گزارش تصویری(۲)_مسابقات لیگ شیرجه باشگاه‌های کشور

تیم شهرداری تبریز نماینده آذربایجان شرقی قهرمان مسابقات لیگ شیرجه باشگاه‌های کشور سال ۱۳۹۶ شد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ مرحله دوم و پایانی مسابقات لیگ شیرجه باشگاه‌های کشور سال ۱۳۹۶ بخش آقایان دیروز(چهارشنبه) در استخر قهرمانی آزادی تهران برگزار و به پایان رسید.

در پایان این مرحله، همچون گام نخست شهرداری تبریز الف در رتبه اول باقی ماند و عنوان قهرمانی این رقابت ها را بدست آورد تیم های نفت تهران و نیروی زمینی ارتش دوم و سوم شدند.

تیم‌های شیرجه استان آذربایجان شرقی در تمامی ۷ رده ی سنی در سال ۹۶ به قهرمانی رسیدند.

 

 

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

پلیمر یاس قهرمان شانزدهمین دوره جام باشگاه‌های شیرجه کشور شد/ درخشش نونهالان آذربایجان شرقی در جشنواره ملی

شانزدهمین دوره مسابقات شیرجه جام باشگاه‌های کشور با قهرمانی تیم پلیمر یاس به پایان رسید. همزمان با این رقابت‌ها، جشنواره شیرجه نونهالان کشور نیز با برتری تیم آذربایجان شرقی در استخر بین‌المللی سه گانه در مجموعه ورزشی شهید شیرودی تهران خاتمه یافت.