابل دانشگاه آزاد در ضربات پنالتی / پیروزی نفت و گاز امیدیه برابر نفت و گاز گچساران

هفته چهارم از سی‌وپنجمین دوره لیگ برتر واترپلو در شهرهای گچساران و تهران برگزار شد و با برتری تیم‌های رعد پدافند زنجان و نفت و گاز امیدیه همراه بود.

مجمع عمومی هیأت ورزش‌های آبی آذربایجان شرقی برگزار شد/ مرکز آبی در آستانه افتتاح

مجمع عمومی و سالیانه هیأت ورزش‌های آبی استان آذربایجان شرقی با حضور مدیرکل ورزش و جوانان استان برگزار شد؛ مجمعی که در آن ضمن ارائه گزارش عملکرد سالانه، از پیشرفت زیرساخت‌ها و نزدیک شدن به زمان افتتاح بزرگ‌ترین مرکز آبی ایران خبر داده شد.